مشاهده یک موضوع
قدیمی 2009-10-29, 14:45   #13
vsPace
عضو تيم مدیریتي انجمن

آواتار vsPace

Nokia
مدل گوشی: Nokia N95i
سیم کارت: همراه اول
موقعیت: تهران

کاربر پاسخگو مدال پست های مفید 
دریافت فایلهای مورد نیاز برای ساین

نقل قول:
ارسال شده توسط daneshjoo65 مشاهده موضوع
سلام.. ببخشید این روش همون روش هک با secman خودمون هست دیگه...
مثلا ورژن 31 برای n95 و یا ورژن 30 برای n82 فکر نمی کنم این نرم افزار روش نصب بشه و به طبع نمیشه اونا رو هک کرد و یا به قول شما ساین کرد
این روشی که شما فرمودین فقط به نظم در آوردن مراحل هک با روش secman هست و البته ا لان دیگه مثل قدیم نیست که secman یک فایل exe باشه و برای نصبش نیاز به AppTRK باشه و خود secman به صورت فایل sis وجود داره و میشه اونو مستقیما روی گوشی نصب کرد
اگر من اشتباه فکر می کنم لطف کنید بنده حقیر رو راهنمایی بفرمایین
با تشکر
کاربر سایت من در جواب به پست بالایی شما گفتم که شما باید گوشی خود را هگ کنید یعنی به فایل های مخفی گوشی خود دسترسی داشته باشید تا بتوانید در درایو c گوشی خود در فولدر هایی فایل هایی رو کپی و پیست نمایید و حتی بعضی از فایل ها رو هم سطح دسترسی شون رو بالا ببرید که در آموزش خود به تمامی مراحل انجام این کار پرداختم حال شما اگر راحت هستید در هگ کردن گوشی خود می توانید با 'SecMan' گوشی خود را هگ کنید ولی اگر این برنامه طرز نصب یا کارش برای شما سخت است از نرم افزار 'HelloOX' استفاده نمایید.
  • شما در سوال خود ذکر کردید که این نرم افزار 'SecMan' نیازی نیست که از طریق exe نصبش کنیم فایل sis این نرم افزار هست
    • این نرم افزار 'SecMan' بهبودی زیادی دارد تا زمانی که در فایل exe می باشد . ولی زمانی که فایل sis این نرم افزار باشد اشخاص زیادی با کلمات و کپی رایت این فایل تغییرات بی شماری رو در این فایل sis انجام می دهند در نتیجه نرم افزار با مشکل های زیادی هم روبه رو می شود و سایت OPDA هم اگر لازم بود این نرم افزار 'SecMan' رو از درون فایل exe خارج می کرد تا کاربران راحت به نصب این نرم افزار به پردازند ولی این کار رو انجام ندادند چون این روش بهترین روش نصب می باشد.
vsPace آفلاین است مشاهده آلبوم تصاویر   پاسخ با نقل قول
از vsPace تشکر شده :
adroit (2009-10-29), GSM - Nokia (2009-11-03), GsmAria. 1 (2009-10-29), NODALM (2009-10-29), Omid Aria (2009-10-29), Sadegh_M (2009-11-07)