|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]() |
دوستان عزیز از این پس می توانید سوالات و مشکلات خود را در کار با گوشی های سامسونگ در این تاپیک مطرح نمایید ... :o
![]() [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2007-12-15]. |
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : |
| تبلیغات | |
|
|
#2 | |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
سیم کارت: همراه اول
|
نقل قول:
لطفا نصب برنامه روی E250 را شرح دهید [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2007-12-09]. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام.خواهش می کنم اگر روش آسانی برای نصب برنامه روی d600 وجود داره معرفی کنید.:eek:ممنون
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
مدل گوشی: XPERIA X1
سیم کارت: ایرانسل
|
می تونید آموزش رو از امضای من دانلود کنید.
(البته به زودی براش تاپیک هم می زنم) |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | baran_316 (2008-08-02), enayat1982 (2009-06-19), maj.8f71 (2009-01-09), MasoudSAMSUNG (2009-06-24), Sadegh_M (2010-01-13), shemroon (2009-01-15) |
|
|
#5 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() |
|
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : | MasoudSAMSUNG (2009-06-24), Sadegh_M (2010-01-13) |
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
![]() |
با سلام .خسته نباشيد.مي خواستم بپرسم چجوري ميشه اين برنامه هايي رو كه واسه سامسونگd820 گذاشتين نصب كرد؟ از راه معموليش * يعني بوسيله بر نامه ي softicppp وuploader كه نميشه اخه اين برنامه هايي كه گذاشتين يه پوشه هست با پسوند jar كه وقتي ميخوام از توي محيط uploader * اد كنم*پوشه باز ميشه وچون فايلاي داخلش jar * jad نيست (و معمولا class هست) نشون نميده و نميشه نصب كرد.تازه براي نصب*فايل جاد هم ميخواد كه همونم نميشه با jad makerاز روي فلدر jar ساخت. من قبلا برنامه هاي تك فايلي رو نصب كردم ولي نميدونم اين فلدرها رو چجوري ميشه نصب كرد. خيلي ممنون ميشم جوابمو بدين.
[ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2007-12-19]. |
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
دوست عزیز
شما کاری با پوشه اش نداشته باش. فایل Jar یه جورایی فایل فشرده است و برای همین نرم افزار Winrar اون رو باز می کنه. من Winrar رو برای خودم طوری تنظیم می کنم که کاری با فایل های Jar نداشته باشه. شما هم لازم نیست اون فایل Jar رو روش کلیک کنی و بازش کنی. فقط طبق روالی که در آموزش توضیح دادم پیش برو و فایل Jad رو بساز و در برنامه Uploader بزار و از طریق برنامه softick به گوشی منتقل کن. |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | MasoudSAMSUNG (2009-06-24), Sadegh_M (2010-01-13) |
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]() |
مرسی از جوابتون ولی من اصلا اون فایل رو باز نمی کنم . یعنی وقتی رو کامپیوترم دانلود می کنم بصورت فولدری هست که پسوندش jar هست . وقتی می خوام توی آپلودر اضافه ش کنم خودش باز میشه .
در ضمن برنامه ی وینرر هم روی کامپیوترم نصب نیست که بخواد فایل ها رو باز کنه . نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه . خیلی لطف می کنین اگه مشکلمو حل کنین merc az javabetoon* vali man aslan oon failo baz nemikonam.yani vaghty ro compiooteram download mikonam* besoorate folderie ke pasvandesh jar hast* vavaghty mikham tooye aploader adesh konam khodesh baz mishe.darzemn barnameye winrar ham rooye compe man nasb nist*ke bekhad faila ro baz kone. nemidoonam manzooramo toonestam beresoonam ya na* kheili lotf mikonin age moshkelamo hal konin. GsmAria.1 : فارسی نوشتن جز قوانینه ![]() پیام نوشته شده ی شما فارسی شد - در صورت تکرار پست ارسالی حذف خواهد شد ![]() پس خواهشا رعایت کنید ![]() [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2007-12-25]. |
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
متوجه شدم.
شما اصلاً نباید فایل jar رو وارد برنامه uploader کنید. باید از روی فایل jar یک فایل با پسوند jad بسازید که این کار رو برنامه jadmaker انجام میده. بعدش فایل jad رو وارد آپلودر می کنید. به این صورت، برنامه آپلودر، از طریق فایل jad بطور خودکار آدرس دهی میشه و فایل jar رو وارد گوشی شما می کنه. |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | MasoudSAMSUNG (2009-06-24), Sadegh_M (2010-01-13) |
|
|
#10 |
|
عضو انجمن
![]() |
اگه همراه فایل jar مورد نظرتون فایل jad وجود نداره می تونین به تاپیک زیر مراجعه کرده و خودتون با استفاده از نرم افزار معرفی شده فایل مورد نظرتون رو ایجاد کنین
http://gsmaria.com/Forum/showthread.php?t=308 ![]() |
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : |
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام خسته نباشید لطفا رزولویشن گوشیهای سامسونگ را می خوام
|
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
بهتره مشخص کنید رزولیشن کدوم گوشی
ولی اکثر گوشی های سامسونگ رزولیشن 240 در 320 دارن و کیفیت تصویرشون عالیه از پورتال همین سایت هم می تونید برای پیدا کردن رزولیشن گوشی ها استفاده کنید. بطوریکه ابتدا روی برند مورد نظر در سمت چپ سایت کلیک کرده و سپس مدل گوشی رو انتخاب کنید. در صفحه مشخصات، رزولیشن هم نوشته شده. |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | Sadegh_M (2010-01-13) |
|
|
#13 |
|
عضو انجمن
![]() |
با تشکر از شهاب عزیز
![]() اینم اندازه تصویر گوشی های سامسونگ ![]() 240*320 : http://gsmaria.com/Softwares/Models.aspx?brand=11&s=140 176*220 : http://gsmaria.com/Softwares/Models.aspx?brand=11&s=141 128*128 : http://gsmaria.com/Softwares/Models.aspx?brand=11&s=145 128*220 : http://gsmaria.com/Softwares/Models.aspx?brand=11&s=292 سپاس ![]() |
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : | Sadegh_M (2010-01-13) |
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام وخسته نباشید به تمام مدیران سایت لطفا نحوه نصب بازی و برنامه را روی ((ای490 سامسونگ))را می خواستم
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
سلام دوست عزیز.
ئی 490 گوشی بسیار عالی ای هست و من واقعاً دوستش دارم. فقط باید بگم که برنامه های کمی روی این گوشی جواب میده و اکثراً ارور میدن این هم آموزش این گوشی: http://shahabsamsung.persiangig.ir/M...MSUNG-E490.pdf از برنامه های امتحان شده برای سامسونگ استفاده کن و اگه بار اول موفق به نصب نشدی، ناامید نشو. |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | 12345 (2009-10-19) |
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
![]() |
ba salam az dostan kase mitone kod format dastey goshe samsungo behm bide
![]() با سلام . از دوستان کسی می تونه کد فرمت دستی گوشی سامسونگ رو بهم بده ؟ GsmAria.1 : دوست عزیز فارسی نوشتن جز قوانین انجمنه ! ![]() [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2008-01-09]. |
|
|
|
|
#17 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام خسته نباشید
لطفا روش نصب برنامه ها را روی گوشی d830 توضیح دهید با تشکر ![]() |
|
|
|
|
#18 | ||
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
نقل قول:
Master reset: *2767*3855# ستاره 2767 ستاره 3855 مربع نقل قول:
شما از آموزش U600 استفاده کن. آموزش رو از امضای من دانلود کن فقط به جای کد فعال کردن نصب جاوا (که برای این گوشی هاست)، باید از این کد استفاده کنی: JAVA CODE: *#9998*52824678255# ستاره مربع 9998 ستاره 52824678255 مربع
|
|
|
#19 |
|
عضو انجمن
![]() |
می خواستم ببینم که ساسونگ هم وقتی که بلوتوث میکنی تو مسیج مسره مثل نوکیا
|
|
#20 | |
|