|
|
|
#1 |
|
اخراج شده
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر کردن: 45
از این کاربر 89 بار تشکر شده
![]() |
کاملترین نقشه ماهواری ایران نوکیا مپ (آپديت شد)
سلامی به بزرگی نام ایران , به گرمی آتش زرتشت , به زرینی برگهای تاریخ ماد و آریا , تقدیم به تو که از نسل کوروش بزرگی ![]() ![]() ............................................... .................. ..... نقشه ها شامل اخرین نقشه ایران ارائه شد توسط سرور های نوکیا در دو حالت MAP VIEW نقشه های معمولی satellite VIEW نقشه های ماهواری ..... شهرهای زیر از هر دو حالت می تونید استفاده کنید تهران و حومه .... مشهدو حومه .. . تبریز ... اصفهان و حومه ... .... شیراز و حومه .. یزد...اذربایجان .. ارومیه. سندج.. یاسوج.. زاهدان .. بروجند.. قم .. حومه .خرم اباد.... اراک ..زنجان.. بندر عباس . بوشهر .. قشم ... ساری ....زنجان... و .... دوستانی می تونند با زوم های مختلف از نقشه ها استفاده کنند.... ![]() .................................. توجههمچنین فایل راهنمای صوتی انگلیسی و فارسی در هر دوحالت واکینگ و درایونگ نیز در فایل موجود که فقط پس از کپی کردن باید با گوشی انتخاب کنید و نیاز به تنظیم خاصی نداره ………………. ![]() راهنمایی استفاده از نقشه ها : .1 در صورتی که نوکیا مپ شما قدیمی آخرین نسخه نوکیا مپ را از این تاپیک NOKIA MAPS دانلود کنید ..................................... 2 . فولدر Cities را در حافضه انبودMASS MEMORY) پیداکنید و به یکی از درایو های دیگرانتقال بدید البته درصورتی که می خواید از نقشه های خودتون بک اب هم داشته باشید در غیر این صورت DELETE .پاکشون کنید . ...................................... 3. فایل Cities که اینجا دانلود می کنید را در حافضه انبوه گوشیتون کپی کنیدفایل به نام Cities و در صورتی که فایل قبلا وجود داشد جایگزین فایل خودتون کنید ...................................... 4. از نقش های ماهواری گوشیتون لذت ببرید نکته حجم فایل 1G.13 که در هفت پارت قابل دانلود هست ... !!! ![]() ![]() .................................................. .................................................. .............. آپديت شد! نقشه جديد و فیکس شده با کیفت مطلوبتر نقشه های ماهواری شهرهای اصفهان .قم . یزد . مشهد . فیکس شد و از کیفت مطلوبتری برخوردارشدند طبعا حجم فایل نیز بیشتر شد نکته حجم فایل تقریبا به 2 گیگ رسیده و در هشت پارت قابل دانلود لینک دانلود از مدیا ![]() با آرزوی بهترین ها برای همه عزیزان
پیروز باشید ![]() ![]() ![]() امتیاز یادتون نره !!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
تشکر کردن: 49
از این کاربر 8 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
اینکه این نقشه ها برای کدوم ورژن از نوکیا مپ ها میخوره ؟ ورژنی که من نصب دارمش 3.08 هست آیا میشه روش ریخت ؟ و اینکه نقشه های دیگه مثلا زنجان و اقعا اومدن ؟ چون هیچ جای اینترنت خبری از این نقشه ها نیست.!!!!! من واقعا شوکه شدم . ممنون میشم سریع به سوالم جواب بدین |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر کردن: 66
از این کاربر 63 بار تشکر شده
![]() |
ببخشید اصفهان تو کدوم پارت هستش؟ من نمیتونم این حجم سنگین رو دانلود کنم
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
اخراج شده
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
موقعیت: کما
تشکر کردن: 100
از این کاربر 791 بار تشکر شده
![]() |
سلام بر تمامی دوستان
دوستان عزیز من تمامی پارت هارو دانلود کردم واقعا جالبه هیچ مشکلی هم نداره شما هم همین الان دانلود کنید من که خیلی لذت بردم |
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|