|
|
#61 |
|
عضو انجمن
![]()
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
این برنامه می توانید تحت شبکه ایمیل های yahoo و Gmail دریافت کنید.
این نرم افزار به شما این امکان را میدهد که پیام های رسیده به ایمیل شما رو به گوشیتون میفرسته و از طریق اون شما میتونید ایمیل هاتون رو در گوشیتون چک کنید همچنین فایل های اتچ ایمیل خود را دانلود کنید ![]() |
|
|
| از daryane تشکر شده : | Gandolf (2009-08-05), GsmAria. 1 (2009-06-27), khodadad (2009-06-25), msme (2009-06-25), sh_p (2009-08-29) |
| تبلیغات | |
|
|
#62 |
|
عضو انجمن
![]()
|
SkyeStream SkyeText v1.02 استفاده از شکلک در اس ام اس با استفاده از این برنامه شما میتونید که از اسمایلی های زیبا در SMS هاتون استفاده کنید و در موقع دریافت sms هم اونا رو ببینید ، همونطور که میدونید گوشی های نوکیا اکثرا این اسمایلی ها رو ساپورت نمیکنن ، خوب با این برنامه میتونید این امکان رو هم به گوشیتون اضافه کنید ، البته باز هم مشکل برنامه هایی مثل Ated sms رو داره که باید هر 2 طرف این برنامه رو ، روی گوشیشون داشته باشن ، البته اگه طرف این برنامه رو نداشته باشه و برای شما اسمایلی بفرسته شما میبینید ولی اسمایلی های شما رو اون نمیبینه . این برنامه فقط در گوشی های هک شده کار میکنه نرم افزار کرک شده و نیاز به ساین دارد [ ویرایش شده توسط daryane] | [ تاریخ : 2009-06-29]. |
|
|
| از daryane تشکر شده : |
|
|
#63 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N95i
|
سلام در سری 60 نوکیا نرم افزار وجود داره به اسم photosmsکه روی گوشی قبلی من که نوکیا N70 بود نصب و کار میکرد و 1 سری تصاویر با فرمت OTA رو از داخل آرشیوی که واسش تعیین کرده بودی می تونستی در قالب sms ( نه MMS) با موضوعات مختلف البته سیاه و سفید بفرستی میخوام ببینیم چنین نرم افزاری با همچین قابلیتی اونم با محدودیت فعلی که سیم کارت های دائمی مخابرات داره در ارسال mms واسه سری 60 ورژن 3 نوکیا وجود داره ممنون می شم.
![]() |
|
|
|
|
#64 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N85
|
با سلام
اگه ميشه شماره سريال Rei SMS Filter را بزارين بدون سريال فقط يه شماره رو مي پذيره فرستنده علي |
|
|
|
|
#65 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia 5800
سیم کارت: همراه اول
|
salam. man barname ro nasb kardam roo 5800. vali avalesh ye peygham miad ke bayad ye sms befreste ta faaal beshe. harkari mikonam nemifreste.mishe rahnamiim konid?
سلام . من برنامه رو نصب کردم روی 5800 . ولی اولش یه پیام میاد که باید یه Sms بفرسته تا فعال بشه هرکاری میکنم نمی فرسته . میشه راهنمایی کنید ؟ [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2009-07-11]. علت: فارسی شد
|
|
|
|
|
#66 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
#67 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
سیم کارت: ir-mci
|
با اين برنامه شما ميتونيد اس ام اس هاي تعريف شده اي رو بنويسيد تا اگه زماني زنگ يا اس ام اسي براي شما اومد گوشيتون خودبخود اون اس ام اس رو بفرسته
با عشق ياسين ![]() ![]() |
|
|
| از yass_205 تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-05), sh_p (2009-08-29) |
|
|
#68 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
سیم کارت: ir-mci
|
برنامه ارسال شكلك براي نوكيا سري 60ورژن 3 و 5.فايل كيگن هم همراه برنامه است نصب كنيد و كد رجيستريش رو كه 5 رقمي است بگيريد و وقتي وارد اس ام اس انيميشن جديد ميشيد اكتيو با كد 5 رقمي رو بزنيد
با عشق ياسين ![]() ![]() |
|
|
| از yass_205 تشکر شده : |
|
|
#69 |
|
عضو انجمن
![]()
سیم کارت: Vodafone
|
نرم افزار MsvDriveE که دارای قابلیت انتقال messages از حافظه گوشی به کارت حافظه می باشد و مخصوص نوکیا سری 60 ورژن 3 می باشد.
| از vgaz old تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-09), sh_p (2009-08-29) |
|
|
#70 |
|
عضو انجمن
![]()
|
حتماً توصیه می کنیم این برنامه ی ساده را نصب کنید , سرعت ارسال SMS در گوشی های سری 60 ویرایش سوم بسیار کند می باشد . با نصب این Patch این برنامه داخل System شما خواهد نشست و سرعت ارسال SMS را حدود 20 برابر سریع تر می کند. حتماً امتحان کنید.
| از vgaz old تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-12), sh_p (2009-08-29) |
|
|
#71 |
|
عضو انجمن
![]()
|
برنامه ای برای ارسال sms از طریق گوشی های سری9.2,9.1
|
|
#72 |
|
عضو انجمن
![]()
|
|
|
#73 |
|
عضو انجمن
![]()
|
جستجو گر قدرتمند در گوشی شما حتی sms ها را نیز برسی می کند.
|
|
#74 |
|
عضو انجمن
![]()
|
برای تهیه نسخه پشتیبانی از smsها ایمیل ها و بلوتوث
|
|
#75 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سرعت تایپ خود را در گوشی افزایش دهید.
| از vgaz old تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-08-23), sh_p (2009-08-29) |
|
|
#76 |
|
عضو انجمن
![]()
|
برنامه ای برای تهیه نسخه پشتیبانی از پیامک های شما
|
|
#77 |
|
عضو انجمن
![]()
|
ساخت و ارسال پیامک های تصویری
|
|
#78 |
|
عضو انجمن
![]()
|
ارسال پیام کوتاه از طریق بلوتوث
| از vgaz old تشکر شده : |
|
|
#79 |
|
عضو انجمن
![]()
|
پیام های کوتاه امروزه مورد استفاده های فراوانی را برای کاربران دارد. یکی از مهمترین مسائلی که بسیاری از کاربران به آن اهمیت می دهند امنیت SMS هایشان است و علاقه ای ندارند تا دیگر افراد به متن پیام هایشان دسترسی داشته باشند. حفظ و نگهداری و مدیریت بر پیام های کوتاه به صورت دستی و یا نرم افزارهای مدیریت SMS موجب نمی شود تا این امنیت بر پیام ها اعمال شود.
در این مطلب نرم افزاری را در این زمینه به شما معرفی می کنیم. - قابلیت مخفی سازی پیام های چندرسانه ایMumSMS Plus نام نرم افزاری قدرتمند در زمینه مدیریت و برقراری امنیت پیام های کوتاه و مخفی سازی SMS ها می باشد . به کمک این نرم افزارها کاربران می توانند تا پیام های کوتاه خود را از دید دیگران مخفی نمایند. این نرم افزار محصولی از شرکت Mumcode Software می باشد. ویژگی های نرم افزار: - مدیریت کامل بر پیام های کوتاه به صورت آسان و امن - قابلیت مخفی سازی پیام های دریافتی و ارسالی به صورت خودکار در صورت تقاضای کاربر - قابلیت نمایش / مخفی سازی پوشه پیام ها - قابلیت ساخت پروفایل های مدیریتی نامحدود - توانایی ذخیره سازی پیام ها و ....
| از vgaz old تشکر شده : |
|
|
#80 |
|
عضو انجمن
![]()
|
محیط اس ام اس گوشی خود را با برنامه ThreadSMS 1.91.3 متحول کنید
نرم افزار موبایل :ThreadSMS 1.91.3 یکی از نرم افزار های نوکیا سری ۶۰ ویرایش سوم می باشد که شما با نصب و اجرای آن می توانید محیط اس ام اس های خود را دگرگون کنید. این نرم افزار قابلیت دریاف و خواندن شکلک ها و فلش اس ام اس ها را نیز دارد قابل اجرا در همه گوشی های سیمبین سری ۶۰ ورژن سوم مانند : N96 | N95 | N93 | N92 | N91 | N82 | N81 | N80 | N78 | N77 | N76 | N75 | N73 | N71|E90 | E70 | E65 | E62 | E61 | E60 | E51 | |E50 | 6290| 6220 | 6121 | 6110 | 5700 | 5500 | [ ویرایش شده توسط daryane] | [ تاریخ : 2009-08-22]. |
|
|
| از daryane تشکر شده : |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|