|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]()
سیم کارت: ایرانسل
|
با سلام چطورمیتونم اصوات مورد نظرم رو در 1 پایگاه داده مناسب برای j2me ذخیره کنم؟ و در طول اجرا برنامه از آن بانک صوتی استفاده کنم و صوت ها رو اجرا کنم؟ با تشکر بسیار |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
شما چه انتظاری از این بانک اطلاعاتی دارید؟ خیلی به این بستگی داره که query شما به چه شکلی باشه، - مثلا یک عدد بدید و در پاسخ یک آهنگ بخوایید؟ عدد 1 فایل sound.mp3 عدد 2 فایل majic.mp3 .. - یک String بدید و یک آهنگ بخوایید؟ به عبارت دیگه مشخص کنید primary key تون چی یا چیها هست؟ و اینکه تعداد فایلهاتون چندتاست روی ساختمان دادهتون تاثیر میذاره و باید مشخص کنید، و اینکه برنامهی j2me میتونه در ساختمان دادهتون write هم بکنه؟ یعنی یک فایل جدید رو بهش اضافه کنه؟ و اینکه سوالاتتون رو فقط و فقط در فرم بپرسید اگر تکرار بشه از پاسخ دادن معذورم.
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]()
|
خیلی متشکرم که زود جواب دادین
حدود 200 صوت خیلی کوتاه هست که با توجه بهstring وارد شده توسط کاربر میبایست اجرا بشه در ضمن برنامهی j2me نمیتونه فایل جدیدی رو به بانک اضافه بکنه من بااجرای صوت از resource مشکل دارم،زمانی که در صفحه اصلي NetBeans قسمتي به نام Resources بر روي آن راست كليك میکنم و Add Folder را كليك میکنم این خطا اجازه ادامه کار به من نمیدهد. http://www.pict.com/view/2361189/0/erorr این خطا جاهای دیگر برمامه نویسی در netbeans هم داده شده، باید چه کنم؟ متشکرم |
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
بنظر مشکل از netbeans باشه یک ورژن جدیدتر هم امتحان کنید، اما برای اضافه کردن resource ها میتونید فایلهای صوتی رو به همون فولدر سورسهاتون با Drag&Drop یا Copy&Past اضافه کنید. برای ساختمان دادهتون از Hashtable استفاده کنید که key و value هردو String هستن. این مثال رو هم نگاه کنید دقیقا کاری مشابه کار شما رو انجام داده فقط تعداد فایلها کمتره، برای کامل شدن برنامه لازمه فایلهای بیشتری رو به Hashtable اضافه کنید.
|
|
|
#5 |
|
کاربر متخصص انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 6300i
|
سلام امير جان
به نظر تو استفاده از اين كلاس ها (هش تيبل و وكتور و ...) گرفته شدن فضاي زيادي از heap نميشه؟ آخه من يه جا در مورد بالا بردن پرفرمنس و پائين آوردن حجم فايل در حال اجرا مطالعه مي كردم ،توصيه كرده بود كه از اين كلاس ها استفاده نكنيم
|
|
|
#6 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
کلاسهای داخلی j2me سریعتر و کاراتر از نمونههای مشابهی هستن که خودمون مینویسیم، تنها کلاس Vector بخاطر synchronization داخلی اونهم در مواردی که بهش نیازی ندارید نسبت به نمونهای که همزمانی درش رعایت نشده کندتره و بهتره کلاسش دوباره نوشته بشه، جواب سوالت رو اینطوری میتونم بدم که وقتی شما مطمئنی به ساختمان داده درخت سیاه قرمز حتما نیاز داری بهترین انتخاب HashTable هست، اما تصمیمگیری مهم اینه که آیا واقعا به این ساختار نیاز داری؟ در مورد پروژهای که داریم داخل تاپیکش پست میزینم، چون ساختمان داده فقط search داره و نیازی به درج نداریم بهترین انتخاب همون آرایهی مرتب شدست، که مرتبسازیش هم قبل از کامپایل برنامه میتونه انجام بشه و اگر خیلی وحشتناک تعداد ورودیها زیاد باشه dictionary tree انتخاب بهتریه، در انتخاب ساختمان داده تشخیص bottleneck خیلی مهمه در مورد این پروژه وقتی من میخوام آهنگ اجرا کنم هزینهی زمانی و حافظهی مصرفی پیدا کردن اسم یه فایل حتی اگر هم خطی جستجو کنم در مقابل هزینه و فضای مصرفی اجرای آهنگ خیلی ناچیز و بیاهمیت، مثالا میگم اگر بخوام سرعت اجرای این برنامه رو بالا ببرم مستقیم میرم سراغ بهینه کردن الگوریتم دیکود موزیک.
|
|
|
#7 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
نکتهای که فراموش کردم،
اگر از کلاسهای داخلی j2me استفاده میکنید دستورات کلاسهاشون در برنامهتون قرار نمیگیره چون دستگاهی که روش برنامه رو اجرا میکنید این کلاسها رو داره و از این نظر حجم برنامه رو کاهش میده.
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]()
|
ممنونم از توضیح خوبتون
اصوات مورد نظرم رو داخل resources گذاشتم و با استفاده از یک hash table اجرا کردم. تا زمانی که تا 20 صوت کوتاه(حدود 50kb) رو قرار دادم بدون مشکل اجرا میشد، اما با اضافه کردن 1 صوت دیگر نرم افزار در امولاتور اجرا نمیشود. در صورتی که میبایست حدود 200 صوت با چنین حجمی را بتواند بدون اتلاف وقت اجرا نماید. حالا باید از 1 پایگاه داده مثل rms استفاده کنم؟ یا روشی هست که بتونم از همین شیوه تعداد صوت زیادتر رو ذخیره کنم؟ اشکال به وجود آمده به خاطر ذخیره حجم زیاد داده در resources است یا به خاطر استفاده از hash table ؟ |
|
|
|
|
#10 |
|
عضو انجمن
![]()
|
من مثل مثالی که معرفی کردین عمل کردم
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
|
سلام،
اگر اینطور عمل کرده باشید، کل Hashtable بیشتر از 2-3 کیلو بایت فضا نیاز نداره، نمیدونم مشکل از کجاست، احتمالا در حجم بالای آهنگ باشه.
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|