|
|
#1 |
|
کاربر بازنشسته
![]() |
این هم از مدل i550 * یه گوشی فوق العاده و خوشگل از سامسونگ که چند ماهی در حالت Coming Soon بود ...
خوشبختانه سامسونگ روی این گوشی هم Wi-Fi گذاشته ( در حالت Coming Soon سایتها میگفتن نداره ) SAMSUNG i550 ![]() برخی از امکانات این گوشی زیبا ( البته میدونم همه از امکاناتش خبر دارن ) 9. باتری 1200 میلی آمپر1. صفحه نمایش 2.6 اینج با وضوح QVGA 2. سیستم عامل Symbian S60 3rd Edition 3. دوربین دیجیتال 3.2 مگاپیکسل با قابلیت اتوفو و فلش LED 4. 3G 5. GPS 6. Wi-Fi 7. بلوتوث نسخه 2 همراه با A2DP 8. رادیو FM 10. 150 مگابایت حافظه داخلی 11. ارتقاء به وسیله کارتهای microSD تا 4 گیگابایت 12 در اندازه 115×53×13.8 میلیمتر 13. جک 3.5 میلیمتری به عنوان هدفون 14. یو اس بی نسخه 2 ترجمه : S A M S U N G |
|
|
| از S A M S U N G تشکر شده : |
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
مدل گوشی: XPERIA X1
سیم کارت: ایرانسل
|
واقعاً بیش از این، آدم چه انتظاری از گوشی می خواد داشته باشه؟؟؟؟
ضمناً جوی استیک این گوشی فوق العاده کار می کنه. حتماً فیلم این گوشی رو از سایت هایی مثل youtube.com ببینید. ضمناً: این گوشی بزودی داره وارد بازار ایران میشه. |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : |
|
|
#3 |
|
کاربر بازنشسته
![]() |
سلام شهاب جان ...
منو میشناسی ؟ samsung.d هستم توی ******** ... اسممو به S A M S U N G ارتقاء دادم :دی خیلی دوست دارم بیام توی سایت ****** ولی نمودنم چرا سیستمم قاطی میکنه ... در مورد Joystick باید بگم این گوشی Joystick اپتیکال داره و محشره .... انشاالله موفق باشی ... |
|
|
| از S A M S U N G تشکر شده : | Gandolf (2008-03-15), GsmAria. 1 (2008-03-15), MajidVIP (2008-03-15), rappoor (2008-03-15), ShahabSAMSUNG (2008-03-15) |
|
|
#4 |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
بله عزیز. شناختمت.
samsung.D بودی دیگه. توی پی سی! من وقتی دیدم اونجا هستی و جواب سوال بچه ها رو خوب می تونی بدی، دیگه نیومدم و فعالیتم رو روی ****** متمرکز کردم تا هر کدوم یه گوشهء کار رو بگیریم!! این هم لینک review ی این گوشی برای دیدن نحوه کار جوی استیک اپتیکال: http://youtube.com/watch?v=ihPoCmJ6hfw |
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : |
|
|
#5 |
|
مدیر بازنشسته
![]()
|
جویستیک اپتیکال چیه؟
![]() نوری هست؟ ![]() یعنی فقط باید دستمون رو روش تکون بدیم؟ ![]() چجوریه؟ ![]() لطفا توضیح بدین... ![]() ممنون ![]() |
|
|
| از rappoor تشکر شده : |
|
|
#6 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر بازنشسته
![]() |
سلان به همگی ...
اپتیکال یعنی نوری دیگه ... شما داری بازی میکنی دیگه لازم نیست Joystick با فشار مثلا بدی بالا با پایین ... با دست خیلی باحال میدی بالا پایین ... آنچنان برآمدگی به عنوان Joystick نیست ... موفق باشین ... |
|
|
|
|
#8 | |
|
کاربر بازنشسته
![]()
|
نقل قول:
شما ماوس اپتیکال دارید دیگه؟ برای تجسم حالت جوی استیک این گوشی، ماوس رو برعکس توی دستتون بگیرید و دستتون رو روی قسمت نوری ماوس بکشید!!! (البته جوی استیک گوشی، یه حالت خوشایند تری از زیر ماوس داره و بهتر هم عمل می کنه!) |
|
|
|
| از ShahabSAMSUNG تشکر شده : | MajidVIP (2008-03-19) |