![]() |
AXE Box : بهترين ابزار فلش و آنلاک برای HTCبا افزایش فروش گوشی های اچ تی سی در بازار ایران ، تعمیرکاران تلفن همراه به ابزاری برای رفع مشکلات نرم افزاری این گوشی های نیاز دارند که بهترين باکس موجود برای اين برند باکس می باشد که در سال 2010 ...
|
باکس های جديد برای فلش و آنلاک گوشی های چينیتعمیرکاران موبایل در ایران برای سرویس گوشی های چینی فقط از باکس Spiderman استفاده می کنند ، به دلیل تنوع این گوشی ها این باکس پاسخگوی نیاز تعمیرکاران نمی باشد لزا باکس های جدیدی را به شما معرفی می کنیم که ...
|
فروش فوق العاده باکس UFS Micro با HWK اصلیUFSx يکی از حرفه ای ترين ابزار فلش گوشی های نوکيا ، سامسونگ و برخی از مدل های سونی اريکسون می باشد که با ساير نرم افزار ها مثل JAF ، MX-key و SETool سازگاری کامل دارد ، برای خريد اين باکس با چيپ HWK اصلی ساراس ...
|
|
|
|
|
#24 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
موقعیت: sari
تشکر کردن: 1
از این کاربر 3 بار تشکر شده
![]() |
سلام
من برنامه رو یه بار با cer, key گوشیم یه بارم با cer ,key مربوط به برنامه که همراش بود ساین کردم اما پیغام unable install component built in رو می ده.. راهنماییم کنید. |
|
|
| از knightamin تشکر شده : | Twin-AH (2009-07-21) |
|
|
#27 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
تشکر کردن: 22
از این کاربر 1,438 بار تشکر شده
![]() |
از کاربران گرامی خواهش می شود سریال گوشی خود را قرار ندهند بابا من این فایل رو که اول پست زمینه کردم برای گوشی های نوکیا است و اعتبار ش هم زیاد است شما تست کنید. یعنی با فایلی که زمینه کردم نرم افزار های خود را ساین کنید و بر روی گوشی خود نصب کنید و جوابش رو در اینجا بدهید که نصب میشود یا نصب نمی شود چون این فایل اختصاصی سایت نوکیا است . به سختی گیر آوردم و ازش هم راضی هستم چون روی گوشی های مختلفی جواب داد با سریال نامبر های متفاوت عرضی نبود جز اجرای خواهش بنده.
|
|
|
| از vgaz old تشکر شده : |
|
|
#28 | |
|
اشخاص مهم
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
موقعیت: Tehran
تشکر کردن: 1,699
از این کاربر 1,322 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
============= با درود بنده فايل شما رو تست كردم و نتيجه كاملا مثبت بود . چندين نرم افزار از جمله Smart GPS رو ساين و نصب كردم و بدون هيچ مشكلي كار كرد ... همه چيز مرتب ![]() ![]() بدرود ياشا |
|
|
|
| از Soushiant تشکر شده : |
|
|
#29 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2007
تشکر کردن: 50,418
از این کاربر 59,142 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
حداقل این موضوع باعث میشه پست های Spam این چنینی نداشته باشیم ![]() پستهای نامربوط در این تاپیک، توسط من و دیگر مدیران حذف خواهند شد |
|
|
|
|
|
#31 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2007
تشکر کردن: 50,418
از این کاربر 59,142 بار تشکر شده
![]() |
شما میتونین از تاپیکهای زیر استفاده کنید :
|
|
|
|
|
#33 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
موقعیت: ?-:
تشکر کردن: 6,824
از این کاربر 7,675 بار تشکر شده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اولین نفری که مشکل پیدا کرد!
روی چه گوشی نصب کردین و چه اروری میده؟
|
|
#34 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
تشکر کردن: 1
3 تشکر در 1 ارسال
![]() |
باسلام
با cerوkeyونرم افزارداده شده برای ساین کردن فایل hello0x.1.03وhello0x.1.05راساین نمودم ولی هیچکدام قابل نصب روی nokia n95-8G با ver 31 نبودنند پیام داده شده required applecation access not granted |
|
|
| از alireza12 تشکر شده : |
|
|
#35 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
موقعیت: IN HeLl
تشکر کردن: 50
از این کاربر 41 بار تشکر شده
![]() |
با تشکر از اساتید من این فایلهارو برروی 5800 امتحان کردم تا قسمت انتخاب دارایو برای نصب پیشرفت بعد اون با پیغام خطا مواجه شد همانند این دوست عزیزalireza12
بعدش با فایلهای خودم که از opda گرفتم امتحان کردم باز هم نشد یعنی اصلا گوشی به خودش هم نمی گیره که keyوcer مال خودشه از دوستان کسی راهنمایی کنه چه کاری باید بکنم که برنامه ها نصب بشه مممنون میشم خیلی واجبه بازم ممنون ![]() |
|
|
| از davood-N82 تشکر شده : | Twin-AH (2009-07-21) |
|
|
#36 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
خب! متاسفانه فکر کنم این روش هم توی ورژن های جدید جواب نمیده همونطور که اکثر روش ها جواب ندادن.
| از Ardalan تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-07-09), Twin-AH (2009-07-21) |
|
|
#38 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
نقل قول:
تا حالا چند مورد اینطوری دیدم. چون این فایل ها برای تعداد زیادی گوشی تهیه میشن. احتمال داره باگ موجود در سیستم عامل رفع شده باشه. البته باز هم میگم ممکنه این جواب سوالتون نباشه و فقط در حد یک تئوری هست.
|
| از Ardalan تشکر شده : | davood-N82 (2009-07-11), GsmAria. 1 (2009-07-11), MajidVIP (2009-07-10), msme (2009-07-10), Soushiant (2009-07-11), Twin-AH (2009-07-21) |
|
|
#39 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
تشکر کردن: 0
از این کاربر 8 بار تشکر شده
![]() |
اول از همه تشکر میکنم از این روشی که زحمت کشیدین و گذاشتین
ولی من با برنامه ساین سیس هم کار کرده بودم و بخوبی برای گوشی ان 73 جواب میداد و مشکلی نداشتم حالا با فایل cer و regی که شما گذاشتی و با رمز 12345 برنامه ای را برای گوشی 5800 ساین کردم ولی زمانی که برنامه ساین شده را انتقال میدم به گوشی و موقع نصب برنامه این پیغام رو میده : Unable to install : Protected application from an untrusted supplier .! محبت بفرمایید من رو هم راهنمایی کنید که با وجود فایل هایی که شما معرفی کردین مشکل از کجاست که برنامه موقع نصب این پیغام رو میده با تشکر راستی این رو هم اضافه میکنم که دقایقی پیش این روش رو با فایل cerی که شما معرفی کردی بر روی ان 73 هم امتحان کردم ولی موقع نصب همون پیغامی که در بالا عرض کردم رو داد و متاسفانه نصب نشد برنامه .!! این در حالیست که من خیلی قبل تر فایل cer رو از سایت symbian signed دات کام که در حال حاضر دیگه فایل cer به کاربران نمیده رو برای گوشی ان 73 خودم دانلود کردم و برنامه های در حال حاضر رو با همون فایل cer قدیمیم ساین میکنم و مشکلی نیست .! من احساس میکنم که فایل cer شما ایراد داره چون نه روی ان 73 و نه روی 5800 که جدیدتر هست جواب نداده . |
|
|
| از DEVELOP تشکر شده : | Twin-AH (2009-07-21) |
|
|
#40 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي