برگشت   نسخه قدیمی | انجمن های تخصصی تلفن همراه > نرم افزار های تلفن همراه > آندرويد
یادداشت ها

آندرويد  

پاسخ

امکانات
قدیمی 2011-06-29, 18:42   #1
عضو انجمن

آواتار mh2kh

موقعیت: gsmaria
تشکر کردن: 13
از این کاربر 50 بار تشکر شده
mh2kh is an unknown quantity at this point
پیشفرض برتری های آندروید نسبت به سیمبین

سلام
من خیلی وقته با خودم کلنجار می رم که سیستم عامل آندروید چه برتری نسبت سیمبین داره
به قول یکی از حرفه ای ها عوامل فراگیر شدن اندروید در این هاست
1-سیستم عامل جدیتیری نسبت به سیمبین
2-نرم افزار های بیشتر که البته نظر بنده در اینه که نرم افزار بیشتر دلیلی بر برتری نرم افزار ها نیست-حتی معتقدم نرم افزار های سیمبین کاربردی ترند
3-بازی های فراوان که باعث شده آندروید را به سیستم عامل بچه ها معروف کنه و طرفدارای بازی بیشتر جذب کنه
ولی خداییش سیمبین هیچی کم نداره نه تنها کم نداره بلکه در موارد بسیاری سرتر هم هست
دسته بندی و مدیریت بهتر-آندروید کیلویی میریزه کف منو
سادگی بیشتر و درنتیجه راحتی کار با سیمبین(به نقل از یکی از طرفداران آندروید وقتی آندروید گرفتم تا یه هفته نمی تونستم اس ام اس بدم)که این نکته منفی برای آندرویده-لازم به ذکره سیمبین روز به روز سعی بر سادگی بیشتر داره تا کاربران را نپیچونه
بخواییم بریم تو نرم افزارها هم که سیمبین در زمینه gps دنیایی داره واسه خودش که آندورید حالا حالاها باید به ورژن های 2و......... اضافه کنه -فایل منیجر بسیار قوی و عالی سیمبین و هزاران برتری سیمبین نسبت به آندروید
در مورد گوشی های سیمبین که نوکیا میزنه با آندرویدی که سامسونگ-سونی اریکسون-اچ تی سی و.. می زنند هم بخواییم مقایسه کنیم که قیاسمون اشتباهه-نوکیا همیشه پیشرو در تکنولوژی بوده و هست و حالا حالاها باید با اضافه کردند دوربین بخواد جبران امکانات نداشته نوکیا رو بکنه که عمرا نتونه و نتونسته
mh2kh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از mh2kh تشکر شده :
Arash-Kooshki (2011-10-28), ♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-29), BestSounds (2011-06-30), Rezae (2011-06-29)

قدیمی 2011-06-29, 20:36   #2
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

موقعیت: GREEN VALLEY - LOS VEGAS
تشکر کردن: 1,518
از این کاربر 3,708 بار تشکر شده
Phoniex is an unknown quantity at this point
پیشفرض

برادر من چرا این قدر تند و هیجانی پیش میری ؟
آندروید درسته که تازه بنیانه ولی تازه کار نیست این و حداقل از پشتیبان اون گوگل میشه فهمید
یه موتور جستجوی قدرتمندی مثل گوگل روی چیز بی خود و بدون هدف سرمایه گذاری نمیکنه
اگر بخوای این طوری مقایسه کنی سیستم عامل ها رو پس باید dos یا جاوا رو یکی از بهترین ها دونست چون قدیمی و به قول معروف مادر پدر دارن؟؟؟؟؟؟!!!!!
آندروید ، IOS و سیمبین هر سه دارای نقاط ضعف و قوت هستند و این هم سلیقه ای که کی چه سیستم عاملی رو بگیره
از نظر جی پی اس هم دوست عزیز اولین کمپانی که زمین رو به صورت سه بعدی نشون داد با تمام جزئیات گوگل Erath بود پس این یه نقطه عطف برای آندروید محسوب میشه چون تمام امکانات و ورژن های جدید برای برخورداری از gps توسط گوگل برای این سیستم عامل ارائه میشه و بعد برای بقیه ( اول بچه خودم و بعد بقیه) سامسونگ ، اچ تی سی و خیلی از تولید کنندگان گوشی موبایل که میخوان به روز باشن از آندروید استفاده میکنن مخصوصا اچ تی سی که اصلا توی گوگل اندروید سهام دار اصلی محسوب میشه
و در آخر اگر سیمبیان تمام نیاز های مشتریان نوکیا رو پوشش میداد هیچ وقت مدیر مسئول نوکیا اعلام نمیکرد که در سال جاری و بعد از آن دیگه هیچ گوشی سیمبینی رو تولید نمیکنه و برای گوشی های خود ویندوز موبایل رو بر خواهد گزید که موسس ویندوز موبایل نیز اچ تی سی بوده ( به نقل از نارنجی: نوکیا اعلام کرد در جست وجوی سیستم عاملی بهتر برای گوشی های خود است که در نظر دارد از ویندوز موبایل استفاده کند)
در پایان دوست عزیز این قدر تعصبی بودن خوب نیست ؟؟؟!!!
من یه گوشی باز حرفه ای هستم و با سیمبین هم کار کردم با تمام ورژن هاش الان هم یه دیزایر زد دارم یه آیفون 4 و دارم یه گالکسی 2 هم میخرم (همین امروز فردا ) و در آینده هم شاید یه نوکیا با سیستم عامل ویندوز
یا علی
Phoniex آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از Phoniex تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-29), BraveKnight (2012-04-26)
قدیمی 2011-06-29, 20:54   #3
عضو انجمن

آواتار mh2kh

پیشفرض

در این که گوگل بزرگه شکی نیست ولی نوکیا هم کوچیک نیست لازم به ذکر نوکیا از نظر استانداردهای ایزو دارای بالاترین رتبه (رتبه 800 از 1000 رو داراست)پس نوکیا رو کوچیک نیست-درصد در دست داشتن بازار هم گواه بزرگ بودن نوکیاست-پس رو بزرگی و کوچیکی بحثی نمیمونه-و در آخر گوگل هر چقدرم بزرگ باشه در زمینه گوشی بزگ نشده بزرگیشو معروفیتش به خاطر چیزای دیگست ولی نوکیا با گوشی هاش اینقدر بزرگ شده پس باز هم نوکیا
من نگفتم چون قدیمیه بهتره گفتم چون آندروید جدید اومده اشتیاق برای تجربه کردنش بیشتره واسه همین یه خورده اسم در کرده
تا اونجایی که من شنیدم گوشی های آندروید برنامه ای برای استفاده آفلاین یا رایگان از gps ندارند(فقط می تونید از نقشه ها استفاده کنید که اینو تو گوشی های جاوا هم میشه انجام داد)ovi-smartcom-garmin...کجا و...-هر وقت گوگل ارث رو برای گوشی هاش اونم به صورت آفلاین نه انلاین ارائه داد اونوقت میشه یه بررسیش کرد
اینکه سیستم عامل جدید میده دلیل بر ضعیف بودن یا نتونستن رفع نیاز کردن سیمبین نیست-ماکروسافت اومد vista و سون داد یعنی اکس پی به درد نمی خورد؟؟؟؟؟هنوز هم کاربران xp بیشترند و نیازهاشونم برطرف می کنه با اینکه تبلیغات روی سون و ویستا بیشتر هم بود
در ضمن تعصبی نیستم می خواستم گوشی بگیرم بهم همش گوشی های آندورید معرفی می کردند ولی من جذابیتی توش ندیدم واسه همین اینجا این بحث رو انداختم تا شاید من هم قانع شدم ولی نشدم
از mh2kh تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-29), Rezae (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 20:54   #4
عضو انجمن

آواتار ♥ρɨsʜɨτɑ♥

موقعیت: HESAR
تشکر کردن: 5,815
از این کاربر 6,823 بار تشکر شده
♥ρɨsʜɨτɑ♥ is an unknown quantity at this point
پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط phoniex مشاهده موضوع
برادر من چرا این قدر تند و هیجانی پیش میری ؟
آندروید درسته که تازه بنیانه ولی تازه کار نیست این و حداقل از پشتیبان اون گوگل میشه فهمید
یه موتور جستجوی قدرتمندی مثل گوگل روی چیز بی خود و بدون هدف سرمایه گذاری نمیکنه
اگر بخوای این طوری مقایسه کنی سیستم عامل ها رو پس باید dos یا جاوا رو یکی از بهترین ها دونست چون قدیمی و به قول معروف مادر پدر دارن؟؟؟؟؟؟!!!!!
آندروید ، IOS و سیمبین هر سه دارای نقاط ضعف و قوت هستند و این هم سلیقه ای که کی چه سیستم عاملی رو بگیره
از نظر جی پی اس هم دوست عزیز اولین کمپانی که زمین رو به صورت سه بعدی نشون داد با تمام جزئیات گوگل Erath بود پس این یه نقطه عطف برای آندروید محسوب میشه چون تمام امکانات و ورژن های جدید برای برخورداری از gps توسط گوگل برای این سیستم عامل ارائه میشه و بعد برای بقیه ( اول بچه خودم و بعد بقیه) سامسونگ ، اچ تی سی و خیلی از تولید کنندگان گوشی موبایل که میخوان به روز باشن از آندروید استفاده میکنن مخصوصا اچ تی سی که اصلا توی گوگل اندروید سهام دار اصلی محسوب میشه
و در آخر اگر سیمبیان تمام نیاز های مشتریان نوکیا رو پوشش میداد هیچ وقت مدیر مسئول نوکیا اعلام نمیکرد که در سال جاری و بعد از آن دیگه هیچ گوشی سیمبینی رو تولید نمیکنه و برای گوشی های خود ویندوز موبایل رو بر خواهد گزید که موسس ویندوز موبایل نیز اچ تی سی بوده ( به نقل از نارنجی: نوکیا اعلام کرد در جست وجوی سیستم عاملی بهتر برای گوشی های خود است که در نظر دارد از ویندوز موبایل استفاده کند)
در پایان دوست عزیز این قدر تعصبی بودن خوب نیست ؟؟؟!!!
من یه گوشی باز حرفه ای هستم و با سیمبین هم کار کردم با تمام ورژن هاش الان هم یه دیزایر زد دارم یه آیفون 4 و دارم یه گالکسی 2 هم میخرم (همین امروز فردا ) و در آینده هم شاید یه نوکیا با سیستم عامل ویندوز
یا علی
منم گوشی بازم عزیز خیلی بیشتر از شما هم هستم
N8 , iPhone 4 , x6 البته یه N9 هم تو راهه که ببینم کار با مگو چه حالی میده
ولی آندروید رو اصلا قبول ندارم
بنظر شخصی خودم سیمبین بهتر

البته ناگفته نمونه که یه برتریهایی آندروید داره سیمبین نداره
یه برتریهایی سیمبین داره آندروبد نداره

نقل قول:
ارسال شده توسط mh2kh مشاهده موضوع
سلام
من خیلی وقته با خودم کلنجار می رم که سیستم عامل آندروید چه برتری نسبت سیمبین داره
به قول یکی از حرفه ای ها عوامل فراگیر شدن اندروید در این هاست
1-سیستم عامل جدیتیری نسبت به سیمبین
2-نرم افزار های بیشتر که البته نظر بنده در اینه که نرم افزار بیشتر دلیلی بر برتری نرم افزار ها نیست-حتی معتقدم نرم افزار های سیمبین کاربردی ترند
3-بازی های فراوان که باعث شده آندروید را به سیستم عامل بچه ها معروف کنه و طرفدارای بازی بیشتر جذب کنه
ولی خداییش سیمبین هیچی کم نداره نه تنها کم نداره بلکه در موارد بسیاری سرتر هم هست
دسته بندی و مدیریت بهتر-آندروید کیلویی میریزه کف منو
سادگی بیشتر و درنتیجه راحتی کار با سیمبین(به نقل از یکی از طرفداران آندروید وقتی آندروید گرفتم تا یه هفته نمی تونستم اس ام اس بدم)که این نکته منفی برای آندرویده-لازم به ذکره سیمبین روز به روز سعی بر سادگی بیشتر داره تا کاربران را نپیچونه
بخواییم بریم تو نرم افزارها هم که سیمبین در زمینه gps دنیایی داره واسه خودش که آندورید حالا حالاها باید به ورژن های 2و......... اضافه کنه -فایل منیجر بسیار قوی و عالی سیمبین و هزاران برتری سیمبین نسبت به آندروید
در مورد گوشی های سیمبین که نوکیا میزنه با آندرویدی که سامسونگ-سونی اریکسون-اچ تی سی و.. می زنند هم بخواییم مقایسه کنیم که قیاسمون اشتباهه-نوکیا همیشه پیشرو در تکنولوژی بوده و هست و حالا حالاها باید با اضافه کردند دوربین بخواد جبران امکانات نداشته نوکیا رو بکنه که عمرا نتونه و نتونسته

در کل نمیشه گفت یکی برتری کامل به اون داره یه برتریهایی سیمبین داره
یه برتری هایی آندروید

دو دوست عزیز موفق باشید و لطفا سر این موضوعات پیش پا افتاده کل کل نکنید بحث رو با خونسردی پیش ببرید ممنون
♥ρɨsʜɨτɑ♥ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از ♥ρɨsʜɨτɑ♥ تشکر شده :
GSM - Nokia (2011-06-29), Rezae (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 21:06   #5
عضو انجمن

آواتار mh2kh

پیشفرض

دوست گلم کل کل نیستی من بیشتر میخوام تبادل اطلاعاتی بشه هر چند من اطلاعات خاصی ندارم و ادعام هم نمیشه
می خوام منم از قابلیت های آندروید و گوشی هاش بدونم
از mh2kh تشکر شده :
Rezae (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 21:06   #6
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

سعید جون این چه حرفیه که میزنی
بابا آدم سر این چیزای پیش پا افتاده که کل کل نمیکنه
من هم که از همون اول حرف شما رو زدم ( هر کدوم یه برتری هایی دارن که دیگری نداره)
خیلی مخلصیم آقا سعید
خوب شد توی انجمن یکی مثل خودم پیدا کردم
گوشی باز ایول
از Phoniex تشکر شده :
Rezae (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 21:09   #7
عضو انجمن

آواتار mh2kh

پیشفرض

اگه نمی خوایید اینجا بحثی صورت بگیره از مسئولین درخواست دارم که یه تاپیک بزنند تا همه بتونند بیشتر با این سیستم عامل ها آشنا بشند تا بتونند بهتر تصمیم بگیرند
شاید من نوعی بیشتر با آندروید آشنا بشم چه بسا با آندرویدی ها بپیوندم(محاله)
قدیمی 2011-06-29, 21:09   #8
عضو انجمن

آواتار ♥ρɨsʜɨτɑ♥

پیشفرض

دوست عزیز منم نگفتم کل کل میکنید حالت بحثهاتون یکم حجومی بود گفتم آروم پیش ببرید بهتر هستش
خیلی از اینگونه بحث ها باعث دعوا بین طرفین شدند که حتی چند مورد در ماه اخیر شاهد این بودیم.

موفق باشید
از ♥ρɨsʜɨτɑ♥ تشکر شده :
Rezae (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 21:17   #9
عضو انجمن

آواتار mh2kh

پیشفرض

ما کوچیکتیم دیگه ادامه نمی دم-در کل من آدمی نیستم که دعوا کنم اگه دوستمون هم شدید می کرد من می کشیدم کنار چون اصلا واسه دعوا نیومده بودم -گردن ما از مو باریک تره
ولی خواهشن یه جوری این آندروید رو بیشتر به مردم معرفی کنید تا این یه سری برتری هایی که می گن رو هم ما هم بدونیم -البته اگه برتریشون اون گربه و فرشته و شیطان و طوطی و سنجاب و ... هزارتا حیون دیگه که هر دفعه به عنوان برنامه جدید می دن بیرون نباشه
از mh2kh تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-29, 21:18   #10
عضو انجمن

آواتار ♥ρɨsʜɨτɑ♥

پیشفرض

این بحث رو هم میتونید در پستهای زیر شاهد باشید
و نظرات دیگران رو هم دیدن فرمایید

مشکلات سیستم عامل آندروید !!! - GsmAria | انجمن های تخصصی تلفن همراه

دوازده دلیل برتری آندرویید نسبت به سیمبیان - GsmAria | انجمن های تخصصی تلفن همراه

کدوم سیستم عامل بهتره(احساسی نگید)؟؟؟؟؟؟؟؟ - GsmAria | انجمن های تخصصی تلفن همراه

کدام سیستم عامل خوبه؟ - GsmAria | انجمن های تخصصی تلفن همراه

[ ویرایش شده توسط ♥ρɨsʜɨτɑ♥] | [ تاریخ : 2011-06-30] علت: تغییر متون
از ♥ρɨsʜɨτɑ♥ تشکر شده :
BraveKnight (2012-04-26), GSM - Nokia (2011-06-29)
قدیمی 2011-06-30, 00:51   #11
متخصص گوشی ها

آواتار BestSounds

موقعیت: مشهد م
تشکر کردن: 1,015
از این کاربر 753 بار تشکر شده
BestSounds is an unknown quantity at this point
پیشفرض

درسته که گوگل gps سه بعدی رو ارائه کرده اما وقتی بحث این میاد که نوکیا این سیستم رو به صورت مادام العمر به همراه راهنمای صوتی رایگان به کاربراش ارائه میده قضیه 180 درجه تغییر میکنه
دیگه هم اینکه گوگل در مورد اندروید ره صد ساله رو یه شبه رفته به خاطر همین هم به نظر من هنوز هم قضاوت واسه این سیستم عامل (اندروید) زوده و هنوز مشکلات زیادی تو این سیستم عامل هستند که به چشم نیومدند
البته همه سیستم عامل ها دارای مشکلند
به نظر من سیمبین داره پول یه عمر زحمتشو میخوره در صورتی که اندروید درصد زیادی از پولشو به خاطر کلاس و زیبایی و جذابیت هست که در میاره و به غیر از جوونا هیچکس به فکر اندروید بودن گوشی نیست
BestSounds آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از BestSounds تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-30)
قدیمی 2011-06-30, 11:21   #12
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

سلام دوباره
من همیشه بحث در مورد چیزی که یا منو قانع کنه و یا طرف مقابلم رو برام جذاب بوده
اولش من هیچ تعصبی نسبت به هیچ سیستم عاملی ندارم ( مطلقا مطلقا)
دومش اینکه بابا یه سنی از ما گذشته این قدر به ما نگید جون
اما در مورد بحثمون اینکه:
گوگل داره نویگیشن رو به صورت آفلاین در پایان تابستان برای همه کاربرهاش ارائه میده که دوباره یک امتیاز محسوب میشه و دیگه اینکه این بی انصافی نیست که چشم رو روی این همه برنامه کاربردی آندروید ببندیم و فقط یه سری برنامه های بی خودی مثل فرشته و ... ببینیم ( خود من هم قبول دارم که یک سری از برنامه ها کاربردی ندارن ، اما دوستان عزیز اگر شما هم یه کوچولو با برنامه نویسی آشنا بودید میدونستید که یه برنامه بی خودی هم برای خودش ارزش داره چون هم وقت و هم هزینه میبره ، پس این قدر در مورد برنامه ها تند رو نباشید که این تقصیر برنامه نویسه (البته اونم میخواد چیز تازه ای رو ارائه بده ) نه گوگل و آندروید بدبخت.
در مورد سیمبیان هم هیچ شکی نیست که از اولین ها و بهترین هاست ولی قبول کنید که داره لوس میشه با اون که من نوکیا رو یه اسطوره در تولید گوشی میدونم و خیلی هم به این برند علاقه دارم ولی به خاطر سیستم عاملش یک کمی تردید و .... بگذریم
آندروید رو هم خیلی قبول ندارم به خاطر این مطلب که هنوز از نسخه 2.2 یکسال نگذشته 2.3 و 2.4 و ... رو میده این باعث پویایی در خریدن یه گوشی تازه آندرویدی نمیشه بلکه آدم رو بی میل میکنه
در آخر آندروید ، سیمبین و ios خیلی از سیستم عامل های تازه تر همه برای بازار گرمی من و ما ها رو به جون هم میندازن تا خودشون یه سودی ببرند .
این رو از من که کارمند شرکت یاس هستم نشنیده بگیرید که htc nokia samsung همه و همه با هم بده بستون دارن و برای اینکه محصول همشون فروش بره برای ما این جور بازی ها و افکار و میسازند و یه موج دوگانگی به وجود میارن ( از قدیم گفتن تفرقه بنداز و حکومت کن )
از Phoniex تشکر شده :
BestSounds (2011-06-30), GSM - Nokia (2011-08-12)
قدیمی 2011-06-30, 12:29   #13
عضو انجمن

آواتار mh2kh

پیشفرض

دوستان چرا فکر می کنید ما به جون هم افتادیم یا با هم خصومتی داریم به خدا هدف من این بود با این سیستم عامل بیشتر آشنا بشم شاید خوشم اومد ولی هر جا رفتم هر آندرویدی که جواب می ده می گه آندورید یه خوبی هایی داره سیمبین یه خوبی هایی-من می خوام بدونم این خوبی هایی که همه می گن در چیه؟واقعا آدمو قانع می کنه بیخیال امکانات بی نظیری مثل جی پی ای نوکیا-اف ام ترنسفر-USB on The Go‏ و......... بشه یا نه-همین
که تا اینجا نه تنها قانع نشدم بلکه مطمئن تر شدم که نوکیا برند برتره و سونی و سامسونگ همه دنباله رو نوکیا هسنتد
با تشکر از دوستان
از mh2kh تشکر شده :
BestSounds (2011-08-13)
قدیمی 2011-06-30, 14:58   #14
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

دوست عزیز mh2kh در مورد آندروید چیه چیزی رو دوست دارید بدونید و درباره ی چیه اون تردید دارید؟
اگر بتونم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشم
البته من اصلا دوست ندارم به کسی توصیه کنم که چی خوبه و چی بد و چی بخره یا نخره !!!!!؟؟؟؟
من کوچیک تر از اون هستم که بخوام این چیزا رو بگم
خوب دوست عزیز گلم هر سوالی که داشتی در مورد آندروید یا ios در خدمتم . با تمام وجود
اگر میخوایید آندروید رو از نظر برنامه خور بودن - آپدیت کردن - امکانات یا هر چیز دیگری بررسی کنید از تمام جهات با تمام کمبود ها و قوت ها در خدمت هستم ( فقط از لفظ آندروید بهتر یا سیمبین بهتر استفاده نکنید همون طور که گفتم این کاملا شخصیه که کی چی و چرا سیستم عاملی رو انتخاب میکنه) این طور مقایسه مثل مقایسه کردن شرکت بنز با بی ام و یا فورد ه پس این طوری مقایسه نکنید.
شما بگید چه اطلاعاتی از آندروید دارید و چه اطلاعاتی رو لازم دارید من با کمال میل در اختیار شما قرار میدم
و بعد مقایسه و
و در آخر این شما هستید که نقاط قوت و ضعف دو سیستم عامل رو بررسی میکنید و رای خودتون رو میدید
از Phoniex تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-06-30), BestSounds (2011-06-30), BraveKnight (2012-04-26), GSM - Nokia (2011-08-12)
قدیمی 2011-08-12, 19:51   #15
عضو انجمن

آواتار hamid95

تشکر کردن: 0
از این کاربر 2 بار تشکر شده
hamid95 is an unknown quantity at this point
پیشفرض

اه اه حرف نوکیارونزن که آشغال وفقط گوشیهای زیر150هزارتومنش میرزه اه اه چه بدسلیقه پیکان پسندی هاااا
hamid95 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از hamid95 تشکر شده :
♥ρɨsʜɨτɑ♥ (2011-10-27)
قدیمی 2011-10-27, 04:01   #16
عضو انجمن

آواتار ♥ρɨsʜɨτɑ♥

پیشفرض

دوست عزیز مثل اینکه شما با نوکیا آشنایی کامل رو ندارید یا کلا گوشیهای خوب نوکیا رو از نزدیک ندیدید..

درسته نوکیا دارای مشکلات زیادی هست .ولی باز هم گوشیهای خیلی خوبی داره نصبت به بیشترین مدلهای سامسونگ و سونی و الجی ...

موفق باشید
قدیمی 2011-10-31, 23:28   #17
عضو انجمن

آواتار kokojambong

تشکر کردن: 5
از این کاربر 4 بار تشکر شده
kokojambong is an unknown quantity at this point
پیشفرض

من هم با نظر آقا سعید موافقم
گوشیهای نوکیا اگر هم از نظر سیستم عامل ضعیف باشن از نظر کیفیت تولید خداییش عالی هستند
البته به نظر من که از اول فقط با سیمبین کار کردم (8 سالی میشه) ازش بدی ندیدم
البته آندروید هم از حق نگذریم با این عمر کمش خوب خودشو نشون داده البته این هم عمدتابخاطر بازیهای زیادش هست
درسته نرم افزارهای تخصصی زیادی هم داره ولی خودتون قضاوت کنید کی میاد با گوشیش نقشه کشی کنه (نرم افزار autocad در آندروید)
خب کسی که نقشه کشی لازم داره پول گوشیشو میده لپ تاپ که از هر نظر بهتره
اگه یارو با گوشیش نقشه بکشه به ازای هر نقشه یه شماره به شماره عینکش اضافه میشه
در کل هرچی دلتون گفت انجام بدید و کاری به حرف بقیه نداشته باشید
kokojambong آفلاین است   پاسخ با نقل قول
از kokojambong تشکر شده :
BraveKnight (2012-04-26)
قدیمی 2012-05-03, 14:27   #18
عضو انجمن

آواتار VOODOO

تشکر کردن: 0
1 تشکر در 1 ارسال
VOODOO is an unknown quantity at this point
پیشفرض سیمبین یا اندرویید

من خودم هم با htc xone کار کردم ودارم ،هم با نوکیا nokia n8.....اینوجوری که من دیدم کار با سیمبین آسون تره و همه چیش شناخته شده است...شاید بخاطر اینکه زیاد باهاش کار کردم...اما آندرویید یکم سخته.....و دیگری هم اینکه سیمبین اندرویید خیلی سبک تره مثله یه غذای سبک و ساده....اما کار با سیمین خیلی تشریفاتی و رسمیه...درواقع مثله یه غذای سنگین مثله کله پاچه است......یه هر حال یه چیز سلیقه ای هستش.
VOODOO آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2012-05-03, 15:17   #19
عضو انجمن

آواتار kheirkhah

تشکر کردن: 35
از این کاربر 45 بار تشکر شده
kheirkhah is an unknown quantity at this point
پیشفرض

[QUOTE=Phoniex;191748]دوست عزیز mh2kh در مورد آندروید چیه چیزی رو دوست دارید بدونید و درباره ی چیه اون تردید دارید؟
اگر بتونم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشم
البته من اصلا دوست ندارم به کسی توصیه کنم که چی خوبه و چی بد و چی بخره یا نخره !!!!!؟؟؟؟
من کوچیک تر از اون هستم که بخوام این چیزا رو بگم
خوب دوست عزیز گلم هر سوالی که داشتی در مورد آندروید یا ios در خدمتم . با تمام وجود
اگر میخوایید آندروید رو از نظر برنامه خور بودن - آپدیت کردن - امکانات یا هر چیز دیگری بررسی کنید از تمام جهات با تمام کمبود ها و قوت ها در خدمت هستم ( فقط از لفظ آندروید بهتر یا سیمبین بهتر استفاده نکنید همون طور که گفتم این کاملا شخصیه که کی چی و چرا سیستم عاملی رو انتخاب میکنه) این طور مقایسه مثل مقایسه کردن شرکت بنز با بی ام و یا فورد ه پس این طوری مقایسه نکنید.
شما بگید چه اطلاعاتی از آندروید دارید و چه اطلاعاتی رو لازم دارید من با کمال میل در اختیار شما قرار میدم

سلام بر سما دوست عزیز
من تازه به آندرویدیها پیوستم خیلی ممنون میشم به چند تا سوال من جواب کامل بدین چون سوال خیلی هاست
1. گوشی من htc one x است من باید این گوشی را بدم آنلاک و روتش کنم یا نه چون من این چند روزه که دارمش هر برنامه ای را روش نصب کردم مشکلی نداشتم این روت و آنلاک چه کمکی خواهد کرد
2. من همیشه با گوشی آنلاین هستم به همین خاطر گوشی همیشه آپدیت است اگه روتش کنم این روتش می پره من باید چه کار کنم
3. میشه گوشی را بدون نصب رام فارسی فقط اس ام اس و شماره تلفنش را فارسی کرد
در پایان اگه برنامه نقشه کاملی که ایران را هم نشان بده و با gps کار کنه لینکش را بزاری یا معرفی کنی خیلی ممنون میشم
جواب این سوالات من را هر کس دیگه هم بده خیلی سپاسگزارش میشم
kheirkhah آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات

قوانین ارسال