|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]() |
|
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : |
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]() |
اولا سلام خدمت دوستان
اوال باید بگم سایت خیلی خوبی دارید ![]() بعدش اینکه من گوشی 6300 داشتم خیلی بی خود بود فروختم حالا میخام یک k550 بگیرم به کمک شما نیاز دارمدر ضم سئوال دیگه ی من اینه که توی همین سایت نرم افزارهای سونی اریکسون رو برای k550im نوشته بود میخاستم بدونم k550i و k550im چه فرقی با هم دارن ؟ نرم افزار ها روی k550i هم جواب میده ؟؟؟؟؟؟ هرکس اطلاعات بیشتری از این گوشی داره بده ![]() ![]() با تشکر 1- صداش چطوریه؟مثله w810 هست یا کمتره ؟کیفیت دوربینش چقدره بازم مثله w810 هست یا نه؟ ![]() ![]() [ ویرایش شده توسط GsmAria. 1] | [ تاریخ : 2007-12-15]. |
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
سیم کارت: ir-mci
|
| از AMiR تشکر شده : |
|
|
#4 |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]() |
دوست عزیز من پیش نهاد میکنم اگه میخوای سونی اریکسون بخری k610i بخر.چون کاراییش از w810 و k550 واقعا بهتره.تو سونی اریکسون ها هم هیچ کدوم مثل k610 صداشون 72 کانال نیست.معمولا گوشی های سونی اریکسون صداشون 40 کانال هست!
قیمتشم فکر کنم 170 یا 180 باشه. موفق باشید |
|
|
| از MajidVIP تشکر شده : |
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام خدمت دوست عزیز
اگرگوشی تو این قیمت خوب می خوای برو گوشی 3250نوکیا روبردار قیمت:گرانتی اصلی حدود 280هزار تومن وشاید کمتر |
|
|
| از alinajafi_q تشکر شده : |
|
|
#7 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
مدل گوشی: XPERIA X1
سیم کارت: ایرانسل
|
من هم 6300 داشتم و واقعاً گوشی بی خودی هست.
دو ماه بیشتر تحملش نکردم. اولش تو ذهنم کا550 بود ولی کا800 خریدم الان هم واقعاً راضیم و به نظرم بهترین کار رو کردم. 236 تومن خریدم. |
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
مدل گوشی: XPERIA X1
سیم کارت: ایرانسل
|
بهتره اول از همه بگی که کدوم امکانات توی گوشی برات مهمتره.
اولویت هات رو بگو تا بهتر بتونیم راهنماییت کنیم. |
|
|
|
|
#9 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N90
سیم کارت: IrCell-IrMci
|
دوستان عزيز سلام
من در حال حاضر گوشي نوكيا ان 90 دارم . به دليل اينكه اين گوشي شارژ كمي نگه مي داره و در طول روز مجبورم حتي تا 3 بار هم اونو شارژ كنم و اينكه گوشي تاشو بزرگي هست مي خوام كه اونو عوض كنم . مي خواستم بدونم كه شما چه گوشي رو به من معرفي مي كنين ؟ ويژگي هايي كه مي خوام داشته باشه اين ها هست : 1- شارژ خوبي نگه داره 2- تاشو نباشه (كشويي باشه مشكلي نداره ) 3- اگه سيستم عاملش سيمبين باشه كه بشه برنامه روش ريخت كه چه بهتر 4- قيمتش در حدود 300 چوق باشه |
|
|
| از alireza_a4 تشکر شده : |
|
|
#10 | |
|
مدير بازنشسته
![]()
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
نقل قول:
تازه باید رو این پولم یه چیزی بزارید وگر نه اگه نوکیا میخواین و با سیستم عامل سیمبین همین ان 73 خوبه با این پول ، اگه فقط مشکل باتریه میتونی یه باتری جدید برا ان 90 بخری که مجبور به این کار نشی ، چون همه ی نوکیا ها با سیستم عامل سیمبین مشکل شارژ دارن . |
|
|
|
| از Omid Aria تشکر شده : |
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-N73-ME
سیم کارت: IR-MCI
|
نوكيا 5700 با قيمت 260 يا 270 تومن گزينه خوبيه
| از AmirSAMSUNG تشکر شده : |
|
|
#12 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
منم با نظر Omid عزیز کاملا موافقم یعنی با این مشخصات که شما می خواین باید N73 گزینه خوبی باشه ! ![]() |
|
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : |
|
|
#13 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N93i
|
خواهش میکنم در مورد n93 هر کی هر چی میدونه بگه از جمله قیمت دقیق و ...منظورم n93i بود .. ![]()
|
|
#15 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-5700
|
دوستان عزيز سلام
من در حال حاضر گوشي سونی اریکسون w700i دارم . مي خواستم بدونم كه شما چه گوشي رو به من معرفي مي كنين ؟ ويژگي هايي كه مي خوام داشته باشه اين ها هست : 1- شارژ خوبي نگه داره 2- تاشو نباشه (كشويي باشه مشكلي نداره ) 3- اگه سيستم عاملش سيمبين باشه كه بشه برنامه روش ريخت كه چه بهتر * ایفرارد و دوربین دوم و وزن کم نسبت به N90 |
|
|
| از Monarch_Amir تشکر شده : | Twin-AH (2009-09-08) |
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Samsung-e250
سیم کارت: ir-mci
|
bebakhshid nemitoonam farsi benevisam
6120 nokia khoobe ghey matesh bedoone garanty 210 tooman va ba garanty 260 movafagh baashi 6120 نوکیا خوبه ، قیمتش بدونه گارانتی 210 تومنه و با گارانتی 260 ! موفق باشید GsmAria.1 : فارسی شد ! رعایت کنین ! ![]()
|
| از lilibit تشکر شده : | Monarch_Amir (2008-03-24) |
|
|
#17 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia-5700
|
6120را ازش خیلی خوشم میاد ولی چون مارک فنلاند نیست و سی دی اوریجنال نداره دلسردم میکنه
میخوام بدونم 5700 چطوره؟ |
|
|
|
|
#18 | |
|
کاربر حرفه ای انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson C905
سیم کارت: همراه اول
|
نقل قول:
گزينه خيلي خوبيه ( نمي دونم اين گوشي الان ايران هست يا نه ) اگر هم اين گوشي رو نمي پسندي به نظرم نوكيا 6120 هم گوشيه خوبيه كه شما گفتي چون فنلاندي نيست شما رو دلسر مي كنه حالا اگه فنلاندي نباشه گوشي كار نمي كنه ؟ ![]()
|
| از alpha تشکر شده : | Monarch_Amir (2008-03-24) |
|
|
#19 | |
|
عضو اسبق تيم مديريتي
![]()
مدل گوشی: LG Ku990
|
نقل قول:
Nokia X6 ؛ نهایت زیبایی با چاشنی نوآوری [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() مرجع نرم افزارهای Xperia X1 و HTC Touch HD تجربه ای دل انگيز از Windows7 با LG Viewty بازيهای اختصاصی Xperia X1 HTC Touch HD ------------------------------------------------------------------------- پرسش و پاسخ پیرامون گوشیهای ال جی - Lg مرجع بازی های جاوا - سازگار با Viewty مرجع تم های مخصوص گوشی LG Viewty مرجع نرم افزارهای اختصاصی برای Viewty رفع اشكال و توضيحات كامل نصب تم در Viewty ------------------------------------------------------------------------- مرجع بازیهای اختصاصی برای I900 Omnia مرجع نرم افزارهای اختصاصی I900 Omnia ------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]()
|