![]() |
AXE Box : بهترين ابزار فلش و آنلاک برای HTCبا افزایش فروش گوشی های اچ تی سی در بازار ایران ، تعمیرکاران تلفن همراه به ابزاری برای رفع مشکلات نرم افزاری این گوشی های نیاز دارند که بهترين باکس موجود برای اين برند باکس می باشد که در سال 2010 ...
|
باکس های جديد برای فلش و آنلاک گوشی های چينیتعمیرکاران موبایل در ایران برای سرویس گوشی های چینی فقط از باکس Spiderman استفاده می کنند ، به دلیل تنوع این گوشی ها این باکس پاسخگوی نیاز تعمیرکاران نمی باشد لزا باکس های جدیدی را به شما معرفی می کنیم که ...
|
فروش فوق العاده باکس UFS Micro با HWK اصلیUFSx يکی از حرفه ای ترين ابزار فلش گوشی های نوکيا ، سامسونگ و برخی از مدل های سونی اريکسون می باشد که با ساير نرم افزار ها مثل JAF ، MX-key و SETool سازگاری کامل دارد ، برای خريد اين باکس با چيپ HWK اصلی ساراس ...
|
|
|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
موقعیت: Iran
تشکر کردن: 16
از این کاربر 23 بار تشکر شده
![]() |
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم هیچ کس فونتی با پسوند f نداره که هم فارسی و هم انگلیسی را با هم نمایش بده، اگر کسی داره لینک دانلودش رو بذاره چون لازمش دارم. خیلی ممنون از دوستان.
|
|
|
|
| از jijijiji تشکر شده : | simple (2010-02-05) |
|
|
|
#2 |
|
كاربر فعال انجمن J2ME
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
تشکر کردن: 62
از این کاربر 109 بار تشکر شده
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
موقعیت: Iran
تشکر کردن: 16
از این کاربر 23 بار تشکر شده
![]() |
با سلام خدمت Mermaid دوست عزیز
با تشکر خیلی ممنون ![]() میخواستم ببینم فونتهای دیگری هم وجود داره یا نه؟ اگه وجود داره لطفا لینک فونت واسم بگذارید. با سپاس
|
|
|
|
| از jijijiji تشکر شده : | simple (2010-02-05) |
|
|
#4 |
|
كاربر فعال انجمن J2ME
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
تشکر کردن: 62
از این کاربر 109 بار تشکر شده
![]() |
سلام
از دوستان اگر کسی فونت فارسی-انگلیسی هما غیر از فونت جناب Ehsanjs با همون سایزی که جناب هامون در لایبرری فونت فارسی گذاشتند را دارد, ممنون میشم در اختیار ما هم قرار بدند. با تشکر |
|
|
|
| از Mermaid تشکر شده : | simple (2010-02-05) |
|
|
#5 |
|
كاربر حرفه ای J2ME
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
موقعیت: تبریز
تشکر کردن: 155
از این کاربر 279 بار تشکر شده
![]() |
سلام من تو متنی که مینویسم لازم دارم که یه کلمه فارسی کنار یه کلمه به صورت انگلیسی بنویسم ولی وقتی لایبرری فارسی که تو ین سایت هست استفاده میکنم فقط قسمت فلرسی نمایش داده میشه !!! لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم متشکرم
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
موقعیت: تهران
تشکر کردن: 543
از این کاربر 2,585 بار تشکر شده
![]() |
سلام،
علتش اینه که اون فونت حاوی کارکترهای انگلیسی نیست.
|
|
| از Haamoon تشکر شده : | Ehsanjs (2010-02-28), سرپرست انجمن (2010-02-08) |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|