|
|
#1 |
|
كاربر فعال انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 5610
سیم کارت: ایرانسل
|
سلام
من دو تا فابل دارم که توشون متن ذخیره شده من محتویات هر سطر از هر فایل در یک آرایه خیره میکنم کد:
stText = readUnicodeFile("test.txt", "UTF-8");
stText1 = readUnicodeFile("test1.txt", "UTF-8");
کد:
g.drawString(text[3],getWidth()/2,getHeight()/2,Graphics.BOTTOM|Graphics.LEFT);
g.drawString(text1[0],getWidth()/2+30,getHeight()/2+30,Graphics.BOTTOM|Graphics.LEFT);
ولی اتفاقی که می افته اینه که سطر دوم از فایل دوم و سطر اول از فایل دوم چاپ میشه !!! کجای کار من اشتباه هست ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید متشکرم
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
كاربر فعال انجمن J2ME
![]()
مدل گوشی: Nokia 5610
سیم کارت: ایرانسل
|
سلام
من برنامه دیباگ کردم و متوجه شدم وقتی اطلاعت تو آرایه دوم نوشته میشن اطلاعات آرایه اول هم تغییر میکنه !!! آرایه ای که تابع برمیگردونه سراسری تعریف کرده بودم (name) که به صورت محلی و تو خود تابع تعریف کردم و مشکل حل شد ولی متوجه نشدم که چرا تعریف سراسری این آرایه باعث این مشکل میشه ؟؟؟ لطفا اگه کسی میدونه من راهنمایی کنه متشکرم
|
|
|
#3 |
|
مدیر انجمن برنامه نویسی
![]()
سیم کارت: همراه اول
|
سلام،
در جاوا همه متغییرها جز عناصر Primitive بصورت Reference هستن، اگه متوجه نشدید چی گفتم یعنی من به هدفم دست پیدا کردم ![]() منظورم از Primitive ها همون عناصر انواع ابتدایی مثل byte, int هستند، بقیهی متغییرهایی که از انواع غیر از اینها هستن (یعنی کلاسها و آرایهها هم که کلاس هستند) در واقع یک اشارگر به شی کلاس شما دارن نه خودش رو، برای مثال کد:
int[] a; متغییر a فقط یک اشارگر به آرایهای است که بعدا شما new میکنید و درش قرار میدید، و حالا در کد زیر، کد:
int[] a = new int[20]; int[] b = a; در واقع هر دو متغییر a و b دارند به یک آرایه اشاره میکنن و اگر محتویات یکیشون رو تغییر بدید با کمال تعجب محتویات دیگری هم تغییر میکنه، این همون مشکلی که برای شما پیش آماده است، اگر بد توضیح دادم ببخشید مغزم خوب کار نمیکنه.
|
| از Haamoon تشکر شده : | mahdi68 (2010-02-08), سرپرست انجمن (2010-02-08) |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|