|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia 6630
سیم کارت: ایرانسل
|
سلام من برای پایان نامه ام باید برنامه ای بنویسم که از بین SMS های موجود ( نمی دونم در حافظه ی گوشی یا در memory stick ) یک SMS خاص رو بخونه تحلیل کنه و بر اساس اون یه سری خروجی خاص رو نشون بده راهنمایی کنین |
|
|
| از molla652003 تشکر شده : | simple (2009-08-30) |
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
در MIDP2.0 برنامه نمی تونه به Inbox دسترسی داشته باشه، و چون از MIDP2 هنوز ورژن بالاترین نداریم(3 هنوز رایج نشده و فکر هم نمی کنم دسترسی Inbox رو هم درش اضافه کرده باشن، چون یک محدودیت مفهومی است و به دلیل امنیت گذاشته شده) امکان دسترسی به SMS های دریافت شده در برنامه نویسی J2ME وجود نداره، یکی از راه حل ها اینه که از Symbian و C++ برای برنامه نویسی استفاده کنید.
|
| از Haamoon تشکر شده : | Gandolf (2009-08-26), molla652003 (2009-08-26), Omid Aria (2009-08-25), Sadegh_M (2010-02-09), simple (2009-08-30) |
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]()
|
پس این چی کار می کنه ؟ Recieve SMS
البته من نتونستم ازش استفاده کنم در ضمن گوشی من نوکیا 6630 هست . من هیچی symbian کار نکردم . میشه SMS رو با این پیدا کرد بعد گذاشت توی یک فایل بعد با J2me بازش کرد ؟ اگه آره چه جوری ؟ البته ++C تقریبا بلدم . کد آماده ای چیزی کسی سراغ داره ؟ |
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر متخصص انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 6300i
|
نقل قول:
و به اینباکس گوشی کاری نداره منظورم اینه که پیامک رو برنامه شما دریافت میکنه و اصلا به Inbox نمی رسه
|
|
| از Ehsanjs تشکر شده : |
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]()
|
خوب خوبه , من یه GSM Modem راه اندازی کردم , بعد باید به موبایل یک SMS بفرستم و برنامه ام روی موبایل که با j2me نوشته شده اون رو تحلیل کنه
منظورم اینه که SMS ای که قراره تحلیل بشه رو هم خودم می فرستم ! چطوری باید اون رو به یک پورت خاص بفرستم ؟ که از طریق این کد قابل دریافت باشه ؟ میشه اصلا ؟ |
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر متخصص انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 6300i
|
برای کار با GSMModem من تجربه ای ندارم
یعنی الان دارم سعی می کنم که پیاده سازی کنمش همین قدر می دونم که برای ارسال به پرت باید UDH ست کنی سمت گوشی هم این رو بدون که پیامک هایی که به پرت 0 فرستاده بشه میره توی Inbox گوشی وگرنه باید اون رو با یک نرم افزار بگیریش
|
| از Ehsanjs تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-26), Haamoon (2010-02-13), molla652003 (2009-08-26), Sadegh_M (2010-02-09), simple (2009-08-30), yaran khorasani (2009-10-11) |
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
![]()
|
چطور باید جلوی رفتن sms به inbox رو بگیریم تا نرم افزار ما پیامک رسیده رو دریافت کنه؟
من هم در حال انجام پایان نامه ام هستم که نیاز داره متن sms رسیده رو تحلیل کنه و بر اساسش کاری رو انجام بده. نیازه که به پورت 0 نره؟! |
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
بله نیازه که به پورت 0 نره، در واقع فرستنده باید پیام رو به پورت برنامهی شما ارسال کنه، در غیر این صورت پیام مستقیم به inbox میره.
|
| از Haamoon تشکر شده : | Sadegh_M (2010-02-09) |
|
|
#9 |
|
عضو انجمن
![]()
|
ممنونم
برای این کارحتما فرستنده sms لازمه که متن خاصی رو درج کنه که پیامش به inbox راه پیدا نکنه؟ |
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
بله و بله و بله!
|
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
![]()
|
چه متنی رو میبایست تایپ کنه؟
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
متنی که در پیام نوشته میشه بخشی از body پیام نیست و در header نوشته میشه، اگر از AT Commands استفاده میکنید دستوراتی برای تغییر پورت وجود داره (در یکی از پستهای قدیمی توضیح داده شده، اگر پیداش کردید اینجا لینکش کنید)، اگر از ماژولهایی مثل Q24 استفاده میکنید باید بایتهای مربوط به شمارهی پورت رو در پیامتون تغییر بدید در این مورد این متن میتونه کمکتون کنه.
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|