برگشت   نسخه قدیمی | انجمن های تخصصی تلفن همراه > نرم افزار های تلفن همراه > نرم افزار های کامپيوتر مرتبط با گوشی > سایر نرم افزارهای کاربردی ...
یادداشت ها

موضوع بسته

امکانات
قدیمی 2009-12-20, 09:04   #1
کاربر حرفه اي انجمن

آواتار alloy

موقعیت: موقع آنلاين قطعا تو انجمنم!
تشکر کردن: 1,290
از این کاربر 1,812 بار تشکر شده
alloy is an unknown quantity at this point
شب Password Viewer ؛ مشاهده پسوردهای ستاره دار

حتمآ همه ی شما در جاهای مختلف دو کلمه ی Username و Password نام کاربری و رمز عبور را دیده اید و همانطور که می دانید در قسمت Password تعدادی کاراکتر که معمولآ در قالب عدد هستند قرار می گیرند و تشکیل یک رمز عبور را می دهند. در اکثر جاهایی که شما کاراکترها را در قسمت Password وارد می کنید رمز عبور به شکل تعدادی ستاره **** در می آید که البته هدف از اینکار آشکار نشدن پسورد شما برای افرادی است که در کنارتان هستند. اما گاهی اوقات نیاز است به دلایل مختلف این پسوردهای ستاره دار قابل رویت شوند. از همین رو امروز نرم افزار جالب و کم حجمی را برایتان آماده کرده ایم که قادر است تا پسوردهای ستاره دار را به شما نشان دهد.
شما با کمک نرم افزار Password Viewer به راحتی و تنها با یک کلیک می توانید پسوردهایی را که به شکل ستاره * هستند را ببینید. از این نرم افزار کم حجم و کاربردی می توان در محل های مختلفی که پسوردها به شکل ستاره * در نرم افزارهای مختلف ذخیره شده اند استفاده کرد. طریقه ی کار با نرم افزار بسیار ساده بوده فقط کافیست بر روی آیکون آن کلیک کنید که در اینصورت کادر مستطیل شکلی به رنگ قهوه ای ظاهر می گردد که شما با کشیدن کادر نرم افزار بر روی نوار پسورد مورد نظرتان و انتخاب آیکون دست موجود در کادر می توانید پسورد ستاره دار را در قسمت Pwd نرم افزار مشاهده کنید. البته این نرم افزار را می توان به نوعی نرم افزار هک هم دانست زیرا شما با استفاده از آن به راحتی می توانید در کامپیوتر های اشخاص مختلف پسوردهایی را که آنان در نرم افزارهای نصب شده بر روی کامپیوتر خود وارد کرده اند و به شکل ستاره * ذخیره شده است را مشاهده کنید. نسخه ای را که در اختیارتان قرار دادیم پرتابل بوده و نیازی به نصب ندارد و تنها با کلیک بر روی آیکون برنامه اجرا می شود که شما می توانید با کپی کردن فایل های نرم افزار در فلش مموری خود در صورت نیاز از آن در محل های مختلفی همانند کافی نت ها و سایر مکان ها که امکان نصب نرم افزار وجود ندارد استفاده کنید.

برخی از مزایای این نرم افزار:
- مشاهده پسوردهای ستاره دار *** تنها با یک کلیک.
- امکان مشاهده پسوردهای ستاره دار *** ذخیره شده در نرم افزار های مختلف.
- امکان حمل با فلش مموری به دلیل Portable بودن.
- اجرا با یک کلیک و بدون نیاز به نصب.
- کاربرد آسان و داشتن محیط ساده.
- سازگار با ویندوزهای مختلف.
- امکان استفاده کاملآ رایگان از نرم افزار.
- داشتن حجم بسیار کم.
- و ...
فایل پیوست شده
File Type: rar Password Viewer 1.4.rar‏ (105.8 کیلوبایت, تعداد دریافت فایل : 131 مرتبه)
alloy آفلاین است  
از alloy تشکر شده :
S P I R I T (2009-12-20), Work Station (2012-09-20)

قدیمی 2012-09-20, 15:22   #2
عضو انجمن

آواتار negar_22

تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
negar_22 is an unknown quantity at this point
پیشفرض مشاهده رمز ستاره دار

سلام من برنامه مشاهده رمز ستاره دار را روی سیستم نصب کردم ولی وقتی میبرم آیکن را روی رمز فقط کلمه password را نمایش می دهد. چکار کنم؟
negar_22 آفلاین است  
قدیمی 2012-09-20, 17:35   #3
مدیر تعمیرات

آواتار محمد اورنگی

موقعیت: اصفهان
تشکر کردن: 5,756
از این کاربر 6,652 بار تشکر شده
محمد اورنگی is an unknown quantity at this point
پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط negar_22 مشاهده موضوع
سلام من برنامه مشاهده رمز ستاره دار را روی سیستم نصب کردم ولی وقتی میبرم آیکن را روی رمز فقط کلمه password را نمایش می دهد. چکار کنم؟
به تاریخ پست توجه کنید سال 2009

بسته شد
محمد اورنگی آفلاین است  
از محمد اورنگی تشکر شده :
Phoniex (2012-09-20)
موضوع بسته

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات

قوانین ارسال