|
|
#41 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
مدل گوشی: Nokia 5500
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
نقل قول:
![]() همونطور که امید جان فرمودند این روش برای برداشتن امنیت سیستم عامل سیمبین از باگ ها یعنی خطاهای موجود در این سیسنم استفاده میکنه. این خطاها برای سیستم عامل یک ضعف محسوب میشند پس طبیعی هست که تو ورژن های جدید رفع بشن. پیشنهاد من اینه که روش های دیگه هک رو امتحان کنید گرچه شک دارم جواب بدند! اگه اونا هم کار نکردند که احتمالا با توجه به اینکه گوشی شما آپدیت شده است کار نمیکنند باید صبر کنید تا روش های جدید ارائه بشند. موفق باشید.
| از Ardalan تشکر شده : |
| تبلیغات | |
|
|
#42 | |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-E90
سیم کارت: IR-MCI
|
نقل قول:
من از نرم افزار Drakarious نیز استفاده کرده و تاریخ موبایلم را یکسال عقب بردم اما هنگام نصب پیغام certificate error,please contact suplier می دهد. آیا می توان امیدوار بود به زودی نرم افزار جدیدی ارائه شود؟ آخه من نمی توانم اس ام اس فارسی بفرستم. |
|
|
|
|
#43 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
مدل گوشی: Nokia 5500
|
نقل قول:
![]() من اگر روش جدیدی ببینم حتما اینجا یا در تاپیک های دیگه معرفی میکنم. فقط میشه امیدوار بود که بزودی روش جدیدی ارائه بشه. ![]()
| از Ardalan تشکر شده : |
|
|
#44 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N95-8GB
سیم کارت: IrCell-IrMci
|
کارتون خیلی درسته.من از برنامه ساین استفاده کردم.همونی که تو فایل زیپ بود.خیلی به من کمک کردید.واقعا ممنون.ولی حالا مشکل من برنامه های n gage هست اگه در مورد اون به من کمک کنید دعاتون میکنم.ولی خدایش دمتون گرم.
![]() |
|
|
|
#45 |
|
مدير بازنشسته
![]()
|
چه مشکلی باهاشون دارید ؟
|
|
| از Omid Aria تشکر شده : |
|
|
#46 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73-ME
سیم کارت: ir-mci
|
salam.
man tamame oon karayi ke dar topic 1 hastesh ro anjam dadam vali akhar sar pas naghshe oon sec man ke roo mob nasb mishe pas chi mishe سلام. من تمام اون کارایی که در تاپیک 1 هستش رو انجام دادم. ولی اخر سر پس نقشه اون سک که رو موب نصب میشه پس چی میشه؟ Gandolf:لطفا فارسی تایپ کنید. پيغامش اينه:......login script time out من كجا رو اشتباه كردم؟ اصلا" من با sec man بايستي چه كار كنم .نصبش كردم ولي وظيفه اش رو دقيقآ نميدونم! آيا تمام كارهايي كه بايستي انجام داد تو همين جاست چون يكي ديگه هم هست با موضوع هك كه اونم تقريبا" با همين نرم افزار هاست. يكم اگه ميشه توضيح بيشتربدين چون خيلي وقتم رو سر همين ساين تلف شده! مرسي. ![]() من اين هارو همه رو انجام دادم منتها irremote رو نتونستم نصبش كنم. اصلا" نقش نرم افزار SecMan_GsmAria در گوشي چيه؟ فقط يه RootSiGN_GsmAria است كه عمل ساين رو انجام ميده. راحتترين راه واسه نصب كردن بي درد سر irremote همينه؟ كسي اينجا sign شدش رو نداره بذاره؟؟؟؟؟ [ ویرایش شده توسط Omid Aria] | [ تاریخ : 2008-08-13]. علت: -
|
|
|
|
#47 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N82
سیم کارت: IrCell-IrMci
|
آقا دستت درد نکنه ترکوندی
![]() |
|
|
|
#48 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73
|
برنامه ویروس داره
باید چه کار کنم؟؟؟ هر کاری میکنم باز نمی کنه ویروس کشم فعال میشه |
|
|
|
#49 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
مدل گوشی: LG Ku990
|
دوست عزیز این برنامه تست شده و هیچ گونه ویروسی نداره.آنتی ویروس رو پاک کنید و فرایند هک کردن رو انجام بدید و بعد دوباره اقدام به نصب آنتی ویروس کنید.
![]()
Nokia X6 ؛ نهایت زیبایی با چاشنی نوآوری [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() مرجع نرم افزارهای Xperia X1 و HTC Touch HD تجربه ای دل انگيز از Windows7 با LG Viewty بازيهای اختصاصی Xperia X1 HTC Touch HD ------------------------------------------------------------------------- پرسش و پاسخ پیرامون گوشیهای ال جی - Lg مرجع بازی های جاوا - سازگار با Viewty مرجع تم های مخصوص گوشی LG Viewty مرجع نرم افزارهای اختصاصی برای Viewty رفع اشكال و توضيحات كامل نصب تم در Viewty ------------------------------------------------------------------------- مرجع بازیهای اختصاصی برای I900 Omnia مرجع نرم افزارهای اختصاصی I900 Omnia ------------------------------------------------------------------------- |
|
| از Gandolf تشکر شده : |
|
|
#50 | |
|
کاربر فعال انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K770
|
نقل قول:
باید چی کار کنم ؟
|
|
#52 |
|
کاربر فعال انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K770
|
عزیزم شما یه نرم افزار گزاشتین به نام APP من اون رو نمیتونم نصب کنم ! هر دوش هم امتحان کردم ولی ارور certificate میده
|
#53 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-3250
|
واقعا ممنونم. روي 3250 جواب داد.
|
|
|
|
#55 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() منظورتون اینه که نصب کردین و اجرا نشد ؟ ![]() |
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : | Black Knight (2008-08-19), Gandolf (2008-08-19) |
|
|
#57 | |
|
کاربر حرفه ای انجمن
![]()
|
نقل قول:
![]() |
|
|
| از alirezajigar69 تشکر شده : | daesaeed (2008-08-28), |
|
|
#58 |
|
اخراج شده
![]()
سیم کارت: IR-TALIYA
|
حرفه خوبي زدين به نظر من بايد آپديت كني
![]() |
|
| از mohammad12 تشکر شده : | alirezajigar69 (2008-08-19), daesaeed (2008-08-28) |
|
|
#59 |
|
کاربر حرفه ای انجمن
![]()
|
اتفاقامن گوشيم رو آپديت هم كردم
|
|
| از alirezajigar69 تشکر شده : | daesaeed (2008-08-28), |
|
|
#60 |
|
اخراج شده
![]()
سیم کارت: IR-TALIYA
|
فلش چي فلش كن ان شا الله درست مي شه
|
|
| از mohammad12 تشکر شده : | alirezajigar69 (2008-08-19), daesaeed (2008-08-28) |
![]() |
| برچسب ها |
| فایل های سیستمی, هک گوشی, ترفند, دسترسی به فایل, ساین کردن, ساین شدن |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|