|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]()
سیم کارت: ایرانسل
|
سلام
من می خوام یه برنامه نویسم که وقتی برنامه اجرا می شه بتونم یه string رو ارسال کنم و طرف مقابل که برنامه رو داره بتونه اون رو دریافت کنه یعنی ارسالو دریافت داده ها تنها توی برنامه نشون داده بشه ممنون می شم راهنمایی کید . |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia 1208
سیم کارت: همراه اول
|
بايد از كد نويسي ارسال و دريافت بلوتوث و api هاي بسته jsr82 استفاده كنيد. من اين كار رو كردم منتها كدش الان در دسترسم نيست. تو لپ تاپمه و الن با لپ تاپ به شبكه وصل نيستم اگه مشكلتون رفع نشده بگين براتون بفرستم.
|
| از biomed تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-12-20), Haamoon (2009-12-20) |
|
|
#3 |
|
کاربر متخصص انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 6300i
|
سلام
اينجا رو يه نگاه بندازيد فوق العادست كلي بهتون در زمينه بلوتوث كمك مي كنه فكر مي كنم Lecture 4 اون هم يه نمونه براي كاري كه شما مي خوايد هست
|
| از Ehsanjs تشکر شده : |
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]()
|
با تشکر از راهنمایی دوستان
من یه توضیح کامل از کاری که می خوام انجام بدم رو میدم شاید کسی قبلا این کار رو کرده باشه یا اطلاعاتی داشته باشه من می خوام با یه قطعه سخت افزاری که ماژول بلوتوث روش وصله ارتباط برقرار کنم ، قسمت سخت افزاری آمادس و ساخته شده و اون ماژول خودش بلوتوث های اطراف رو پیدا می کنه و ارتباط برقرار می کنه می مونه برنامه موبایل اون که من می خوام یه فیلد باشه که یه متن یا عدد توش نوشته بشه و ارسال بشه وقتی که متن یا عدد ارسال می شه اون ماژول اطلاعات رو می گیره و روی مانیتوری که روی سخت افزاره هست نشون می ده تمام کار و پروژه من همینه ممنون می شم اگه کسی راهنماییم کنه |
|
|
| از hbkangan تشکر شده : | msalehi (2010-01-30) |
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N72
|
سلام.
hbkangan عزیز کاری که شروع کردین خیلی جالبه. مدتی پیش روی موضوعی مشابه با پروژه شما فکر میکردم اما به نتیجه ای نرسیدم.خیلی خوشحال میشم اگه لطف کنید بیشتر درباره پروژتون صحبت کنید چون احتمالا پروژه من هم چیزی شبیه به شما باشه.اگه براتون امکانش هست ایمیلتون هم بدید تا بیشتر باهم در ارتباط باشیم.mmdsalehi |
|
|
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام - برنامه تحت ویندوزتون رو با چه زبانی می خواهید بنویسید؟
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام به همگی
این برنامه ارتباطی به ویندوز نداره یعنی اینکه اون ماژول بلوتوث خودش با گوشی ما ارتباط برقرار می کنه حالا ما با برنامه ای که توی جاوا نوشتیم از طریق موبایل بهش فرمان می دیم برای مثال ما یک عدد رو میفرستیم بعدش دیگه خود دستگاه کارش رو انجام می ده حالا ممکنه با ورود عدد مثلا اون عدد رو روی مانیتور نشون بده یا اینکه نه کار دیگه ای کنه توضیحات بیشتر نمی تونم بدم چون قراره ثبت اختراع بشهبرای همین ممکنه طرح لو بره شرمنده ولی اگه کار تمام شد بهتون خبر میدم و حتما یه sample می ذارم |
|
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73
|
سلام
دوست عزیز ما توشرکتمون یه نیازی شبیه به کاری که شما داری می کنی داریم. اگه علاقمند به همکاری هستی، لطف کن به من ایمیل بزن:arashdeljoo |
|
|
|
|
#9 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K750
|
با سلام،
من این برنامه رو برای یک نفر نوشته ام. ارتباط از طریق دستگاه (کامپیوتر) به گوشی مشکلی نداره (سرور گوشی) ، ولی از طریق گوشی که به کامپیوتر می خوام متصل شم، گوشی Exception می ده: Security Block . نمی دونم مشکل از گوشی هست یا کامپیوتر. توی اینترنت نوشته شده بود شاید باید برنامه Sign بشه. برنامه J2ME رو چطوری می شه Sign کرد؟ کسی برای رفع Security Block Exception در RFCOMM راه حلی داره؟ http://www.ARMrayan.ir |
|
|
|
|
#10 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام a_rm007
اگه براتون امکان داره یه نمونه ای از برنامه ای رو که ساختین ، قرار بدین تا ببینم برنامه تون رو چه طور انجام دادین هم اینکه من یه الگویی از برنامه شما بگیرم و هم اینکه شاید بدونم مشکل از کجاست ممنون می شم |
|
|
|
|
#11 | |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K750
|
نقل قول:
یک نکته مهم: چون Packet ها در ارتباط بلوتوث به صورت ناپیوسته دریافت می شوند، شما باید مکانیزم خاصی رو برای تایید صحت اطلاعات دریافتی در برنامتون لحاظ کنید. |
|
|
|
| از a_rm007 تشکر شده : | Haamoon (2010-02-21), سرپرست انجمن (2010-02-21) |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|