|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
سیم کارت: ایرانسل
|
با سلام خدمت دوست عزیز هامون ودیگر عزیزان
میخاستم اگر امکان داره در نوشتن یک برنامه به من کمک کنید برنامه ای که میخام بنویسم ابتدا یک لیست داره از نوع Implicit که کاربر بتونه فقط یکی رو انتخاب کنه و به صفحه بعد بره با کامند Next صفحه بعد یک فرم داره که سه تا تکست فیلد درش وجود داره که با گرفتن مقدار از کاربر(از اینجاشو دیگه نمی فهمم چی کارش کنم) اونو در یک متغیر ذخیره کنه و یه تابع صدا بزنه که این متغیر ها درش با یک عبارت منطقی ساده و ضرب و تقسیم به جواب میرسه و اونو پرینت میکنه روی صفحه هامون جان دقیقا از اون جایی که نوشتم نمیفهمم چی کارش کنم گیر کردم و ازت کمک میخام که من چطوری و با چه متدی اینکارو کنم؟باید متد تعریف کنم یا ....چطوری مقادیر کاربرو بگیرم از تکست فیلد..getString() چه جوری استفاده کنم؟ |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]()
|
دوستان نمیخواهید به من کمک کنید؟
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
به خاطر تاخیر عذر میخوام، اینطور که پیداست آموزشهای 3 و 4 مبتدی رو که استفاده از TextField و تابع getString هم داخلش هست رو مطالعه نکردید؟
|
| از Haamoon تشکر شده : | PowerM (2010-02-04), سرپرست انجمن (2010-02-04) |
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]()
|
واقعا نمیدونم چه جوری از getString () استفاده کنم
من تو برنامه ام یک فرم دارم که یک تکست فیلد داره و کاربر با زدن کمند نکست متد getString() ; کار میکنه و مقادیر اونو میرزه تو سه تا رشته اما اونایی که کاربر وترد میکنن عدد هستن و من میخام یک نمونه سورس بزارین که من بتونم با این داده ها یک رابطه منطقی ریاضی کنم مثل جمع یا تفریق ممنون میشم اگه کمکم کنین |
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر فعال انجمن J2ME
![]() |
سلام
ورودی text شما رشته هست و متد getString هم دقیقا همین رشته رو براتون برمی گردونه برای اینکه بتونید مثل عدد با اون رفتار کنید به صورت زیر عمل کنید کد:
int num1=Integer.parseInt(text1.getString()); امیدوارم که درست متوجه منظورتون شده باشم. موفق باشید. |
|
|
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
![]()
|
آقا دستت درد نکنه برم امتحانش کنم ممنون واقعا از این راهنماییت
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
![]()
|
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم در این انجمن
سوال دیگری داشتم در این زمینه ووواونم اینکه برای دریافت مقادیر اعشاری به روش FIX point باید چی کار کنم چون در سوال قبلم این متدی که معرفی شد برای برگردندن مقادیر صحیح بود اما اگر در برنامه ما کاربر مقادیر را بصورت اعشاری وارد کنه و ما بخواهیم اونا را دریافت کنیم و در یه تابع بریزیم دقیقا از چه متدی باید استفاده کنم اگر دوستان واسم یک مثال ساده واسم بزنن ممنون میشم.... |
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
اگر از CLDC1.1 استفاده میکنید می تونید با این متد: کد:
Float.parseFloat(String s); کار تبدیل رو انجام بدید. اگر میخوایید از FixPoint به روشی که در آموزش 2 / گام سوم گفته شده استفاده کنید، باید به این صورت عمل کنید: 1 - با استفاده از توابع String.indexOf و String.subString قسمت اعشاری و صحیح عدد رو جدا کنید، 2- قسمت اعشاری رو انقدر شیفت به راست بدید تا مقدارش از 10000H کمتر بشه (چون قسمت اعشاری در 16 بیت سمت راست قرار میگیرد)، 3- قسمت حقیقی رو هم به اندازهی 16 بیت به سمت چپ شیفت بدید(چون قسمت صحیح در 16 سمت چپ قرار میگیرد) 4- دو عدد (شامل قسمت اعشاری و صحیح) رو با هم جمع کنید، این روش با فرض اینکه عددتون مثبت هست و نقطهی اعشار بین بیت 15 و 16 قرار داره قابل استفاده است.
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|