![]() |
AXE Box : بهترين ابزار فلش و آنلاک برای HTCبا افزایش فروش گوشی های اچ تی سی در بازار ایران ، تعمیرکاران تلفن همراه به ابزاری برای رفع مشکلات نرم افزاری این گوشی های نیاز دارند که بهترين باکس موجود برای اين برند باکس می باشد که در سال 2010 ...
|
باکس های جديد برای فلش و آنلاک گوشی های چينیتعمیرکاران موبایل در ایران برای سرویس گوشی های چینی فقط از باکس Spiderman استفاده می کنند ، به دلیل تنوع این گوشی ها این باکس پاسخگوی نیاز تعمیرکاران نمی باشد لزا باکس های جدیدی را به شما معرفی می کنیم که ...
|
فروش فوق العاده باکس UFS Micro با HWK اصلیUFSx يکی از حرفه ای ترين ابزار فلش گوشی های نوکيا ، سامسونگ و برخی از مدل های سونی اريکسون می باشد که با ساير نرم افزار ها مثل JAF ، MX-key و SETool سازگاری کامل دارد ، برای خريد اين باکس با چيپ HWK اصلی ساراس ...
|
|
|
|
#201 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
موقعیت: ایــــران دســــــت راســــت
تشکر کردن: 139
از این کاربر 281 بار تشکر شده
![]() |
سلام من یه نرم افزار میخواستم برای اینکه فلاش سفید رنگ n95 رو توی فیلمبرداری روشن کنم خودش فقط فلاش قرمزه رو روشن میکنه
قبلا هم یه نرم افزار گذاشته بودید برای روشن کردن فلاش به عنوان چراق قوه فلاش قرمزه روشن میشد اگه یهنرم افزار بزارید که کار من راه بیفته ممنون میشم ![]() ![]() (قل مراد)
|
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
کاربر خودمونی
![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
تشکر کردن: 39
از این کاربر 78 بار تشکر شده
![]() |
شرکت نوکیا هم در تولید PDA نسبتاً فعال است و آخرین مدل PDA تولیدی اش N810 است
سی پی یو 400 MHz مموری 2 GB Flash صفحه نمایش 800 × 480 resolution با عمق 16 بیت ابعاد 72 × 128 × 14 وزن 226 گرم سیستم عامل PALM صفحه نمایش 4.13 اینج لمسی با GPS و دوربین VGA با قابلیت وب کم در کل اطلاعی ندارم برای PALM چقدر برنامه وجود داره ولی گزینه بدی نیست |
|
|
|
|
|
#203 |
|
عضو انجمن
موقعیت: کاشان
تشکر کردن: 20
از این کاربر 14 بار تشکر شده
![]() |
سلام.
چطوری میشه sms ها رو از memory card به phone memory منتقل کرد؟ ![]() لطفا کمک کنید. پیشاپیش ممنون.
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
عضو انجمن
موقعیت: کاشان
تشکر کردن: 20
از این کاربر 14 بار تشکر شده
![]() |
ببخشید یادم رفت بگم گوشیم 5700 هستش.
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
مدير بازنشسته
تشکر کردن: 19,614
از این کاربر 20,173 بار تشکر شده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
این کارو نمیدونم ولی برای اینکه بتونی از مسیجات یه نسخه داشته باشی میتونی کارا زیر رو انجام بدی ،
با کامپیوتر به دنبال پوشه ای به نام 1000484b در فولدر private باش اینو کپی کنی تو کامپیوتر همه اس ام اس ات در کامپیوتر کپی میشن. ![]()
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
سلام
چطور میتونم بازی های جاوارو که به صورت زیپ است بعد از دانلود در موبایل اجرا کنم ؟ چون بعد از آن زیپ حدود 15 تا فایل درست میشه
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: در تفکر !
تشکر کردن: 7,123
از این کاربر 3,829 بار تشکر شده
نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم با PDA ها میشه تماس گرفت یا پیامک فرستاد ولی این دستگاه امکان انجام چنین کار هایی رو فراهم نمی کنه و بهتره به این وسیله pocket pc بگیم.
|
|
|
|
|
| از rappoor تشکر شده : | Gandolf (2008-05-24) |
|
|
#209 |
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: در تفکر !
تشکر کردن: 7,123
از این کاربر 3,829 بار تشکر شده
یه سوال:
این که میگن نوکیا اوله،سامسونگ دومه ،موتورولا سومه و سونی اریکسون چهارمه از نظر میزان تولید میگن یا میزان کیفیت کالا؟ ![]() اگه جوابمو بدین ممنون می شم...
|
|
|
|
| از rappoor تشکر شده : | Gandolf (2008-05-24) |
|
|
#210 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2007
تشکر کردن: 50,418
از این کاربر 59,142 بار تشکر شده
![]() |
فکر کنم از نظر فروش ولی هنوز هیچ جا آمار کامل ندیدم و همه خبر های ضد و نقیض هستن که روزانه منتشر می شن !
![]() اما طبق آخرین اخباری که دارم سونی اریکسون کلا" اول بود (البته خبرگذاری خودم اینو اعلام کرده )
|
|
|
|
|
|
#211 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
باسلام
دوستان لطفا دیکشنری انگلیسی به فارسی برای گوشی نوکیا 5200تست شده .چون من دیکسنری PMDv1*2رانصب کرده که باپیغام خطا برنامه نامعتبراست مواجه شده . باسپاس
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
مدير بازنشسته
سلام ،
مطمئنی پیغام خطای برنامه نامعتبر است میاد !!!! یا خطای حافظه پر است میده !!!! به هرحال من یه دیکشنری دیگه گذاشتم ببین نصب میشه خبر بده . موفق باشید.
|
|
|
|
| از Omid Aria تشکر شده : | mohmmd (2010-03-07) |
|
|
#213 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2007
تشکر کردن: 50,418
از این کاربر 59,142 بار تشکر شده
![]() |
اینم تصویر گوشی N82 به رنگ مشکی که خبرشو قبلا یکی از دوستان تو فروم داده بودن
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#214 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
موقعیت: Roohan
تشکر کردن: 25,572
از این کاربر 17,916 بار تشکر شده
سلام کسی میتونه چگونگی کار با بارکد خوان گوشیمو واسم توضیح بده.هر کاری میکنم چیز خاصی دستم نمیاد.ممنون.
Nokia X6 ؛ نهایت زیبایی با چاشنی نوآوری [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() مرجع نرم افزارهای Xperia X1 و HTC Touch HD تجربه ای دل انگيز از Windows7 با LG Viewty بازيهای اختصاصی Xperia X1 HTC Touch HD ------------------------------------------------------------------------- پرسش و پاسخ پیرامون گوشیهای ال جی - Lg مرجع بازی های جاوا - سازگار با Viewty مرجع تم های مخصوص گوشی LG Viewty مرجع نرم افزارهای اختصاصی برای Viewty رفع اشكال و توضيحات كامل نصب تم در Viewty ------------------------------------------------------------------------- مرجع بازیهای اختصاصی برای I900 Omnia مرجع نرم افزارهای اختصاصی I900 Omnia ------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#216 |
|
مدير بازنشسته
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
عضو انجمن
موقعیت: من از شهر عشقم ولی دلشکسته
تشکر کردن: 27
از این کاربر 234 بار تشکر شده
![]() |
سلام
من این برنامه رو نصب کردم ولی هیچ تغییری تو گوشیم(N73 ME) ایجاد نشد. لطفا اگه کسی نصب کرد و جواب گرفت به منم بگه. اینم لینک دانلود:(من Text-to-Speech packages for UK English رو دانلود کردم) http://europe.nokia.com/A4286225 |
|
|
|
|
|
#218 | |
|
عضو انجمن
موقعیت: zanjan
تشکر کردن: 7
از این کاربر 6 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
![]() یعنی گوشیهای بالا
|
|
|
|
#219 | |
|
مدير بازنشسته
نقل قول:
همین برنامه تو سایت هست اینجا رو ببینید
|
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
عضو انجمن
موقعیت: ایــــران دســــــت راســــت
تشکر کردن: 139
از این کاربر 281 بار تشکر شده
![]() |
سلام من یه نرم افزار میخواستم برای اینکه فلاش سفید رنگ n95 رو توی فیلمبرداری روشن کنم خودش فقط فلاش قرمزه رو روشن میکنه
قبلا هم یه نرم افزار گذاشته بودید برای روشن کردن فلاش به عنوان چراق قوه فلاش قرمزه روشن میشد اگه یه نرم افزار بزارید که کار من راه بیفته ممنون میشم ین چند تا مطلب فرستادم جوابمو ندادید مشکلی پیش اومده |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| نوکیا, گوشی نوکیا, پاسخ, پرسش, پرسش و پاسخ, جاوا, رفع اشکال نوکیا |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|