|
|
|
#1 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
موقعیت: Unknown
تشکر کردن: 415
از این کاربر 870 بار تشکر شده
![]() |
اگر گوشی شما روت شده است :
ابتدا فایل را از پیوست دانلود کنید . آن را استخراج نمایید . 2 فایل وجود دارد . فایل libjbedvm.so را در مسیر system/lib در گوشی کپی نمایید . سپس فایل Jbed.apk را نصب کنید . برنامه را اجرا کنید و گزینه SD Card را از منو انتخاب کنید . برنامه شروع به جستجو در مموری می کند و فایل های جاوا را پیدا می کند و می توانید از لیست برنامه ، برنامه جاوا مورد نظر را انتخاب و اجرا نمایید . توجه : این برنامه روی همه گوشی ها به درستی کار نمی کند . نکته : این روش ضعیفتر از این روش است . [ ویرایش شده توسط P30Wop] | [ تاریخ : 2011-08-27] |
|
|
|
| از P30Wop تشکر شده : | 1134 (2011-12-25), aliravari (2012-02-05), GSM - Nokia (2011-08-21), hamid3pnn (2011-09-04), life4God (2011-06-05), mohammad379 (2011-10-22), peermard (2011-05-27), SAMSUNG Mobile (2011-08-27) |
|
|
|
#3 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: May 2011
تشکر کردن: 1
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
سلام دوست عزيز
من اين برنامه Jblend_MidpPlayer(symbianzone.co.cc) رو كامل نصب كردم اما گوشيم كه x10 mini به مشكل برخورده مشكلش هم اينه كه با دريافت هر گونه پيامي sms يا پيام هاي داخلي شبكه مثل نتيجه چك كردن شارژ يا گزارش تحويل..... گوشي ريست مي شه لطفاً راه حلي رو اگه مي دونيد بهم بگيد. يا حداقل اون 3 تافايل libjbmidp.so libjbmidpdy.so libDxDrmJava.so ; رو از گوشيي كه برنامه روش نصب نشده برام بزارين از خير جاوا هم گذشتيم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام دوست عزيز
من اين برنامه Jblend_MidpPlayer(symbianzone.co.cc) رو كامل نصب كردم اما گوشيم كه x10 mini به مشكل برخورده مشكلش هم اينه كه با دريافت هر گونه پيامي sms يا پيام هاي داخلي شبكه مثل نتيجه چك كردن شارژ يا گزارش تحويل..... گوشي ريست مي شه لطفاً راه حلي رو اگه مي دونيد بهم بگيد. يا حداقل اون 3 تافايل libjbmidp.so libjbmidpdy.so libDxDrmJava.so ; رو از گوشيي كه برنامه روش نصب نشده برام بزارين از خير جاوا هم گذشتيم |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
تشکر کردن: 0
![]() |
سلام گوشی من نوکیا 2700است
اون بیشتر نرم افزار هارا نصبه نیمه بالا میره.چیکارکنم؟
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
تشکر کردن: 0
![]() |
سلام.گوشیم نوکیا 2700است.چگونه انرا ساین کنم
؟ممنون میشم اگه جوابو به ایمیلم ارسال کنید.منتظر جوابم![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
به زودی فایل را در انجمن آپلود می کنم .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
فابل در پست اول پیوست شد .
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
![]() |
با تشکر
من گوشیم روت شده چه جوری باید فایل libjbedvm.so رو کپی کنم ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین |
|
|
|
|
|
#12 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
موقعیت: شیراز
تشکر کردن: 12
از این کاربر 297 بار تشکر شده
![]() |
با اجازه از دوست عزیزمون p30wop من به دوستمون milad0511 راهنمایی میدم.
شما به تاپیک زیر مراجعه کنید و فایل مدیریت فایل رو دانلود کنید در صفهه اول. چندتا نرم افزار گلچین شده برای اندروید! - GsmAria | انجمن های تخصصی تلفن همراه سپس فایل رو کپی کنید. موفق باشید. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() من root explorer رو ریختم رو گوشی و نصبه با برنامه super one click گوشی رو روت کردم مطمئن هم هستم که روت شده چون آیکون super user ظاهر شده و تو برنامه universal androot هم که گزینه روت رو میزنم پیغام میده your device is already rootet ! ، اما وقتی برنامه root explorer رو باز می کنم به محیط برنامه وارد نمیشه و پیغام زیر رو میده : restart App ............................ Root explorer has not yet managed to obtain root access . Because of issues with super user , this often happens the first time the app is run but is usually fine from then on . Click OK and restart the app to try again . Make sure you respond correctly to the Super user prompt . بعد هم فقط گزینه ok هست که وقتی میزنم از برنامه خارج میشه ، دوباره هم که بخوام وارد بشم همین پیغام رو میده ، چند بار هم روت کردم بازم همینه ، البته بدون روت برنامه راحت باز میشه که خوب دکمه r/w کار نمیکنه . . . اینا هم بگم که به super user هم راحت وارد میشه اما تب apps و log خالی هستند . خیلی ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن با آرزوی موفقیت . . . |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
![]() |
معذرت میخوام که اینقد پر حرفی می کنم چون اساسی کارم گیره
با خود برنامه universal androot هم گوشی روت نمیشه ( ورژن برنامه درست انتخاب شده ) با زدن گزینه روت پیغام میده : Failed ! No ~~~ Fu goo باز هم تشکر . . . |
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
گوشی شما چیست ؟
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
![]() |
galaxy Ace
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تنکابن
![]() |
منم چهار روز پیش Galaxy Ace گرفتم
تقریبا 75% برنامه هایی که دارم رو اینجوری رد میکنه یا همین که میره توش میاد بیرون مشکلش چیه؟؟ داره اعصابم رو خورد میکنه!! |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تنکابن
![]() |
نقل قول:
همه ی نرم افزار های شما روی گوشیم نصب شد،خیلی عجیبه چون قبلا از هر ده تا برنامه 5 شیش تاش نصب نمیشد |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
عضو انجمن
![]() |
کسی راه حلی واسه من نداره ؟
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
آیا پس از روت گوشی را خاموش و روشن می کنید ؟
نسخه آندروید گوشیتان چند است ؟ |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| اجرای جاوا در آندروید, اجرای جاوا در آندروید بدون تبدیل, اجرای جاوا روی آندروید |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|