|
|
|
#221 | ||
|
مدیر بازنشسته
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
موقعیت: تهران
تشکر کردن: 1,917
از این کاربر 6,712 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
|
||
|
|
|
| از vsPace تشکر شده : | GSM - Nokia (2011-02-28) |
|
|
|
#222 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
نقل قول:
از خود گوشی کمی سخت تر مشکل پهنای باند مشکل محدودیت شارژ و غیره.... |
|
|
|
|
| از vsPace تشکر شده : | GSM - Nokia (2011-02-28) |
|
|
#223 |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
|
|
|
|
| از vsPace تشکر شده : | GSM - Nokia (2011-03-03) |
|
|
#224 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() |
نقل قول:
شما می توانید با خرید و درج کردن سرور های پ/ک/س/ از سخت ترین حالت تحریم هم گذر کنید در گوشی خود. |
|
|
|
|
| از vsPace تشکر شده : | GSM - Nokia (2011-07-09) |
|
|
#225 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
تشکر کردن: 0
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
|
|
|
|
| از mohammad24545 تشکر شده : | reza_jamali (2011-03-16) |
|
|
#226 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
سلام دوستان من روی N900 برنامه نصب کردم اکانت هم خریدم ولی نمی دونم چطوری باید اکانت بسازم این گزینه ها رو توی اکانت داره :
Name : Gateway address : Ipasec Group : IpSec Secret : ولی من فقط username و pass دارم لطفا کمک کنید |
|
|
|
|
|
#227 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: May 2011
تشکر کردن: 2
از این کاربر 7 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
دیگه نیازی به و این جور چیزا نیست نرم افزار معرفی شده رو طبق آموزش بالا نصب و راه اندازی کنید تست کردم جواب داد هر جا دلم خواست رفتم برید دعاشم در حق دوستمون کنید |
|
|
|
|
| از hamid_0007 تشکر شده : |
|
|
#228 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
نقل قول:
ولی من یه راهی رو بهت میگم که فکر نکنم کسی تونسته باشه کشفش کنه. اول گوشیتو توسط کابل USB به کامپیوترت وصل کن. بعد برنامهNokia Ovi Suite رو از اینترنت دانلود کن. این برنامه با PC SUITAYE دیگه فرق میکنه. و فقط مختص نوکیا ان 900 هستش. حالا وقتی دانلود کردی برنامه رو باز کن و کانکت شو. وقتی که میخوای کانکت بشی دو گزینه داره. گزینه اول رو انتخاب کن و یه اکانت بساز. یه نام کاربری و پسورد و ایمیلت رو بده. بعد وقتی باید کشور رو انتخاب کنی افغانستان رو انتخاب کن و ادامه بده. حتی شماره تلفنی که ازت میخواد رو تلفنتو با کد +9893577 بده. به صورت مثال زدما. بعد وقتی تموم شد. برو به ایمیلت و ایمیلی که از Accunt nokia ovi اومدرو باز کن اونجا دوباره آدرس چندتا سایتو داده به یکی از اونا برو و نام کاربری و پسورد و مشخصاتی که میخواد و بهش بده( همونایی که خودت دادی) . بعدم next کن و دیگه خودش به صورت اتوماتیک 191 مگابایت از جدیدترین آپدیت رو آپ میکنه که چون adsl داری سرعتش عالیه.البته چندین مرحله داره که اونم اتوماتیک انجام میشه. وبعد خودش گوشیتو ریست میکنه و آپدیت میکنه. به این صورت نه نیاز به اینترنت بیسیم داری نه سیم کارت. حالا برو حاشو ببر. |
|
|
|
|
| از habibbi تشکر شده : | SOODEH (2012-07-26) |
|
|
#229 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011
![]() |
ببخشید یه سوال ؟یا چند سوال ؟من می خواستم بدونم نرم افزار های n900چند مگابایت هست حدااکثرشون؟ومی خواستم بپرسم دانلود منیجر نسخه n900داره یانه اگه هس لطفا لینکشو به aq964734ارسال نمایید راستی از سایت ممو گرفتم حجمشون تا 5 کیلو بایت نبود چرا؟با تشکر در پناه خدا منتظر جوابتان در ایمیل هستم بدرود
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کردن: 1
![]() |
سلام.من nfsu-installer رو از طریق x-terminal نصب کردم ولی کامل نصب نشد و ارور داد.حالا ایکونش توی منو هست اجرا نمیشه و حتی پاک هم نمیشه.برای uninstall کردن تمومه برنامه ها ارور میده.آقا تورو خدا کمکم کنید
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
![]() |
سلام من می خواستم این گوشی را بخرم ایا ارزشه داره یا نه چون من دراین پست ها خوندم که هردفعه باید وارد اینترنت شویم مگه این گوشی زمانی خریدیم به مشکل می خوریم یا نه لطفا نرم افزار های که واقعا برای گوشی استفاده می شود برام دراین پست بگذارید وقیمت گوشی به قیمت روز بنویسید ممنون...دادش
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام دوباره ... اگر خراب شد لوازم یا قطعات این گوشی در بازار هست یانه
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
عضو انجمن
![]() |
دوستان من تازه عضو این سایت شدم واقعا با N900 مشکل دارم یعنی اندازه یه گوشی معمولی واسم کار میکنه
همیشه با گوشیم میام نت الانم با n900 اومدم سایت برنامه های n900 نمیتونم دانلود کنم مشکل چیه خیلی از برنامه ها دانلود نمیشه؟ اون توضیحتون رو خوندم ولی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنین شدیدا نیازمندم مرسی |
|
|
|
|
|
#234 |
|
عضو انجمن
![]() |
دوستان من تازه عضو این سایت شدم واقعا با N900 مشکل دارم یعنی اندازه یه گوشی معمولی واسم کار میکنه
همیشه با گوشیم میام نت الانم با n900 اومدم سایت برنامه های n900 نمیتونم دانلود کنم مشکل چیه خیلی از برنامه ها دانلود نمیشه؟ اون توضیحتون رو خوندم ولی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنین شدیدا نیازمندم مرسی |
|
|
|
|
|
#235 |
|
عضو انجمن
![]() |
بچه ها من واقعا به جوابش نیاز دارم نیاز دارم برنامه هارو دانلود کنم اما نمیشه
من میخوام از ینگ رد بشم اما نمیشهاینجا هم ساده ننوشته میخونم نمیفهمم باید چیکار کنم اگه میتونین خیلی خیلی لطف میکنین کمکم کنین اگه میشه تو مسنجرم کمکم کنین Lasanurita |
|
|
|
|
|
#236 |
|
عضو انجمن
تشکر کردن: 17
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
سلام من نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی میخواستم میشه کمکم کنید ?
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام من نرم افزارقرآن نعیم رامیخوام نصب کنم رمزنهایی راچطوربگیرم
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
عضو انجمن
![]() |
مي بخشيد من در قسمت path گير كردم نمي دونم اين فايل رو از كجا بيارم فايل پيوستي رو هم كه vsPacer گذاشتن رو هم گرفتم اما ارور داد (some application pakages required for the installation are missing ) داخل دتايل هم رفتم application pakages missing:preenv نوشته بود و ديگر اينكه فايل preenv رو هم هر كار كه ميكنم نصب نمي شه حتي يك فايل از آن هم دارم اما نصب نمي شه كسي ميدونه كه بايد چكار كنم ممنون مي شم اگر كه بگين
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
عضو انجمن
![]() |
زماني كه ميخوام از داخل مخازن دانلود كنم بيشتر فايل ها وسط دانلود ارور try again ميده كسي ميدونه كه بايد چكار كنم كه اين مشكل حل بشه
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
عضو انجمن
![]() |
هنگام دانلود از مخازن بيشتر برنامه ها رو به من ارور try again ميده بايد چكار كنم كه درست بشه
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| maemo, n900, مایمو, نوکیا, نرم افزار |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|