از اونجایی که مشکل در نصب برنامه های پایتون و script shell هاش تمومی نداره، سعی کردم که یه جوری به این قضیه خاتمه بدم. از این به بعد شما تقریبا همه نرم افزار های تحت پایتون رو می تونید داشته باشید. ( مخصوص گوشی های هک شده )
مراحل کار :
- نرم افزار Python را نصب کنید ( آخرین نسخه تو همین تاپیک هست )
- فایل ضمیمه رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنین .
- پوشه ای با نام Py.Sc.Sh-GsmAria در دست خواهید داشت که داخل آن 9 پوشه دیگر وجود دارد .
- پوشه Py.Sc.Sh-GsmAria را مستقیما به گوشیتون منتقل کنید .
- برنامه
Xplore را اجرا نمایید . اگر آنرا در گوشی خود نصب شده ندارد از
اینجا دانلود کنین .
- در برنامه Xplore آدرس پوشه Py.Sc.Sh-GsmAria رو وارد کنین .
-- دقت کنید که 4 پوشه c_resource ، c_python، c_system و c_sys مربوط به درایو c گوشی شما هستند و بقیه برای مموری کارت هستند .
روش کار برای همه فولدر ها یکیه و من چند تا از اونها رو توضیح میدم:
به عنوان مثال پوشه c_sys رو باز کنید. در داخل اون فولدری با نام Bin قرار داره. تمامی محتویات فولدر bin رو با xplore به مسیر c:\sys\bin انتقال بدید.
به پوشه دیگری از 8 پوشه باقیمانده برید. به عنوان مثال پوشه Private. همونطور که گفتم، محتویات این پوشه باید در مموری کارت قرار بگیره. همونطور که مشاهده می کنید ، در فولدر 2000B1A5 و 10003a3f زیر شاخه های پوشه private هستند. مانند بالا، شما باید اونها رو به مموری کارت انتقال بدید :
محتویات پوشه 2000B1A5 به مسیر:
E:\Private\2000B1A5
محتویات پوشه 10003a3f ( در زیر اون پوشه import و در زیر شاخه import پوشه app قرار داره ):
E:\Private\10003a3f\import\apps
*در مثال بالا شما باید فایلی با نام python_reg.rsc رو به مسیر زیر انتقال بدهید.
E:\Private\10003a3f\import\apps
دوستان، انجام این کار به هیچ وجه سخت نیست و فقط کمی وقت گیره ولی به ساین هم نیازی ندارد و مشکل شما با نرم افزار هایی چون sistail هم برطرف خواهد شد. کافیه شما راه انتقال یکی از فایلها رو یاد بگیرید و برای بقیه تکرار کنید. در صورت بروز مشکل، لطفا در همین جا بیان کنید.
![[3]](images/smilies/3.gif)
امیدوارم بدردتون خورده باشه
![[53]](images/smilies/53.gif)