|
|
|
#1 |
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
موقعیت: 021
تشکر کردن: 12,335
از این کاربر 14,391 بار تشکر شده
![]() |
به نام برترین
از اونجائی که قبلا چند مورد این مشکل در انجمن مطرح شده بود، تصمیم گرفتم یک راه کار عملی برای دوستان قرار بدم. ![]() این روش کاملا تست شده و جواب هم داده. با تشکر از آقای ملایری که زحمت کشیدند و تست مجدد این متد رو برای اطمینان بیشتر کاربران انجام دادند. ------------------------------------------------- ابتدا از فایل های ضمیمه پست، فایل Factory FS و نرم افزار MultiLoader را دانلود کنید. هر دو فایل را از حالت فشرده خارج کرده و نرم افزار Multiloader را اجرا کنید. پس از اجرا نرم افزار ، در بخش Contorl گزینه BRCM2133 را تیک بزنید. بر روی گزینه Factory FS کلیک کرده و فایل FFS که از ضمیمه دانلود کرده اید را مسیردهی کنید. گوشی را خاموش کنید، کلید های ولوم کم و دوربین و پاور را به صورت همزمان نگه داشته تا گوشی وارد مد دانلود شود (بر روی نمایشگر گوشی ، پیامی مبنی بر این موضوع نمایان میشود) کابل USB را به گوشی وصل کرده و در برنامه روی Port Search کلیک کنید تا گوشی شناسائی شود، سپس بر روی گزینه Download کلیک کنید. پس از اتمام عملیات مربوطه، گوشی اتوماتیک ریستارت شده و بدون مشکل جاوا لود خواهد شد!!! به همین سادگی ---------------------------------------------- تذکر مهم:
------------------------- کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است ------------------------- |
|
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : | arashpart (2010-12-29), BestSounds (2012-08-03), Doctor Mobile Rasht (2010-12-29), errornima (2011-09-26), GSM - Nokia (2010-12-26), |
|
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
سلام من مانند توضیحات شما عمل کردم صفحه گوشی سبز شد و پورت را پیدا نمی کند خواهش می کنم راهنمایی فرمایید
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : | GSM - Nokia (2011-01-16), |
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
تشکر کردن: 1
![]() |
بچه هایی که از این روش استفاده کردند ، مشکلی که برای ساپورت زبان فارسی گوشی پیش نمیاد ؟
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
![]() |
با تشكر كه اين پست رو قرار داديد
من طبق اين روش رفتم و همه چيز طبق دستورالعمل انجام شد اما بعد از ريستارت مجدد گوشي با چند نرم افزار جاوا تست كردم بعضي ها رو كه قبلاً جواب نميداد قبول كرد اما خيلي ها را هم مثل فبل قبول نميكرد و پيغام خطاي حافظهاي ميداد خواهشاً كمكي بكنيد اين مورد براي من خيلي مهم است اما هنوز از هيچ جا نتونستم راهحلي براش پيدا كنيد با تشكر |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : |
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
![]() |
سلام برا من این مدل گوشی رو توردن که به هیچ عنوان بوت نمیشه با منبه 6 تا جریان میکشه و دیگر هیچ اگه ممکنه کمکم کنید ممنون میشم
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: May 2011
![]() |
سلام....تورو خدا به من یه کمکی کنین...
من گوشی s5560 دارم..و مشکل همیشگیش همین محدودیت جاواست... البته یه جا خوندم با بر نا مه ی jadmaker میشه هر فایلی رو استفاده کرد اما بازم نشد.. این فایلی هم که گذاشتین خیلی حجمش واسه دانلود بالاست..اخه من اینترنت خونگی دارم... تو رو خدا به من یه کمکی کنین..اخه میخوام یه دیکشنری بریزم توی گوشی اما نصب نمیشه... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
![]() |
سلام خسته نباشید.
من گوشیم s5560 هستش وقتی برنامه رو روش نسب می کنم تو اون برنامه فارسی تایپ نمیشه کرد!!!!
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
| از hoshali تشکر شده : | BAHRAM54 (2011-11-21) |
|
|
#12 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
![]() |
سلام: اگر این عمل رو انجام بدیم رو آنتن دهی گوشی تأثیری نداره!: چون یکی از دوستانم این کار رو کرد آنتن دهی گوشی با مشکل مواجه شد.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
با سلام
من گوشی مارول s5560 دارم. متاسفانه از روی کنجکاوی یه دستکاری توی تنظیمات یه بخشی به اسم debug level یا همچین چیزی انجام دادم..و از low به high تغییر دادم.. با این کار گوشی یهو هنگ کرد و پیام upload data to pc اومد.. وقتی کلید های قفل +ولوم+ پاور رو میزنم گزینه download میاد .. دیگه نمیدونم چیکارش کنم ...نرم افزار فلشر MultiLoader_V5.56 رو دانلود کردم .. یه جا توی همین فروم خودنم که باید برای ریست فریمور دانلود کرد.. راستش من فقط میخوام این حالت از بین بره ...دیگه موندم چیکار کنم ... اگه میشه یه راهنمایی کنید ..ممنون.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر کردن: 4
![]() |
با سلام لطفا نحوه نصب نرم افزارهاي جاوا رابصورت تصويري شرح دهيد با سپاس
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2012
![]() |
من این مدل گوشی رو دارم هم نمیتونم دیکشنری بریزم روش همون خطای حافظه میده هم نمیتونم به وایرلس وصل شم نمیتونه وایر لسی که شناسایی شده رو سیو کنه ؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2012
![]() |
سلام برنامه واتس اپ و وایبر رو هم نمیتونم رو این گوشی نصب کنم
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| java, s5560, samsung, مشکل, نصب_نرم افزار, گوشی سامسونگ, جاوا, حجم, راهکار, سامسونگ |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|