|
|
|
#1 |
|
مدیر بخش تعمیرات
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
موقعیت: سرم خیلی شلوغه
تشکر کردن: 9,478
از این کاربر 9,047 بار تشکر شده
![]() |
سلام بر همه دوستان چند وقتی هست که این اپراتور بزرگ شروع به مسدود کردن سیمکارت کرده وابتدا با چند تا اس ام اس به کاربر بعد از چند روز سیمکارت مسدود میشود وجالب اینکه برای وصل کردن ان کاربر باید دست به دعا شود یا با نمایندگیهای ایرانسل درگیرشودوسامانه 700اپراتور هم جوابگوی این مشکل نیست تعجب میکنم با این همه کاربر بسیار زیاد چرا به این مسئله رسیدگی نمیکنندوکاربران سردر گم شده اندوحتی با ارسال مدارک مجدد هم امکان وصل شدن سیمکارت نیست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نم یدانم ولی من شخصا به عنوان فروشنده سیمکارت ایرانسل از این شرکت شکایت رسمی نموده وپیگیر این مسئله هستم دوستان به همچنین مشکلی برنخورده اندنظراتتون .............
|
|
|
|
| از VERSION-GSM تشکر شده : | 3039 (2011-03-12), eblis_man (2011-03-12), HamidEricsson (2011-03-09), Padideh-Gsm (2011-03-12), siamak64 (2011-11-22), |
|
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: rafsanjoon
تشکر کردن: 14
از این کاربر 15 بار تشکر شده
![]() |
چرا از من هم فردا قطع میشه و هنوز 1 ماه اینترنت از این سیم کارت دارم !
حتی یک بار هم مدارکو فرستادم! |
|
|
|
| از bahal100 تشکر شده : |
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011
تشکر کردن: 5
4 تشکر در 1 ارسال
![]() |
شرکت ایرانسل یک دروغ گو و یک کلاه بردار بزرگه
اون از تعرفه های رنگیش، اون از آهنگ پیشوازش و هزار تا دروغ و کلاه برداری بزرگ چند بار هم سر مسدود شدن سیمکارت من با اپراتور درگیر شدم، من چند تا سیم کارت با شماره (انتخابی گرفته بودم) وقتی سیم کارت با شماره انتخابی می گیرید، موقع تحویل سیمکارت توسط مامور پست، مدارک شما مثل کارت ملی رو هم میگیره و برای ایرانسل ارسال می کنه با این حال شماره ها مسدود شده بود زنگ زدم به اپراتور، گفت به دست ما نرسیده، گفتم به من چه که به دستتون نرسیده گفت دوباره برامون فکس کن دوباره فکس کردم، چند هفته گذشت دوباره زنگ زدم، گفتن هنوز چیزی به دست ما نرسیده آخر از طریق یکی از نماینده اقدام کردم تا وصل شد برای یک سیم کارت 5تومنی باید 1میلیون خرج کنی و وقت بذاری مال یکی از آشنایان هم هر چند ماهی یک بار میگه قطع می کنن، وقتی زنگ میزنم میگه اشتباه شده به هر حال به نظر من یک فکر درست باید به حال این کلاه بردار ها کرد که اینقدر مردم رو بی ارزش نکنن |
|
|
|
| از ali_golden تشکر شده : |
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
تشکر کردن: 0
2 تشکر در 1 ارسال
![]() |
ما هم به عنوان یک توضیع کننده سیم کارت دست مردم داده ایم ولی بعد از سه روز قطع گردیده اند 10 بار هم مدارک را ایمیل کرده ایم ولی هنوز وصل نشده اند
|
|
|
|
| از nanaser تشکر شده : | Padideh-Gsm (2011-03-12), |
|
|
#5 |
|
کاندیدای مدیریت تعمیرات
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
موقعیت: گذراندن روزهای لعنتی
تشکر کردن: 1,300
از این کاربر 1,848 بار تشکر شده
![]() |
|
|
|
|
| از Masoud3 تشکر شده : |
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
تشکر کردن: 0
1 تشکر در 1 ارسال
![]() |
Man Sim Kartamo Az Masdodi Dar Avordam Shoma Madareke Sahebe Khato Chand Bar Ba Barkodi Ke Toy Baste Simkartet Hast Va Address va Shoma Posti va Shomare Simkart Ro Chand Bar Befrest Man Intory Vasl Kardam ! Negaran Nabash Mishe
|
|
|
|
| از 555513 تشکر شده : |
|
|
#8 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2010
موقعیت: nimbuzz
تشکر کردن: 341
از این کاربر 1,683 بار تشکر شده
![]() |
خالى بند درجه 1! من وايمكس گرفتم مدارکم دادم واسه سيم جايزه و اس ام اس و مکالمه و پيشواز جايزه 1ماه طول كشيد تا فعالش كن حالا فعال شده جايزه هاش نيست ميگم جايزه هاش كو ميگن تا 1 ماه بعد تحويل وايمكست اعتبار داشتن و اعتبارشون تموم شده در حالى كه بعد 1ماه سيمم فعال شدن واقعا كن کلاهبردارن
|
|
|
|
| از Milad1993xx تشکر شده : |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|