|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]() |
فایل ضمیمه برنامه شبیه ساز میکروکنترلر 8051 برای موبایل هستش که با راهنمایی هایی که دوستان عزیز داشتن تونستم بنویسمش.
خواهشا دوستان به خصوص ازکسانی که با الکترونیک و میکروکنترلر ها آشنا هستن در مورد باگ ها و عیب و ایرادات نظر بدن . |
|
|
| از ramin_j2007 تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-07-25), Haamoon (2009-07-29), MasoudSAMSUNG (2009-07-23), raz6024540 (2009-07-24), simple (2009-07-26) |
| تبلیغات | |
|
|
#2 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
مدل گوشی: Samsung J700
سیم کارت: ایرانسل
|
نقل قول:
تست شد راحت هم نصب شد. ولی خوب پروگرامی رو باهاش اجرا نکردم ![]()
![]() ![]() ![]() طرح مسائل و در خواست پیرامون گوشی های سامسونگ آخرین اخبار مرتبط با سامسونگ مجموعه بهترین بازی ها - مخصوص گوشی های سامسونگ معرفی بهترین فریمور ها برای گوشی های سامسونگ -------------------------------------------------- مجموعه فایل های Eeprom برای باکس NS-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس UST-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس Z3X مجموعه فایل های NVM مخصوص باکس Z3X --------------------------------------------------- آموزش نصب پچ برای سری DragonFly آموزش نصب پچ برای سری HPE ------------------------------------------ آموزش فلش و آپدیت گوشی های سامسونگ ----------------------------------------------------- نقل قول:
|
||
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : | simple (2009-07-26) |
|
|
#3 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
برنامه ی خیلی خوبیه واقعا عالیه، من هم نتونستم Assemble کنمش، اگر می شه یه فایل Hex هم ضمیمه کنید که باهاش برنامه رو تست کنیم.
|
| از Haamoon تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-07-30) |
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]() |
تغییرات زیادی رو تو برنامه انجام دادم.از جمله
تقریبا مالتی اسکرین شده و سرعتش بارگذاریش هم خیلی کمتر شده و حجم برنامه رو هم کم کردم. فقط همانطوری که گفتید میخواستم یه فایل هگز نمونه به برنامه اضافه کنم که یه مشکل پیش اومد. برای لود فایل از مموری گوشی از کدی که قبلا اشاره کرده بودین یا همون file connection استفاده کردم. حالا اگه فایل داخل پکیج برنامه باشه چجوری میتونم اونو بایت بایت بخونم. |
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
آخه از داخل برنامه خوندن مناسب این کار نیست، چون هر کس فایل hex خودش رو داره. برای دسترسی این کار رو بکنید:
this.getClass().getResourceAsStream();
|
| از Haamoon تشکر شده : |
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
![]() |
خیلی ممنون .
واقعا که همیشه با راهنمایی هاتون راه گشای مشکلات بودین. خوندن فایل از داخل پکیج برنامه رو فقط برای فایل مثال برنامه میخواستم که خواسته بودین. برای تست برنامه با فایل هگز مثال کافیه جایی که فایل هگز رو انتخاب میشه load Sample رو انتخاب کنید. برنامه مثال کار با تایمر 0 هستش که تو مد 2 کار میکنه و حالت چشمک زن رو روی یکی از پایه های میکرو ایجاد میکنه. اینم برنامه جدید با مثال: |
|
|
| از ramin_j2007 تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-07-30) |
|
|
#7 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
کار امولاتور به کجا رسیده؟ کاملش کردید؟ انتراپت و function call هم ساپورت می کنه؟ کار جالبیه GUI خیلی خوبی هم داره، به نظر من حتما به یک جایی برسونیدش.
|
| از Haamoon تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-15) |
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]() |
از شما هم خیلی ممنونم.
امولاتور فکر کنم کامل هستش و به جز ارتباط سریال همه چیش کار میکنه. مثلا flag ها و اینتراپت. در حال حاضر رو اسمبلرش کار میکنم . راستی یه مثال برای اسمبلر کجا میتونم پیدا کنم ؟ |
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|