|
|
|
#21 | |
|
کاربر فعال انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
موقعیت: مشهد
تشکر کردن: 123
از این کاربر 291 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
سلام ![]() دوست عزيز من اين گوشي رو خريدم و الان دارم استفاده ميكنم من يك گوشي n95 هم دارم و اين دو گوشي رو از نظر فيلم و عكس با هم مقايسه كردم و نتيجه اينكه كيفيت عكس و فيلم vivaz خيلي خيلي بهتر از n95 هست ضمنا تمام نرم افزار هاي n95 روي vivaz هم نصب ميشه ( چون سيستم عاملش simbian s60 ) هست تنها ضعفش اينه كه درپوش لنز دوربين نداره - مداد از گوشي جدا هستش و روي گوشي جايي براش تعبيه نشده ( ولي صفحه لمسي به خوبي كار ميكنه و اصلا نيازي به مداد نداره ) - و يكم صداش ضعيف هستش - كه به نظر من اين چند تا عيب در مقابل خوبي ها و كاربرد هايي كه داره هيچي نيست و در كل به نظر من نسبت به قيمتش حرف نداره
|
|
|
|
|
| از MasuodJoon2008 تشکر شده : |
|
|
|
#22 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2010
تشکر کردن: 26
از این کاربر 21 بار تشکر شده
![]() |
آقا منم طلبه شدم برم ویواز بخرم.البته از نوع پرو
تا دیشب می خاستم s8003 سامسونگ بگیرم که دیدم سیستم عامل نداره...سریع گذاشتمش کنار.خداییش اگه سیستم عامل داشت خدا می شد سوال: 1 - اون قسمت کشوییش چجوریاست؟سفته؟شله؟لق که نمی زنه؟ توضیح بدید مهمه برام 2 - دوربینش در مقایسه با ویواز معملی خیلی ک می آره یا نه؟ جواب برام مهمه 3 - گوشی قبلیم P1i بود که خدابیامرز زدیمش توشارژ فندکی تعطیل شد.(یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم..) از تاچش فوق العاده راضی بدم مثل خود گوشیتاچ این چطوره؟.. در مورد صدا..اونم حیوونی صداش تعریفی نداشت ولی با هک شد غول..این یکی انگار صداش قابل عرض نیست..هکی چیزی نداره؟ 4 - تنها فرقش با ویواز معمولی اون کیبورد و دوربینشه دیگه؟ 5 - شما که امروز خریدی اولا از کجا گرفتی ؟(می پرسم چون احتمالا همه جاها رو گشتی واین بهترین قیمت هست بگو ما هم بریم همون جا) دما چی تو جعبش بوده؟ هدفون خودش انگار بدرد بخور نیست..چی بگیرم؟ 6 - این گارمین یا نرم افزار های مشابه روش نصب می شه دیگه؟ جی پی اس این خوب هست؟ 7 - دیگه هر چی می دونید لازمه بهم بگید...قربوه معرفتتون (آقا ما این پولو با کارگری ردیف کردیم..اگه به نظر کارشناسی شما اوکی هست بگید بگیریمش.) من مشخصات مورد نظرم ایناس: 1- سیستم عامل داشته باشه.. 2- gps خوب داشته باشه 3- دوربینش حداقل 5 باشه.. 4- باطری درست و حسابی داشته باشه 5- تاچ باشه. 6- خروجی صدا و خروجی تلویزیون 7- divx, xvid |
|
|
|
| از jabi_james تشکر شده : | BigBang_Phone (2010-09-14) |
|
|
#23 |
|
عضو انجمن
![]() |
سلام...کسی نبود؟
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
سرپـــرست انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2007
موقعیت: System32
تشکر کردن: 3,373
از این کاربر 8,198 بار تشکر شده
![]() |
مدل سیستم عامل دار S8000 با اسم I8000 ارائه شده
ویواز هم 2 مدل کشویی (PRO) و بدون کشویی داره Plaza.ir | گوشی سونی اريكسون Vivaz pro | Sony Ericsson Vivaz pro Plaza.ir | گوشی سونی اريكسون Vivaz | Sony Ericsson Vivaz سونی اریکسون برای گوشی های سری Pro از روش جدیدی استفاده کرده که نسبت به بقیه گوشی های کشویی مقاومت بهتری دارن دوربین این 2 مدل هم هیچ فرقی ندارن در مورد P1 هم احتمالا مشکل از شارژر فندکی بود کیفیت صدای ویواز فوق العادست ولی صدای بلندی نداره تنها فرق سری پرو و معمولی همون صفحه کلید QWERTY هست |
|
|
|
| از سرپرست انجمن تشکر شده : |
|
|
#25 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
موقعیت: شدیدا مشغول درس خوندنم!
تشکر کردن: 492
از این کاربر 4,001 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
| از BigBang_Phone تشکر شده : | GSMExpert (2010-09-15), jabi_james (2010-09-15) |
|
|
#26 |
|
عضو انجمن
![]() |
شما که خریدی اولا از کجا گرفتی ؟(می پرسم چون احتمالا همه جاها رو گشتی واین بهترین قیمت هست بگو ما هم بریم همون جا) چی تو جعبش بوده؟ هدفون خودش انگار بدرد بخور نیست..چی بگیرم؟
6 - این گارمین یا نرم افزار های مشابه روش نصب می شه دیگه؟ جی پی اس این خوب هست؟ |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
من چیزی در حدود دو ماه پیش از پاساژ علادین طبقه ی همکف پلاک 1 400 تومن خریدم. اما الان قیمتش اومده پایین تر. اگه میخواید میتونین از خود سایت هم بخرید: Plaza.ir | گوشی سونی اريكسون Vivaz pro | Sony Ericsson Vivaz pro توی جعبه ی گوشیه من علاوه بر خود گوشی و باطری، هدفون و شارژر(که کابل USB هم هستش) یک کارت حافظه 8 گیگ هم روی خود گوشی بود. هدفون خودش بله، زیاد جالب نیست. یک تکه هستش و دکمه های ولوم نداره. اما من خودم از همین هدفون دارم استفاده میکنم. اولش به نظرم بد اومد. ولی وقتی رفتم براش پنبه خریدم (از اون پنبه هایی که میزارن سر هدفون تا به گوش آسیب نرسونه) خیلی بهتر شد. اگر هم میخواین هدفون رو عوض کنید که هیچ. به دلیل اینکه گوشی خودش جک 3.5 میلیمتری داره اکثر هدفون ها بهش میخوره اما در مورد اینکه چی بگیرین من زیاد اطلاعی ندارم چه بهتره! ![]() در مورد GPS و گارمین هم من که نشده باهاش کار کنم تا حالا. واسه همین کمکی از دستم بر نمیاد! راستی اگه خریدین تو جعبش نگاه کنین قلم داره یا نه! مال من که نداشت خودم یک قلم سونی اریکسون (مدل آویزونی) خریدم براش(اگه اشتباه نکنم 2000 تومن بود) موفق باشید... |
|
|
|
|
| از BigBang_Phone تشکر شده : | GSMExpert (2010-09-15), jabi_james (2010-09-15) |
|
|
#28 |
|
عضو انجمن
![]() |
کاش میگفتی راضی هستی یا نه؟
تاچش که مشکل نداره؟ من که قبلا پی 1 داشتم تاچش حرف نداشت |
|
|
|
|
|
#29 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
|
|
|
|
| از BigBang_Phone تشکر شده : | GSMExpert (2010-09-16), jabi_james (2010-09-16) |
|
|
#30 |
|
عضو انجمن
![]() |
آقا من اومدم گوشی رو َارژ کنم برای اولین بار
گوشی خاموش شده بود..زدم تو شارژ اتفاقی نیفتاد.. دکمه پار رو زدم وبالاخره بعد چند بار در آوردنو زدن سوکت شروع کرد به شارژ کردن و بعد5 دقیقه روشن شد.. بعد که بالا اومد مثل این که اتصالی داشته باشه هی قطع و وصل می شد و هی میزد charging تا بعد از در آردنو جا زدن 2باره سوکت مثل آدم داره شارژ می کنه.. علت چیه؟یعنی سوکت شارژم خرابه؟ فردا برم پدرشو در بیارم؟ |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
تشکر کردن: 5,951
از این کاربر 7,366 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
سلام دوست گرامی ![]() اگه باتری کاملا خالی بود مشکلی نیست یه مقدار زمان برای ذخیره انرژی اولیه لازم داشته و احتمالا اتصال شارژر خوب برقرار نمی شد. وگرنه گوشی رو با یه شارژر سالم دیگه تست نمایید و کانکتور باتری و سوکت شارژ رو چک کنید موفق باشید.
|
|
|
|
|
| از GSMExpert تشکر شده : | BigBang_Phone (2010-09-17), jabi_james (2010-09-17) |
|
|
#32 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
تشکر کردن: 14
از این کاربر 3 بار تشکر شده
![]() |
سلام.
دوستان من خیلی گیج شدم خداییش. هی تحقیق میکنم. باز هم تو این دومدل پرو و معمولی موندم. جان من کمک کنید. پرو نسبت به معمولی چقدر دوربینش افت کیفیت داره؟ چند نفر به من گفتن پرو چون کشویی هست خوب نیست. من از هر دو خوشم اومد. تفاوت قیمت زیادی هم ندارن. واسه من دوربین مهمه. اگه معمولی بگیرم می ارزه؟ از کیبورد پرو هم خوشم اومده! خلاصه پاک گیج شدم. به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ ممنون از شماها
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2010
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
با سلام
من در مورد یه سوال زیاد در اینترنت گشتم ولی پاسخی پیدا نکردم لطفا راهنمائی کنید گوشی من ویواز معمولی است چند روزی است که خریدم 1- می خواهم نقشه تهران را در قسمت wisepilot ببینم اصلا امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2- اگر امکان داره به چه صورت می توان این کار را کرد؟ |
|
|
|
|
|
#34 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2010
از این کاربر 4 بار تشکر شده
![]() |
من حدود 2 هفته هست که ویواز معمولی خریدم به خاطر اینکه دوربینش 8 مگاپیکسل هست اما این گوشی به نظر من مشکلات فراوانی داره
1 رم سیستم با رم داخلی یکیه یعنی اگر رم داخلی پر بشه رم سیستم پر شده و برای اجرای برنامه ها به مشکل بر میخورید در این حالت گوشی بنابر تعاریف سیستم یکی از برنامه ها رو به طور خودکار میبنده این کار معمولا در مورد برنامه های از پیش نصب شده صورت میگیره مثلا مرورگر پیش فرض یا سیستم پیغام رسان یا برنامه gps رو میبنده چطور رم سیستم پر میشه ؟ 1 نصب برنامه ها بر روی رم داخلی 2 اجرای چند برنامه همزمان (باز کردن تب در مروگرها) این مشکل در کجا خودش رو بیشتر نشون میده ؟ فرض کنید میخواهید از یک لحظه حساس عکس بگیرید اون وقت پیغام کافی نبودن رم ظاهر میشه و این یعنی ضد حال !!! موقع استفاده از اینترنت در بهترین حالت گوشی شما تنها تا 4 ساعت قابل استفاده هست بعد از اون باطری تموم میشه بلندگوی گوشی بسیار ضعیف و کیفیت کمی داره یعنی اصلا بدرد گوش دادن به موزیک نمیخوره و بهتره همیشه بلندی صدا بیشتر از 80 در صد نشه در اولین اتصال گوشی به سیستم در حالت pc suite فایل نصب از گوشی به کامپیوتر منتقل میشه و عملیات طاقت فرسا نصب شروع میشه !!! بعد از پایان نصب از شما سوال میشه که آیا فایلهای نصاب از گوشی شما حذف بشه یا نه که من گفتم نه سونی میتونست این برنامه ها رو در دیسک قرار بده و فضای بیشتری رو در اختیار کاربر بذاره با این گوشی شما میتونید 20 تب رو بدون کاهش سرعت گوشی باز کنید اما بیشتر از 20 سرعت وبگردی کم میشه تمی برای این گوشی وجود نداره !!! نرم افزارهای تخصیص داده شده برای این گوشی کمه و برای پیدا کردن نرم افزار قالبا به مشکل بر میخورید این گوشی برای وب گردی خوبه اما عالی نیست بخاطر اینکه مرورگر خوبی وجود نداره تنها گزینه opera mobile 10 هست که متاسفانه با gprs شرکتهای همراه اول و ایرانسل کار نمیکنه و شما مجبورید محدودیت های opera mini رو تحمل کنید برنامه پیش فرضی برای ویرایش موزیک وجود نداره در بخش گالری شما تنها میتونید تصاویر رو بر حسب نام مشاهده کنید و امکان چیدن آنها بر حسب تاریخ و یا حجم و یا فرمت وجود نداره اگر تعداد تصاویر در گالری بیشتر از 200 عدد بشه thumbnail خیلی کند میشهو هیچ کاریش نمیشه کرد این همون زمانی هست که رم سیستم کم میشه و برای گرفتن عکس باید حتما از گالری خارج شد و اون رو close کرد به نظر من این گوشی گوشی عالی نیست من فقط بخاطر فیلمبرداری hd این گوشی رو خریدم البته با وجود رم 8 گیگ روی گوشی تنها 35 دقیقه میتوان فیلمبرداری hd کرد با توجه به اینکه این گوشی فرمت wmv رو پشتیبانی میکنه شما بهتره ویدئوها رو به فرمت mp4 تبدیل کنید چون واقعا گوشی با فرمت wmv مشکل داره تاچ گوشی عالیه و مشکلی نداره گوگل مپ 4 روی گوشی نصبه که میتونه همزمان با gprs و gps موقعیت شما رو مشخص کنه نقشه ها بسیار دقیق هستند و نام خیابان ها به فارسی وجود داره شما میتویند نقشه رو در حالت عکس ای و تصویر ترسیمی مشاهده کنید من براحتی خودروی پارک شده در حیاط منزلمون رو دیدم اما دیش بالای پشت بام و یا کولر مشخص نبودبه هر حال این گوشی عالی نیست با توجه به اینکه گوشی a8 داره عرضه میشه و از نظر سخت افزاری بسیار بهتر از ویواز هست خرید اون یا خرید xperia 10 بهتره به نظر من این گوشی از 10 نمره 6 میگیره |
|
|
|
| از mesimeysam تشکر شده : | ash6218 (2010-12-27) |
|
|
#35 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2010
![]() |
در ضمن این گوشی قابلیت گرفتن عکسهای عریض یا پانومارا رو به طور پیش فرض و هوشمند داره و خودش به طور خودکار منظره رو پیدا میکنه و عکس میگیره اما در این حالت عکس با 3 مگاپیکسل ثبت میشه
در ضمن این دوربین در فضاهای روشن کارایی بدی داره و عکسها رو سیاه میندازه به خاطر محدود کردن نور شارژر گوشی یه کابل یو اس بی هست که از طریق همین کابل گوشی به کامپیوتر وصل میشه اما جایگاه کابل بسیار بد هست و محدودیتهایی رو ایجاد میکنه جایی برای قلم گوشی در نظر گرفته نشده قلم با یک نخ مخصوص به پایین گوشی وصل میشه که البته قلم گوشی سه ضلعی هست و بسیار شیک هم هست اما بهتره از قلم استفاده نکنید چون محافظ lcd رو پر خش میکنه حتما برای گوشی کیف مخصوص بخرید تا هم از ضربه خوردن حفاظت کنه هم از حسگر lcd هم اینکه باعث نشه بدنه گوشی خش برداره اگر گوشی رو تازه خریدید یک محافظ lcd تهییه کنید و به گوشی بچسبانید طوری که نقطه شروع اتصال بعد از مارک سونی اریکسون باشه تا محافظ به بدنه بچسبه این کار باعث میشه بدنه خش برنداره و موقع فروش راحت تر بفروش بره حتما محل لنز رو ببرید اگر محافظ رو میچسبونید چون محافط باعث تار شده تصویر میشه کیفهای محافظ در چند نوع و مودل هستند مدلهای d&g به نظر من بهتر هستند چون جنس پارچه داخل اونها مثل پارچه تمییز کننده شیشه عینک میمونه موقع زنگ خوردن گوشی در سمت دکمه های عکاسی و فیلم برداری led مخفی با نمای بسیار جالب شروع به چشمک زدن میکنه که خلی زیباست دکمه های نقره ای و بدنه کناری با رنگ اکلیلی آبی جلوه خاصی به گوشی میدهند برای آقایان چون به نگهداری گوشی زیاد اهمیت نمیدهند رنگ مشکی رو توصیه میکنم و به دختر خانمها رنگ های روشن با توجه به اینکه این گوشی، گوشی قدرتمندی نیست اما گوشی بسیار زیبا و چشم نوازی هست |
|
|
|
| از mesimeysam تشکر شده : | ash6218 (2010-12-27) |
|
|
#36 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: May 2011
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
من خودم حدود یک سال است که از ویواز u5استفاده میکنم خیلی ازش راضیم تنها عیب کوچکی که داره کیفیت صداش هست مگر نه خیلی سرعت بالای داره که اصلا یه بار هم هنگ نکرده دوربین واقعا با کیفیت و...
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
كاربر حرفه ای تعمیرات
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
موقعیت: گچساران
تشکر کردن: 1,033
از این کاربر 1,313 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
سلام امیدوارم که حالم همه خوب باشه به نظر من توی تمام گوشی های لمسی که من تا حالا باهاشون کار کردم هیچ سیستم عاملی ضعیف تر از سیمبین نباشه به چندین دلیل مختلف 1.گوشی های دارای سیمبین هستن مشکل هنگ دارن 2.برای نصب نرم افزار باید هک بشن 3.تنوع نرم افزاری خیلی ضعیفی دارن 4.به نسبت قیمت و نسبت دوربین واقعا کیفیت پایینی دارن 5.به نسبت سیبستم عامل واقعا محدود هستن با یه سیستم عامل خیلی محبوب شروع میکنم سیستم عامل آندروید کمتر از اونا هنگ دارن برای نصب نرم افزار فقط یه تیک ساده توی قسمت برنامه ها رو بزنید و هر چی رو دلتون میخواد روی گوشی نصب کنید تنوع نرم افزاری خیلی خیلی خیلی بالایی دارن به نسبت قیمت واقعا دوربین های با کیفیتی دارن ( این یکی مربوط میشه به شرکت سازنده) و در مورد سیستم عامل واقعا محدود نیستن حالا در مورد شرکت ها میشه گفت سامسونگ با قیمتهای خوب و سیستم عمال آندروید گوشی های با بهترین دوربین و بهترین کارایی و از همه مهتر زبان فازسی و بازم از همه مهمتر نگهداری شارژ خوب گوشی واقعا خودشو به اوج گوشی ها رسونده توی اچ تی سی هم مشکل هنگ داریم و هم مشکل دوربین و هم مشکل زبان فارسی و هم مشکل خالی کردن شارژ توی گوشی سونی اریکسون هم همینطور مثلا با قیمت گوشی ویواز با یکمی بیشتر شما میتونید یه گوشی از سری گالکسی رو بخرین و با نهایت سرگرمی و تنوع و فیلم برداری و نرم افزاری کار بکنید و همهترین مزیت خوب گوشی های آندرویدی شخصی سازی منوی گوشی هست البته دوستان شاید خیلی از کسانی که به این تاپیک سر میزنن نتونن از تمام این گوشی ها بخرن اما ما که تعمیر کار و یا فروشنده هستیم باید اونا رو راهنمایی بهتر بکنیم به امید موفقیت تشکرم اگه واقعا مفید بود یادتون نره [ ویرایش شده توسط CaliRira] | [ تاریخ : 2011-05-31] |
|
|
|
|
| از CaliRira تشکر شده : | Work Station (2011-05-31) |
|
|
#38 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
تشکر کردن: 3
از این کاربر 8 بار تشکر شده
![]() |
سلام .
دوستان من شنیدم که میشه ویواز رو به تلویزیون وصل کرد آیا تا بحال کسی این کار رو کرده و آیا کسی تونسته کابلش رو گیر بیاره لطفا راهنمایی کنید . |
|
|
|
|
|
#39 |
|
کاربر متخصص انجمن
موقعیت: nimbuzz
تشکر کردن: 341
از این کاربر 1,684 بار تشکر شده
![]() |
بله دوست عزيز اين قابليت رو داره كابل مال من داخل كارتن بود ولى شما ميتونيد از موبايل فروشى ها تهيه كنيد حدود5 هزار تومنه يا كمتر
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
موقعیت: shiraz
تشکر کردن: 6
![]() |
سلام گوشی من ویواز هستش
کیفیت صداش تا 70%خوبه ولی بالاتر که میره خیلی بد میشه میخواستم بدونم همه گوشی های ویواز اینجوریه یا فقظ مال من ؟؟؟ |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| sony ericsson, موبایل, vivaz, بررسی تخصصی گوشی, سونی اریکون |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|