|
|
#221 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
سلام من برنامه ي كنترل تلوزيون را دانلود كردم دو قسمت بود حالا چگونه آن را روي گوشيم بريزم و چگونه نصبش كنم و فايل هاي cer.keyمن را بگوييد واين برنامه به ساين كردن نياز دارد يا نه ممنون
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#222 | |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73-ME
سیم کارت: IR-MCI
|
سلام
با بروز کردن فریمور گوشی n73 به 4.0839.42.21 ظاهرا" یه مشکلی هم در هنگام برگرداندن بک آپ رخ می دهد به اینصورت است که نرم افزار pc suit عملیات restore را تا انتها انجام می دهد لیکن وقتی مراجعه به گوشی می کنیم می بینیم که هیچ یک از مواردی که در خواست برگرداندن کردیم انجام نشده است. ضمنا" آیا هنوز راهی برای حل مشکل هک n73 پیدانشده است؟ با تشکر نقل قول:
[ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2009-01-24]. علت: ترکیب 3 ارسال تکراری
|
|
|
|
|
#223 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام
بنده عذر خواهی میکنم علت تکراری بودن سرعت پائین اینتر نت من میباشد که مرتبا" یپغام عدم ارسال می زند. به بزرگواری خودتان ببخشید. |
|
| از nancy2008 تشکر شده : |
|
|
#224 |
|
عضو انجمن
![]()
سیم کارت: ir-mci
|
خیلی ممنون از راهنمایی شما . من روی e65 تست کردم خوب جوای داد.
|
|
| از aein_64 تشکر شده : | * Artoor * (2009-01-24) |
|
|
#225 | |||
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
مدل گوشی: Nokia 5500
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ساین کردن برنامه های سیمبین به روشی ساده تر !!! - انجمن های تخصصی تلفن همراه
| از Ardalan تشکر شده : |
|
|
#226 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73
سیم کارت: ircell-irmci
|
از من هم همینطور گوشید را فرمت کن و سریع نصب کن
|
|
|
|
#227 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام من از این برنامه هایی که در صفحه 1 گذاشتن استفاده کردم میخواستم برنامه کنترل Tv ساین کنم.. اما بعد از نسب نرم افزارهای گفته شده متوجه شدم IMEI عوض شده!!!! گوشی من نوکیا ان73 میوزیک هستش... لطف میکنید بگید چرا اینطوری شده؟
|
|
|
|
#228 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
|
این قضیه امکان نداره! شما مطمئنید؟
|
|
#229 |
|
عضو انجمن
![]()
|
بله اردلان جان... مطمئنم ... بعد از اینکه برنامه کنتری Tv نسب نشد من تصمیم گرفتم که یه سرچی بزنم تو هاردم و بالاخره فایلهای Cer * Key * Csr پیدا کردم که من قبلا با دادن imei گوشیم به اون سایت برام این فایلها رو برام فرستادن... وقتی خواستم برنامه ساین کنم با کامل تعجب دیدم اون زمان imei گوشیم یه چیز دیگه بوده!! بعد رفتم سریالو از روی جعبه گوشیم خوندم دیدم بله عوض شده... بعد شک کردم و گفتم نکنه گوشیم عوض شده یا یکی از دوستام عوض کرده اما دیدم نه چون روی بدنه گوشیم یه خش ریز هست که از اولش بود... البته اینم بگم من تا حالا 2 بار گوشیمو از طریق Nokia Software Updater از طریق سایت خوده نوکیا بروز رسانی کردم الانم ورژن گوشیم 4.0812.4.2.1 هستش که فکر کنم آخریش باشه.. نمیدونم به نظرتون این بروز رسانی این کارو کرده؟؟ والا من که بعید میدونم به هر حال من گیج شدم... |
|
|
|
#230 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
|
نقل قول:
| از Ardalan تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-02-05) |
|
|
#231 |
|
عضو انجمن
![]()
|
منتظرتون میمونم.. هر روز چند بار سر میزنم تا پاسخ شمارو ببینم.. ممنون.. چون خودم راغبم که imei گوشیم برگرده ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#232 | ||
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() توجه داشته باشین که این مشکل از طرف هیچ شخص دیگه ای توی فروم های فارسی یا خارجی گزارش داده نشده ![]() بنابراین بهتره بدین شماره سریال گوشیتون رو با باکس با حالت اول برگردونن ![]() در کل من این اتهام رو وارده نمی دونم بهتره ببینین شب قبل از جنایت گوشیتون دست چه شخصی بوده ![]() --------------- نقل قول:
[ ویرایش شده توسط Ardalan] | [ تاریخ : 2009-02-06]. |
||
|
|
|
#233 | |
|
كاربر متخصص تعمیرات
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson P990
سیم کارت: ایرانسل
|
نقل قول:
سریال نامبر جدید رو بزارید لطفا |
|
|
|
|
#234 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
بهتره تو بخش تعمیرات مطرح بشه گرچه ایشون تعمیرکار نیستن و باید گوشی رو به یکی از تعمیراتی های معتبر ببرن تا براشون سریال رو ترمیم کنن |
|
|
|
|
#235 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام دوستان.. عجاعب 7 گانه شد 8 گانه... سریال برگشته... من خودم هم گیج شدم... از کمکتون ممنون ... من خودم اطلاعاتم در مورد گوشیها بدک نیست اما هنوز متعجبم از این اتفاقات عجیب غریب به هر حال همه ی شرایط نرمال هست.. بازم تشکر
|
|
|
|
#236 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
|
دوست عزیز من فکر میکنم شما از اول اشتباه کردین.
|
|
#237 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N95-8GB
سیم کارت: ir-mci
|
من الان یک ماه میشه روش کارمیکنم که نصب بشه ولی برنامه sec man کارنصب رو انجام نمیده گوشیم n95 8gig و مراحل رودرست انجام میدم ولی درقسمت application گوشی sec man ظاهر نمیشه واز کامپیوتر sec man رو که اجرا میکنم برنامه گوشی رو پیدا نمیکنه.
1)pc siute درسته 2)appl trk تصب میشه بروی گوشی. 3)sec man در گوشی ظاهر نمیشه و بعدش از رو کامپیوتر secman گوشی رو پیدا نمیکنه. یادم رفت بگم بعد ازاجرای appl trk گزینه وصل رو به usb تغییر داده وconnect رو انجام میدم. |
|
|
|
#238 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
|
نقل قول:
این روش رو امتحان کنید: هک کامل گوشی های S603rd - جدیدترین روش - انجمن های تخصصی تلفن همراه
| از Ardalan تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-02-09), Omid Aria (2009-02-08) |
|
|
#239 |
|
عضو انجمن
![]() |
ببخشید ای 51 هک میشه؟
|
|
|
|