|
|
|
#1 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتی
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
موقعیت: همین گوشه کنارا
تشکر کردن: 5,636
از این کاربر 5,553 بار تشکر شده
![]() |
![]() امروز میخوام یه ترفند عالی درمورد سیم کارت ایرانسل براتون بزارم خب شما میدونید که هزینه مکالمه بین خطوط ایرانسل با اوپراتورهای دیگر دو برابر مکالمه ی ایرانسل به ایرانسل هست ؛ بنابراین در این روش میخواهیم کاری کنیم که هزینه مکالمه ی ایرانسل با اوپراتورهای دیگر به نرخ ایرانسل به ایرانسل حساب بشه. برای این کار روی صفحه ی اصلی گوشی این اعداد را مینویسیم : #09119990000*21* نقل قول:
به جای شماره ی 09119990000 ؛ شماره ی مورد نظرتون رو که می خواین بهش زنگ بزنین رو وارد کنین بعد از انجام مرحله ی قبلی با شماره ایرانسل خودتون تماس بگیرد. بعد می بینید که گوشی مورد نظر زنگ میخورد . این طوری مکالمه ی ایرانسل با سایر اوپراتورها نصف قیمت میشود. در ضمن رمزغیرفعال کردن این کار #21# است. نکته : اگر خواستید با کس دیگری تماس بگیرید باید شماره ی قبلی را غیرفعال و شماره جدید را وارد کنید. من خودم تست کردم و جواب داده. امیدوارم که این مطلب من بدردتون خورده باشه. با تشکر منبع : خودم ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر حرفه ای انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
موقعیت: TEH
تشکر کردن: 583
از این کاربر 2,621 بار تشکر شده
![]() |
اقا دمت گرم خیلی با حال بود من این کارو انجام دادم و 100 درصد شد .دیگر دوستانم انجام بدنو حالشو ببرن.
حاجی یعنی ایرانسل خودش این کارو کرده؟!
|
|
|
|
| از rappiX تشکر شده : |
|
|
#4 |
|
مدير بازنشسته
![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
تشکر کردن: 19,613
از این کاربر 21,073 بار تشکر شده
![]() |
دوستان عزیز شما وقتی این کارو انجام میدید از اعتبار شما ایرانسل به ایرانسل کم میشه ،
ولی از ایرانسلی که به همراه اول یا تالیا دایورت شده هزینه مکالمه با سایر اپراتورها !!! |
|
|
|
| از Omid Aria تشکر شده : |
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010
تشکر کردن: 1
از این کاربر 0 بار تشکر شده