|
|
#1501 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-6120
سیم کارت: ircell-irmci
|
سلام به بروبچ آریایی.من می خوام 5800 بگیرم ولی یک مشکل دارم که اونم اینه که:از کجا باید فرق بین اصلی(مجار)و تقلبیش(چین) رو فهمید؟
الان تهران اصلش چه قیمته؟ شهر من:همدان -اصلش 280000 و تقلبیش 275000 .از کجا اصل بودن گوشی رو بفهمم؟ و سوال آخر این که آیا فرقی هم دارند؟حتی اگر خیلی ;وچک باشد؟ |
|
|
| از HOT LOVE تشکر شده : | simple (2010-02-20) |
| تبلیغات | |
|
|
#1502 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K800
سیم کارت: ایرانسل
|
سلام
من پیشنهاد شما را گوش کردم و به پاساژ علائدین رفتم که با گوشیs8000 jetاز نزدیک اشنا بشم ![]() از ویژگی های ظاهریش خوشم اومد صفحه نمایش طراحی مثل کاور باطری طرح جالبی بود ولی صداش خیلی خیلی نا امیدم کرد از صفحه لمسیش خیلی تعریف شنیده بودم(که فهمیدم فقط تعریفه!!!! )که با اینکه مقاومتی هست ولی مثل خازنی هست ولی من اصلا چنین حسی بهم دست نداد (البته شاید مشکل از من بوده )بعد درمورد گارانتی اصل و متفرقه اصلش370تومن متفرقه 300تومن ارزش داره70تومن بیشتر فقط برای گارانتی بدم ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------ یه سوال دیگه این گوشی افت قیمتشو کرده یا ....... |
|
|
|
|
#1503 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
مدل گوشی: Samsung J700
سیم کارت: T-Mobile
|
نقل قول:
![]() والا صداش کم که نبود ولی خب به قول شما زیاد زیاد هم نیست ![]() صفحه نمایش در کل خوبه ، بنده یه چیزی رو هم عرض کنم اون گوشی که اونجا بوده فقط یه مدل تبلیغاتی بوده، فیرمور گوشی بتا هست و بسیار قابلیت ها رو نداره. (کمانکه یکی دو بار خورد زمین ) من خودم بودم با گارانتی میگرفتم، چون برخی قطعات و خدمات این گوشی ها رو تعمیرکاران آزاد ندارند و بعدا ممکنه دچار مشکل بشید ، همچنین با گارانتی اصلی گوشی منوفارسی و منشی تلفنی رو داره و رجیستر شده هست ولی گهگاه ممکنه گوشی های بدون گارانتی مشکلاتی از این قبیل رو به وجود بیارند. ------------------------ در رابطه با افت قیمت هم اطلاع خاصی ندارم ولی فکر نمیکنم زیاد تغییر کنه چون حدود 100000 تومن اومده پائینتر. -------------------- با این اوصاف یه سری به 5800 بزنید. انتخاب با خود شما. ![]()
![]() ![]() طرح مسائل و در خواست پیرامون گوشی های سامسونگ آخرین اخبار مرتبط با سامسونگ مجموعه بهترین بازی ها - مخصوص گوشی های سامسونگ معرفی بهترین فریمور ها برای گوشی های سامسونگ -------------------------------------------------- مجموعه فایل های Eeprom برای باکس NS-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس UST-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس Z3X مجموعه فایل های NVM مخصوص باکس Z3X --------------------------------------------------- آموزش نصب پچ برای سری DragonFly آموزش نصب پچ برای سری HPE ----------------------------------------------------- بروزرسانی سری 3G Gumi با FFS های کوک شده نقل قول:
|
||
|
|
|
|
#1504 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Samsung M8800
سیم کارت: همراه اول
|
|
|
#1505 |
|
فروش باکس و لاگ
![]()
مدل گوشی: Nokia E63
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
دوست عزيز ميشه توضيح بدين منظورتون از usb host چيه ؟؟
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
عضو انجمن
![]()
|
نقل قول:
![]() ولی کار جالبی کردن خیلی خوشم اومد ![]() مسعود جان(تیکه نداشتیما )5800 ازjet بیشتر مشکل داره این که مقاومتی عالی بود این بود وای به حال 5800 دوربینشم که تعطیله فقط عدد 3.2مگا پیکسل یدک میکشه کیفیت تصویرشم فکر نکنم به این برسه البته خوبیهایی داره مثل سیستم عامل وصدای خوب و (مارک نوکیا البته برای بعضی ها )دیگر هیچ ![]() اقا مسعود شما چه گوشی هایی به من پیشنهاد میکنید خوشحال میشم نظرتون را بدونم ![]() |
|
|
|
|
|
#1507 | |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-6120
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
#1508 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
|
نقل قول:
اگر علاقه و آگاهی از کارکرد با پاکت پیسی داری، Diamond2 یا X1 یا Touch PRO رو میتونی انتخاب کنی. از برند سونی هم گوشی هائی مثله W995 و Aino هست. سامسونگ S8000 و S8300 نوکیا 5800 و N79 و N86 که قیمتش رو ندارم!!
![]() ![]() طرح مسائل و در خواست پیرامون گوشی های سامسونگ آخرین اخبار مرتبط با سامسونگ مجموعه بهترین بازی ها - مخصوص گوشی های سامسونگ معرفی بهترین فریمور ها برای گوشی های سامسونگ -------------------------------------------------- مجموعه فایل های Eeprom برای باکس NS-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس UST-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس Z3X مجموعه فایل های NVM مخصوص باکس Z3X --------------------------------------------------- آموزش نصب پچ برای سری DragonFly آموزش نصب پچ برای سری HPE ----------------------------------------------------- بروزرسانی سری 3G Gumi با FFS های کوک شده نقل قول:
|
||
|
|
|
|
#1509 |
|
عضو انجمن
![]()
|
دیدین فلش چجوری به کامپیوتر وصل میشه ؟!!!!!!!!
خوب طبق همون چیز موبایلی وجود داره که بتوان دستگاه های usb رو به اون وصل کرد ![]() با تشکر
|
|
#1510 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K320
|
به نام خدا
سلام htc فارسی هم داره؟ ![]() |
|
|
|
|
#1511 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N95-8GB
|
سلام دوستان. بنظر شما گوشي شكلات جديد ال جي ارزش خريدن رو داره؟
![]() ![]() |
|
|
|
|
#1512 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام من گوشیم k800 من میخوام آیفون بخرم (چینی) به نفعمه
یا نه؟ |
|
|
|
|
#1513 | |
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
|
سلام
گوشی های برند htc ویندوز موبایل هستند که با یک برنامه فارسی ساز، به راحتی قابلیت نوشتن و خواندن متون فارسی را فراهم میکند. از نظر بنده خیر. این مدل از نظر قابلیت های کاربردی، و شاخص ها اصلا با گوشی فعلیتون قابل قیاس نیست. البته هر کس نظری داره. انتخاب با خود شما.
|
|
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : | Sadegh_M (2010-02-04) |
|
|
#1514 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73
سیم کارت: IR-MCI
|
سلام
من میخوام از سایت Plaza.ir | فروشگاه لوازم جانبی و تعمیراتی موبایل | بورس موبایل ایران خرید کنم مراحلش چیه؟ و اینکه ایمیلی یا شماره تماسی از سایت هست تا باهاش مکاتبه کنم یا تماس بگیرم جهت واریز پول؟ |
|
|
|
|
#1515 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
|
نقل قول:
میتونید با یکی از شماره های:
|
||
|
|
|
|
#1516 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N73 ME
|
سلام و خسته نباشید
من خودم n73 دارم و خیلی هم ناراضیم واسه همین میخوام گوشیمو عوض کنموقتی تحقیق کردم گوشی هایی که لمسی ( تمام لمسی ) بودن توجهم رو جلب کردن . حالا موندم بین 5530 و 5800. نمیدونم کدومو بخرم که مثل n73 از خریدنش پشیمون نشملطفا" کمک کنید. هر کسی هم اگه از روی تجربه ( چه تجربه ی خودش و چه تجربه ی دیگران ) کمک کنه خیلی ممنون میشم. اگه گوشی دیگه ای هم هست که من نمیدونم حتــــــــــــــما" بگید نوکیا باشه ، ترجیحا" لمسی ( تمام لمسی ) ، مزایای خوبی داشته باشه و معایب کم و قیمتش تا سقف 290 یا 300 هزار تومان باشه ....![]() ممنون ![]() |
|
|
|
|
#1517 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]()
|
نقل قول:
یکی از عزیزان توضیحات کاملی در مورد 5800 ارائه کردند:
از برند سامسونگ هم گوشی S8000 و S8300 گزینه های خوبی هست. از ال-جی هم فکر کنم بشه مورد خوبی رو پیدا کنید (متاسفانه بنده اطلاع دقیقی ندارم)
|
||
|
|
| از MasoudSAMSUNG تشکر شده : |
|
|
#1518 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام من یه شماره از مدیریت سایت plaza می خوام برای خرید از سایت
|
|
|
|
|
#1519 |
|
فروش باکس و لاگ
![]()
مدل گوشی: Nokia E63
|
سلام
ببخشيد شماره ی تماس روی صفحه ی اول سايت هست دفتر رشت : 01313240684 دفتر تهران : 02166739737 با تشکر |
|
|
| از سرپرست انجمن تشکر شده : | GSMExpert (2010-02-06), MasoudSAMSUNG (2010-02-06) |
|
|
#1520 | |
|
عضو انجمن
![]()
|
نقل قول:
![]()
|