برگشت   نسخه قدیمی | انجمن های تخصصی تلفن همراه > نرم افزار های تلفن همراه > آندرويد
یادداشت ها

آندرويد  

موضوع بسته

امکانات
قدیمی 2011-09-23, 21:38   #141
عضو انجمن

آواتار SHRA62

تشکر کردن: 2
از این کاربر 0 بار تشکر شده
SHRA62 is an unknown quantity at this point
پیشفرض درخواست رام ، برای تبلت dreambook w7

SYNRGIC - DREAMBOOK W7
kernel : 2.6.31 -g57297d4-dirty
#38 db@localhost

bulid number : B02v05-20110525(hd105

اندروید 2.2 هست که آپدیت آخر رو سایتش بهم داده.
- W7 Flash Patch
من هیچ چیزی از اندروید و نحوه نصب رام جدید نمیدونم ،
اگر ممکن هست بفرمایید
اینهم ای-میل من
S.HAMIDREZA.A
فکر کنم همین اندروید 2.2 خوب باشه ، فقط مشکلم فونت فارسیه
اگر لازم بود میام خدمتتون.

خواهش میکنم کمکم کنید
از خجالتتون در میام
علی یارتان

QUOTE]

نقل قول:
ارسال شده توسط Phoniex مشاهده موضوع
دوست گرامی شما اسم تبلیت و برند اون + آندرویدی که روش هست و نیز آندرویدی رو که میخواهید روش نصب کنید ( منظورم رام درخواستی شما )
و سافت نامبر گوشی تون رو برای من بنویسید تا برای شما رام قرار بدم
اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر هستم
یا علی
SHRA62 آفلاین است  

قدیمی 2011-10-06, 03:06   #142
عضو انجمن

آواتار popylon

تشکر کردن: 0
1 تشکر در 1 ارسال
popylon is an unknown quantity at this point
پیشفرض

با سلام خدمت آقای سمیر
من گوشیم wildfire s htc هست اورجینال برندش هند بود که مشکل زبان فارسی داشت یعنی جدا نشون میداد حروفو ... خودم از یک رام خاورمیانه روش نصب کردم یعنی 1.47.415.1 که مشکل فارسیش حل شد .. آیا من رام اصلی گوشی رو از دست دادم یعنی آیا زیانی کردم؟ و آیا میشه رام اصلی رو برگردونم ... گوشی من روت نشده ...
الان فقط مشکل فونت دارم که میخام عوضش کنم ولی راههایی که در بالا گفتید هیچکدومش جواب نداد ویدوزم 7 و 64 بیت ...
در روش دوم عملیات بخوبی انجام میشه ولی بعدش که روت اکسپلورر رو باز میکنم mount r/o میاد و فونت کپی نمیشه و این یعنی روت نشده ..
اگر در روش دوم قسمت آخر توضیح بیشتری بدید ممنون میشم..
با تشکر
popylon آفلاین است  
قدیمی 2011-10-06, 09:55   #143
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

موقعیت: GREEN VALLEY - LOS VEGAS
تشکر کردن: 1,518
از این کاربر 3,708 بار تشکر شده
Phoniex is an unknown quantity at this point
پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط popylon مشاهده موضوع
با سلام خدمت آقای سمیر
من گوشیم wildfire s htc هست اورجینال برندش هند بود که مشکل زبان فارسی داشت یعنی جدا نشون میداد حروفو ... خودم از یک رام خاورمیانه روش نصب کردم یعنی 1.47.415.1 که مشکل فارسیش حل شد .. آیا من رام اصلی گوشی رو از دست دادم یعنی آیا زیانی کردم؟ و آیا میشه رام اصلی رو برگردونم ... گوشی من روت نشده ...
الان فقط مشکل فونت دارم که میخام عوضش کنم ولی راههایی که در بالا گفتید هیچکدومش جواب نداد ویدوزم 7 و 64 بیت ...
در روش دوم عملیات بخوبی انجام میشه ولی بعدش که روت اکسپلورر رو باز میکنم mount r/o میاد و فونت کپی نمیشه و این یعنی روت نشده ..
اگر در روش دوم قسمت آخر توضیح بیشتری بدید ممنون میشم..
با تشکر
دوست عزیز اگر ruu رسمی نصب کردید هیچ مشکلی نه از نظر گارانتی و نه از نظر از دست دادن آپدیت های بعدی و رسمی ندارید !
من از حرفای شما فهمیدم که شما گوشی رو از برند هند به برند اروپا دبراند کردید اما چون کرانل گوشی شما خاورمیانه است پس مشکلی در ساپورت کردن فارسی توسط گوشی ندارید !
در مورد فونت عوض کردن باید بگم که دو راه داره ! یکی اینکه از آموزش هایی که دادم استفاده کنید تا بتونید فونت رو عوض کنید که البته این اموزش که دادم توسط خودم طراحی و اجرا شده و فقط روی ویندوز های اکس پی جواب میده ! و به صورت روت موقت است که با ریست میپره ! ولی روی آموزش ها دارم کار میکنم که بر روی سایر سیستم عامل ها مثل ویستا و 7 قابل اجرا باشه که هم اکنون نیست !
در مورد mount نشدن هم حق با شماست باید گوشی با این روش s-off بشه تا بتونید روی سیستمینگ گوشی تغییرات انجام بدید که مشخصا برای شما به درستی اجرا نشده !
در مورد آموزش آخر : در کدوم بخش به مشکل برخوردید یا در کدوم بخش آموزش ابهامی وجود داره ؟
اگر در جایی سوالی برای شما پیش اومده و یا مشکلی وجود داره بگید تا اصلاح یا توضیح بیشتری برای اون ارائه بدم !
اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر
Phoniex آفلاین است  
قدیمی 2011-10-06, 11:52   #144
عضو انجمن

آواتار popylon

1 تشکر در 1 ارسال
پیشفرض

خیلی ممنون آقا سمیر که زود به سوالات جواب میدید ...
راه دوم برای عوض کردن فونت رو نگفتید .. به گمونم راه دوم روت دائمی گوشی باشه که من ترجیح میدم اینکارو نکنم ...
در روش آخر کار ساده است همه چیز انجام میشه بعد میگه press any key to continue ... که وقتی کلیدی میزنم صفحه بسته میشه ... بعد میرم سراغ گوشی و روت اکسپلورر رو باز میکنم که مشاهده میشه فایلهای سیستمی رو نمیشه دست زد چون قابل رایت نیست یعنی s-off نشده موقتا ... یعنی عملیات ناموفق بوده ...
البته همونطور که گفتید پس باید برم روی ویندوز xp انجام بدم .... چون من سیستمم 7 هست ...
یک سوال دیگه داشتم از خدمتتون و اون مشکل کمی حافضه داخلی گوشیم .. که برای نصب اپلکیشن کافی نیست از app to sd هم استفاده میکنم ولی بازم حافظش پر میشه فقط سه تا از اپلیکیشن ها توی مموری داخلی نشون میده بقیه روی اس دی هست .. ولی گویا هر اپی که نصب بشه به هرحال روی مموری داخلی هم مقداریش نصب میشه و فضا رو اشغال میکنه آیا راهی برای خالی کردن بیشتر مموری داخلی هست؟
از بعضیها شنیدم که باید گوشی روت بشه و کاستوم رام روش نصب کنید که این قابلیت پیدا کنه حافظه خالی بشه آیا این درسته؟
با تشکر
popylon آفلاین است  
قدیمی 2011-10-06, 12:09   #145
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط popylon مشاهده موضوع
خیلی ممنون آقا سمیر که زود به سوالات جواب میدید ...
راه دوم برای عوض کردن فونت رو نگفتید .. به گمونم راه دوم روت دائمی گوشی باشه که من ترجیح میدم اینکارو نکنم ...
در روش آخر کار ساده است همه چیز انجام میشه بعد میگه press any key to continue ... که وقتی کلیدی میزنم صفحه بسته میشه ... بعد میرم سراغ گوشی و روت اکسپلورر رو باز میکنم که مشاهده میشه فایلهای سیستمی رو نمیشه دست زد چون قابل رایت نیست یعنی s-off نشده موقتا ... یعنی عملیات ناموفق بوده ...
البته همونطور که گفتید پس باید برم روی ویندوز xp انجام بدم .... چون من سیستمم 7 هست ...
یک سوال دیگه داشتم از خدمتتون و اون مشکل کمی حافضه داخلی گوشیم .. که برای نصب اپلکیشن کافی نیست از app to sd هم استفاده میکنم ولی بازم حافظش پر میشه فقط سه تا از اپلیکیشن ها توی مموری داخلی نشون میده بقیه روی اس دی هست .. ولی گویا هر اپی که نصب بشه به هرحال روی مموری داخلی هم مقداریش نصب میشه و فضا رو اشغال میکنه آیا راهی برای خالی کردن بیشتر مموری داخلی هست؟
از بعضیها شنیدم که باید گوشی روت بشه و کاستوم رام روش نصب کنید که این قابلیت پیدا کنه حافظه خالی بشه آیا این درسته؟
با تشکر
خواهش میکنم دوست عزیز
امیدوارم بتونم شما رو راضی نگه دارم
بله من فراموش کردم که راه دوم رو بگم که خود شما ذکر کردید
من روش هایی رو که براتون قرار میدم بنا به کار و شغلی که دارم هر روز و هر روز استفاده میکنم ! چون من توی شرکت یاس بخش پشتیبانی نرم افزاری هستم و روزانه با روش های خودم این کار ها رو برای مراجعه کننده ها انجام میدم !!! خیلی هم ساده است و در عرض 10 دقیقه انجام میشه و فونت فارسی نصب میشه !! نمیدونم ! شاید چون این روش رو خودم طراحی کردم میتونم این قدر راحت باهاش کار کنم و یا اینکه این روش ها سخته و باید به فکر طراحی روشی ساده تر باشم!!
در مورد همخوانی بین کدهای آموزش داده شده با ویندوز ویستا و سون که عرض کردم که مشکلی وجود داره که در حال برطرف کردن این کدها هستم ! بنابراین شما روی یک سیستم دیگه که اکس پی روش نصبه این اموزش ها رو امتحان کنید !
در مورد اشغال شدن حافظه گوشی هم حق با شماست ! حتی بازی ها و برنامه هایی که در عمل در مموری کارت ذخیره میشن !!! باز هم مقداری از دیتای خود را به حافظه داخلی انتقال میدن که موجب پر شدن اون میشه ! که راهی نداره جز اینکه روت کنید ! که من اصلا و باز هم میگم ابدا توصیه نمیکنم !!!
اگر سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
برای جواب سریع تر من توی یاهو هستم ! این ای دی من
samirrr_sport2000
سمیر
Phoniex آفلاین است  
قدیمی 2011-10-07, 18:12   #146
عضو انجمن

آواتار popylon

1 تشکر در 1 ارسال
پیشفرض

سلام مهندس
ما منتظر کدهاتون برای ویندوز 7 هستیم ....
یا علی
popylon آفلاین است  
قدیمی 2011-10-10, 23:16   #147
عضو انجمن

آواتار M@mool

تشکر کردن: 94
از این کاربر 17 بار تشکر شده
M@mool is an unknown quantity at this point
پیشفرض

سلام جناب سمیر
تو این سایت که لینکشو گذاشتم برای ساپورت فارسی پیشنهاد شده که رام اصلی خاورمیانه (ظاهرا) نصب بشه ! سوالم اینه نصب این رام چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ منظورم تطابق kranel یا یک همچین چیزی بود که قبلا شما گفته بودین یه جایی ! پیداش نکرم !
یه سوال دیگه هم دارم البته چون نتونستم از طریق پ.خ بگم اینجا میگم قبلا معذرت میخام
دارم برای یه کاری میام تهران اگر ممکن هست آدرس دفتر شرکت رو بدین تابیارم گوشیمو برام فونت نصب بشه و اینکه هزینش چقدر میشه ؟
M@mool آفلاین است  
قدیمی 2011-10-11, 19:36   #148
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط M@mool مشاهده موضوع
سلام جناب سمیر
تو این سایت که لینکشو گذاشتم برای ساپورت فارسی پیشنهاد شده که رام اصلی خاورمیانه (ظاهرا) نصب بشه ! سوالم اینه نصب این رام چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ منظورم تطابق kranel یا یک همچین چیزی بود که قبلا شما گفته بودین یه جایی ! پیداش نکرم !
یه سوال دیگه هم دارم البته چون نتونستم از طریق پ.خ بگم اینجا میگم قبلا معذرت میخام
دارم برای یه کاری میام تهران اگر ممکن هست آدرس دفتر شرکت رو بدین تابیارم گوشیمو برام فونت نصب بشه و اینکه هزینش چقدر میشه ؟
دوست عزیز من در حال حاضر ایران نیستم هفته آینده 28 تم برمیگردم!
اما بچه های یاس هستند !
شما فقط کافیه که به آدرس یاس مراجعه کنید ! من توی دفتر مرکزی هستم و معاون پشتیبانی نرم افزاری و مشاور خرید خارج از کشور شرکت هستم
اگر میتونید صبر کنید تا خودم بیام و اگر هم نه توی شرکت دوستان عزیز و متخصصین در خدمت شما خواهند بود
اگر سوالی داشتید به آی دی و یا ایمیل من پی ام بدید !
samirrr_sport2000
samirrr_sport2000
Phoniex آفلاین است  
قدیمی 2011-10-11, 22:54   #149
عضو انجمن

آواتار M@mool

تشکر کردن: 94
از این کاربر 17 بار تشکر شده
M@mool is an unknown quantity at this point
پیشفرض

ممنون
صبر میکنم تا خودتون تشریف بیارین.
M@mool آفلاین است  
قدیمی 2011-10-23, 17:09   #150
عضو انجمن

آواتار syedmustafa

تشکر کردن: 2
syedmustafa is an unknown quantity at this point
پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط sajad282 مشاهده موضوع
سلام مهندس سمیر ،
گوشیم مشکل بلوتوث و سایت فارسی باز نمی کنه و جا نداره واسه نصب نرم افزار و بازی .با روت موقت درست می شه .
سلام سجاد
اینکه گوشی شما سایت فارسی باز نمی کند از firefox brower استفاده نمایید.
syedmustafa آفلاین است  
قدیمی 2011-10-29, 16:04   #151
عضو انجمن

آواتار isatis2006

isatis2006 is an unknown quantity at this point
پیشفرض

سلام آقا سمیر من امروز نزدیک به 150 تا از پستهای شما رو تو این سایت خوندم کامل و بادقت در تموم زمینه ها
خیلی خوشحالم که با این سایت و شخص شما اشنا شدم
من فقط یه سوا ل کلی داشتم که میخوام راهنماییم کنید
که برای همیشه ممنونت میشم
اول بگم مشخصات گوشیم اینه
htc desire hd
2.3.3
2.37.832.6
واینکه تا حالا اپدیت نکردم و رام ارجینال خودشه
روت هم نکردم دانگرید هم 1000 دفعه با 3 روش انجام دادم که اصلا نتیجه نمیداد
دیگه ولش کردم
اقا سمیر اول میخوام بدونم این 832 مال کجاست؟
مشکل من اینکه تو mirsal با کیبوردgo keyboard اس ام اس هام جداجدانوشته میشه ولی تو mirsal اینباکسم فارسیاشو کامل و چسبیده بهم نشون میده
ولی با persian keyboard اس ام سام در حال نوشتن هم بهم چسبیده میاد ومن دوست دارم از go keyboard استفاده کنم میدونید باید چیکار کنم؟
در ضمن در check update برای اپدیت کردن هم پیغام اینکه اپدیت جدیدی برای این گوشی موجود نمی باشد را می نویسه؟
راستی متاسفنه من از browser هم که استفاده میکنم حروف فارسی برعکس و جداجداست؟البته این مشکل هم با persian browser برطرف کردم ولی خب این browser هم فقط برای 70%سایتهای فارسی جوابگوست و کامل نیست
مخلص کلام
میخوام از شر این فارسی جداجداو برعکس کلا خلاص شم
اگه بشه بدون روت واگه هم باید روت کنم روش روت کردن رو حفظم فقط نمیتونم گلدکارت لعنتی رو کاملش کنم که دانگرید بشه
اگه پیشنهادتتون روت و تغییر رام هست بهترین رام هم برام معرفی کنید و بگید با این مشکل دانگرید چه جوری باید کنار بیام؟
شرمنده که یکم طولانی شد
منتظر راهنمایی های ارزندتون میمونم
مرسی
isatis2006 آفلاین است  
قدیمی 2011-11-11, 14:43   #152
عضو انجمن

آواتار vahidtwo

vahidtwo is an unknown quantity at this point
پیشفرض

اقا سمیر من wildfire دارم میشه لطفا بگین چه طور میتونم فونت فارسی نصب کنم
vahidtwo آفلاین است  
قدیمی 2011-11-19, 11:37   #153
عضو انجمن

آواتار moji_metal

moji_metal is an unknown quantity at this point
پیشفرض

سلام اقای سمیر من تازه گوشی والد فایر خریدم میشه به من بگین راه و روش روت کردن ونصب یک رام جدید رو و رام رو از کجا دانلود کنم؟
moji_metal آفلاین است  
قدیمی 2011-11-21, 16:39   #154
عضو انجمن

آواتار amir.htc

amir.htc is an unknown quantity at this point
پیشفرض

سلام من تازه گوشی HTC Chacha خریدم . هیچ آشنایی ندارم . این گوشی مال دوستم بود مثل اینکه گوشی رو روت کرده و فونت فارسیش از هم جداست . من مطالب رو خوندم . حالا که گوشیم روت هست میخواستم بدونم چه جوری مشکلم حل میشه و اینکه اگر بخوام روت رو بردارم و به کالت اول برگردم باید چی کار کنم ؟ و اینکه رام چیه و چه جوری بفهمم رام گوشیم ارجیناله یا عوض شده ؟ ممنون میشم اگه روشنم کنید ...
amir.htc آفلاین است  
قدیمی 2011-11-27, 23:43   #155
عضو انجمن

آواتار l0000l

l0000l is an unknown quantity at this point
پیشفرض

سلام
من از اندروید فرویو 2.2 پورت شده روی htc hd mini استفاده میکنم
من هم مثل خیلی از دوستان مشکل جدا نشون دادن حروف فارسی رو دارم.
کسی میتونه کمکم کنه چیکار باید بکنم. اندرویدم روت شده هست و هر بلایی که بگین میتونم سرش بیارم. فقط بگین چیکارش کنم.
البته چون پورت شده recovery نداره و رامم هم نمیتونم عوض کنم یه روش بگین که از تو خود اندروید انجام بشه.
تو چند تا سایت فونت فارسی گداشته بودن اونا رو تو پوشه فونت کپی کردم اما بازم جواب نگرفتم.
l0000l آفلاین است  
قدیمی 2011-11-28, 12:40   #156
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط l0000l مشاهده موضوع
سلام
من از اندروید فرویو 2.2 پورت شده روی htc hd mini استفاده میکنم
من هم مثل خیلی از دوستان مشکل جدا نشون دادن حروف فارسی رو دارم.
کسی میتونه کمکم کنه چیکار باید بکنم. اندرویدم روت شده هست و هر بلایی که بگین میتونم سرش بیارم. فقط بگین چیکارش کنم.
البته چون پورت شده recovery نداره و رامم هم نمیتونم عوض کنم یه روش بگین که از تو خود اندروید انجام بشه.
تو چند تا سایت فونت فارسی گداشته بودن اونا رو تو پوشه فونت کپی کردم اما بازم جواب نگرفتم.
دوست عزیز توی همین تاپیک 3 تا روش گذاشتم براتون ! فقط کافیه به پست های قبل یه سری بزنید ! توی صفحه 1 دو تا روش و توی صفحه 3 هم یکی دیگه !
اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر
Phoniex آفلاین است  
قدیمی 2011-11-28, 13:47   #157
عضو انجمن

آواتار l0000l

l0000l is an unknown quantity at this point
پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط Phoniex مشاهده موضوع
دوست عزیز توی همین تاپیک 3 تا روش گذاشتم براتون ! فقط کافیه به پست های قبل یه سری بزنید ! توی صفحه 1 دو تا روش و توی صفحه 3 هم یکی دیگه !
اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر
یکی تو صفحه یک بود که فونت Droidfallback بود که با این فونت هم مشکلم حل نشد. تو صفحه 3 هم تعویض رام بود که گفتم نمیتونم عوضش کنم.
راه دیگه ای نداره
l0000l آفلاین است  
قدیمی 2011-11-28, 18:07   #158
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط l0000l مشاهده موضوع
یکی تو صفحه یک بود که فونت Droidfallback بود که با این فونت هم مشکلم حل نشد. تو صفحه 3 هم تعویض رام بود که گفتم نمیتونم عوضش کنم.
راه دیگه ای نداره
دوست عزیز این دو اموزش رو هم مطالعه و امتحان کنید .
http://forum.gsmaria.com/196710-post4.html
و
http://forum.gsmaria.com/198028-post28.html

اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر
Phoniex آفلاین است  
قدیمی 2011-11-29, 18:24   #159
عضو انجمن

آواتار Aryan99z

تشکر کردن: 1
1 تشکر در 1 ارسال
Aryan99z is an unknown quantity at this point
پیشفرض

با سلام
من بتازگی گوشی مدل HTC Desire S خریدم ولی مثل سایر دوستان مشکل حروف منقطع فارسی را داره مشخصات software :
Android 2.3.3
HTC Sense 2.1
kernel number: 2.6.35.10-g13f6602
build number: 1.28.401.1 CL24343 release keys
software number: 1.28.401.1
متاسفانه فایل آپدیت را پیدا نکردم لطف می کنید اگر راهنمایی کنید.واقعا بدون فونت فارسی هیچ لطفی نداره.
Aryan99z آفلاین است  
قدیمی 2011-11-29, 18:54   #160
کاربر متخصص

آواتار Phoniex

پیشفرض

نقل قول:
ارسال شده توسط Aryan99z مشاهده موضوع
با سلام
من بتازگی گوشی مدل HTC Desire S خریدم ولی مثل سایر دوستان مشکل حروف منقطع فارسی را داره مشخصات software :
Android 2.3.3
HTC Sense 2.1
kernel number: 2.6.35.10-g13f6602
build number: 1.28.401.1 CL24343 release keys
software number: 1.28.401.1
متاسفانه فایل آپدیت را پیدا نکردم لطف می کنید اگر راهنمایی کنید.واقعا بدون فونت فارسی هیچ لطفی نداره.
دوست عزیز من خودم معاون پشتیبانی محصولات اچ تی سی شرکت یاس و مشاوره خرید ( بازاریاب ) این شرکت هستم .
شما گوشی خودتون رو از کجا خریداری کردید ؟/؟
یاس اصلا بیلدنامبر فوق رو نداشته و نداره و تمامی بیلد نامبر های اون ( عدد سوم ) 415 هست و یا با بیلد نامبر عرب و هند !!! برای شما آپدیت 415 رو قرار خواهم داد ! اما جدا جدا بودن فونت ها ممکنه درست بشه ممکنه درست هم نشه چون بسته به کرانل گوشی داره که باید فونت عربی رو ساپورت کنه !
به هر حال من آپدیتی به صورت ruu برای شما قرار خواهم داد
اگر سوالی بود در خدمتم
سمیر
Phoniex آفلاین است  
از Phoniex تشکر شده :
Aryan99z (2011-11-29)
موضوع بسته

برچسب ها
ruuهای اچ تی سی, آپدیت رسمی, رام اچ تی سی

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات

قوانین ارسال