|
|
|
#1 |
|
در حال پیشرفت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
موقعیت: tehran
تشکر کردن: 47
از این کاربر 669 بار تشکر شده
![]() |
به طور حتم براي شما هم پيش اومده كه به علت مشغله كاري نتونيد اخبار تلويزيون رو نگاه كنيد يا روزنامه اي را مطالعه كنيد و مدتي از اخبار كشور و جهان بي اطلاع باشيد ؟روزنامه همشهري براي شما دوستان فكري كرده !
![]() ![]()
|
|
|
|
| از Mehran تشکر شده : | Gandolf (2008-08-10) |
|
|
|
#2 |
|
کاربر مهمان
|
دوستان کسی اینو تست کرده ؟
![]() من تست کردم و کار نکرد !
|
|
|
|
#3 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
تشکر کردن: 14,685
از این کاربر 18,200 بار تشکر شده
![]() |
جون منم تست کردم جواب نداد !
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
موقعیت: neyshabour
تشکر کردن: 21
از این کاربر 215 بار تشکر شده
![]() |
من حدود يك سال پيش از اين سيستم استفاده مي كردم .
ظاهرا الان ديگه رايگان نيست و بايد پول پرداخت كنيد . http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=6621 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدير بازنشسته
تشکر کردن: 19,613
از این کاربر 21,072 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
عضو بشید زمان عضو شدن به شما اعتبار کمی میدهد که فکر کنم بشه 2 و 3 تا خبر براتون بفرسته ! ![]()
|
|
|
|
|
| از Omid Aria تشکر شده : | Gandolf (2008-08-10) |
|
|
#7 |
|
کاربر مهمان
|
امكان ارسال خبر از طريق Sms همشهري با حروف فارسي نيز فراهم ميشود. اين سرويس كه از اوايل آبان قابل ارائه است به مشتركاني اختصاص مييابد كه گوشي تلفن همراه آنها توان دريافت حروف فارسي را داشته باشند.
با توجه به اينكه ارسال پيامهاي طولاني با حروف فارسي امكانپذير نيست، اخباري كه حجم بالاتري دارند همچنان با حروف لاتين ارسال ميشوند. مشتركان دريافت خبر چنانچه از گوشيهاي داراي حروف فارسي استفاده ميكنند، ميتوانند با ارسال كلمه «فارسي» به شماره 1000251 درخواست خود را اعلام كنند. بديهي است، مشتركاني كه چنين درخواستي نداشته باشند مانند گذشته خبرها را با حروف لاتين دريافت ميكنند. |
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
تشکر کردن: 20
از این کاربر 9 بار تشکر شده
![]() |
بيا اين ور بازار، خبر ببر؛ sms همشهری
ماجراي خبرهايي كه موسسه همشهري روي گوشي خيليها ميفرستد را شنيدهايد اما كمتر ديدهايد. حتما حالا هم دربهدر دنبال راهي ميگرديد كه همشهري روي گوشي شما هم پيام بفرستد و تقي به توقي خورد، خبرتان كند. شمارههاي SMS خبري همشهري، 1000251 و 3000251 است و براي درخواست عضويت در جامعه خبري آن كافي است به يكي از اين دو تا شماره SMS بزنيد يا باشماره 23023290 تماس بگيريد و مشتري مركز اطلاعرساني الكترونيك همشهري شويد. گروههاي خبري SMS همشهري 12 تاست كه شامل اينها ميشود: «اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، شهري، ورزشي، IT، سياسي، بورس، خانواده، سلامت و بهداشت، علمي و بينالملل». شما ميتوانيد انتخاب كنيد كه عضو كدام گروه خبري باشيد و البته هزينهاش را هم بپردازيد. بله! چي فكر كرديد؟ به خيالتان اين قلم پيامهاي كوتاه كه پر از خبرهاي داغاند، همينجوري مجاني ريختهاند وسط شبكه تلفن همراه و ميآيند سمت شما؟ نخير! كلي زحمت پايشان كشيده ميشود. عضو هر گروهي كه شويد، روزانه 7 تا 12 خبر برايتان ميآيد. هزينه اشتراك هر گروه هم براي يك دوره 3 ماهه، 9 هزار تومان ناقابل است. ميانگين بگيري، ميشود خبري 10 تومان! اگر عضو چند گروه شويد، تخفيف ميگيريد.اگر هم خودتان خبرنگاري، روزنامهنگاري چيزي باشيد، معرفينامه بدهيد، در 2 گروه خبري با تخفيف 100 درصد عضو ميشويد. آن 289000 مشترك هم كه از قديم، مجاني عضو شده بودند، هنوز هم خبر ميگيرند؛ منتها روزي يكي، 2 خبر بيشتر برايشان فرستاده نميشود. حجاج محترم هم اگر در شرايط سفر حج گوشي تلفن همراه از گردنشان آويزان بود و يكدفعه برايشان SMS آمد و آخرين خبرهاي ايران و پيام و تذكرات سازمان حج و زيارت را بهشان رساند، تعجب نكنند و از ترس هزينه زياد رومينگ بينالمللي، گوشي را خاموش نكنند؛ SMS را موسسه همشهري برايشان فرستاده و هزينه رومينگ SMS براي عربستان هم صفر است. اما آنها كه زيادي پيگير خبرند؛ آخر بعضي خبرهاي روزانه روزنامه همشهري، يك كد 3 رقمي وجود دارد. اگر كليد كردهايد كه بقيه خبر چه ميشود و خبرهاي جديد در آن مورد بعد از چند ساعت آينده چيست، كافي است اين كد 3 رقمي را به شمارههاي SMS خبري همشهري بفرستيد و منتظر بمانيد تا ادامه خبر كه احتمالا فردا در روزنامه چاپ ميشود، همين امروز برايتان بيايد. منبع : سایت روزنامه ی همشهری |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر مهمان
|
هیچ کدوم از این دو تا شماره واسه من کار نکردند
|
|
|
|
#10 |
|
عضو انجمن
موقعیت: فلوریدا
تشکر کردن: 50
از این کاربر 357 بار تشکر شده
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
مدير بازنشسته
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
سلام ، همون که خودم گفتمه دیگه !! میتونید تو همون سایتی که دادم ثبت نام و برای ارسال اس ام اس اخبار همشهری اعتبار خودتونو افزایش بدید. ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
عضو انجمن
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدير بازنشسته
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر مهمان
|
خب من تست کردم و حتی یه اس ام اس واسم نیومده که ! چه کار کنم ؟
امید جان الان شما اخبار همشهری رو دریافت می کنین ؟؟
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|