مشاهده یک موضوع
قدیمی 2009-11-03, 21:28   #19
vsPace
عضو تيم مدیریتي انجمن

آواتار vsPace

Nokia
مدل گوشی: Nokia N95i
سیم کارت: همراه اول
موقعیت: تهران

کاربر پاسخگو مدال پست های مفید 
دریافت فایلهای مورد نیاز برای ساین

نقل قول:
ارسال شده توسط daneshjoo65 مشاهده موضوع
سلام
در ابتدا تشکر می کنم از پاسخی که به پست بنده دادید و از اینکه سوء تفاهم شد عذر خواهی می کنم
خب
شما فرمودید فایل ساین مخصوص helloox در سایت موجود می باشد... منظورتون این هست که نیازی نیست که برای این نرم افزار cer و key بگیریم؟ با ساین عمومی یا سلف ساین این نرم افزار ساین میشه؟ لطفا اگر منظورتون چیز دیگری هست لینک بدید.. کجای سایت موجودهست من هرچی سرچ کردم چیزی نیافتم.

2.app trk بر روی ورژن های جدید نصب نمی شود و اخطار built-in می دهد یا همون "این نرم افزار اجازه نصب ندارد" مثل ورژن 31 برای n95 و یا ورژن 30 برای n82 ... این مشکل حل شده است یا خیر؟

3.سوال اصلی من این است که این روش آیا برای ورژن های جدید مثل ورژن 31 گوشی N95 جواب می دهد یا خیر؟

در هر حال ممنون

ما ایرانی ها انسان های قدرنشناس نیستیم!
  1. بله فایل ساین نرم افزار HelloOxدر سایت موجود می باشد. لینک مربوطه
نه تنها این پست بلکه در پست های زیادی این فایل ساین موجود می باشد مشکل شما عدم گردش یا جست و جو در بخش { هک کردن گوشیهای S60v3, v5 توسط HelloOx } بوده است. برای همین هم در پیدا کردن فایل ساین نرم افزار HelloOxبی نتیجه بوده اید.

• توجه !
    • برای نصب نرم افزار HelloOx نیازی به نصب این نرم افزار App Trk نیست. فقط در هنگام نصب SecMan نیاز است نصب شود.
      • اگر شما SecMan فایل sis این نرم افزار رو دارید همان از طریق فایل sis نصب نمایید. ولی من مسئولیتی بر عهده نمی گیرم از هر طریقی که راحت هستید. یا exe یا sis البته اگر گوشی شما با این نرم افزار SecMan هگ شود.
      • و این مشکل هم که شما ذکر کردید پیغام built-in بنا به انتخاب مدل گوشی فایل را نصب نمایید. تا رفع اشکال شود. بهترین نرم افزار هگ HelloOx می باشد.
و امّا در جواب به سوال آخر شما بگم که ساین کردن به ورژن گوشی مربوط نمیشه بلکه هگ کردن به ورژن گوشی مربوط میشه آن هم به خاطر اَمنیت آپدیت های جدید نوکیا و این نرم افزار در همه گوشی ها قابلیت اجرا شدن را دارد یا به منظور در متن شما جواب می دهد فقط مهمترین کار که به دست کاربر می باشد باید به فایل های مخفی گوشی خود دسترسی داشته باشد یعنی انجام کار اِعمال هگ
توصیه ای جدی که دارم به شما و بقیه کاربران اوّل نرم افزار + فایل آموزشی رو دانلود نمایید و فایل آموزشی را به دقت مطالعه نمایید و بعد سوال طرح نمایید از روی سابقه این سوالات رو مطرح نکنید. متشکرم
vsPace آفلاین است مشاهده آلبوم تصاویر   پاسخ با نقل قول
از vsPace تشکر شده :
.:Arjan:. (2009-11-04), GSM - Nokia (2009-11-03), GsmAria. 1 (2009-11-04), NODALM (2009-11-03), Sadegh_M (2009-11-07)