|
|
|
#1 |
|
اخراج شده
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کردن: 148
از این کاربر 61 بار تشکر شده
![]() |
مشکل عدم شناسایی گوشی به وسیله kies تا به حال برای همه پیش اومده و راه حل خاصی هم نداره ، اما شما این کارها رو انجام بده :
1 ) همه برنامه ها رو روی pc ببند 2 ) همه برنامه ها رو روی گوشی ببند (ویجت ها رو هم ببند) . به task manager گوشی برو و end all application رو بزن . 3 ) فایروال pc و آنتی ویروس رو خاموش کن . 4 ) آخرین درایور گوشی رو از اینجا دانلود کن و نصب کن . درایور samsung wave برای pc(درون فولدر آموزش قرار دارد ( 5 ) kies رو اجرا کن و مطمئن شو که آخرین ورژن رو داری (آپدیتش کن) 6 ) در settings گوشی حالت usb رو یه بار بزار روی usb deb***ing و از settings بیرون بیا و سه دقیقه صبر کن و دوباره برو داخل settings و این دفعه حالت usb رو بزار روی حالت kies و خارج شو . 7 ) حالا گوشی رو به pc وصل کن ایشالاه که مشکل حل شده . همیشه این هم در نظر داشته باش که kies اشکالاتش زیاده و یه خورده باید باهاش مدارا کرد . مثلا خیلی وقت ها به خود من جواب نمیده اما بعد از یه ریستارت درست میشه (بدون هیچ دلیل خاصی) پس نا اومید نشو و تلاش کن . |
|
|
|
| از file تشکر شده : | jan_ali (2012-06-03), Padideh-Gsm (2011-12-16) |
|
|
|
#3 |
|
اخراج شده
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کردن: 148
از این کاربر 61 بار تشکر شده
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
موقعیت: Every where
تشکر کردن: 1,048
از این کاربر 1,649 بار تشکر شده
![]() |
فکر کنم این رفیق ما منظورشون اون قسمت از حرف های شما هست که گفتین
4 ) آخرین درایور گوشی رو از اینجا دانلود کن و نصب کن . اونوقت شما باید واسه کلمه اینجا لینک مشخص میکردین که دوستان برن و از اون سایت مورد نظر شما درایور گوشی مورد نظرشون رو دانلود کنند موفق باشید
|
|
|
|
| از BIG-BANG تشکر شده : |
|
|
#5 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2010
موقعیت: آنلاین
تشکر کردن: 579
از این کاربر 1,032 بار تشکر شده
![]() |
تك ستاره جان شما گوشيتو به صورت internet sharing به pc وصل كن بعد يك درايو تو my coumputer باز ميشه كه ماله گوشيته. برو توش تو يكي از پوشه هاش فايل درايور سامسونگ و ميبيني اون و نصب كن و نيازي به دانلود نيست.
|
|
|
|
| از Farhad Jan تشکر شده : |
|
|
#6 | |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
موقعیت: GSM Aria
تشکر کردن: 123
از این کاربر 127 بار تشکر شده
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
| از taksetare تشکر شده : | Farhad Jan (2011-12-16), |
|
|
#9 |
|
اخراج شده
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
تشکر کردن: 28
از این کاربر 79 بار تشکر شده
![]() |
منم با کیس مشکلی ندارم ولی از انجا که بعضی ها دارند چیز خوبی.
با تشکر |
|
|
|
| از sadgh jan تشکر شده : | Farhad Jan (2011-12-19), |
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: May 2012
تشکر کردن: 15
از این کاربر 8 بار تشکر شده
![]() |
واااااییییی کمک کنید که کلافه شدم با این کایز
آقا گوشی من بادا 1.2 بود و هنگامی که به سیستم متصل میکردم کایز به راحتی گوشی را میشناخت و همه چی اوکی بعد گوشی را به بادا 2. پیشتاز ورژن 2 فلش زدم . حالا دیگه کایز گوشی رو نمیشناسه ..کمک کنید مراحلی که انجام دادم .. ورژن جدید کایز را از سایت سامسونگ دانلود کردم و نصب کردم چندین دفعه نیاز به آپدیت داشت و گذاشتم کامل آپدیت شد برنامه یو اس بی درایور واقع در فولدر کایز را نصب کردم با گزینه یو اس بی یوتیلیتی در گوشی زیاد درگیر شدم و با هیچ روش متصل نشد حالا بفرمایید مشکل از کجاست ممنون از دوستان ضمنا چون در اینجا بحث کایز شده بود من هم عنوان کردم موفق باشید |
|
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
به دليل رسمي نبودن فريمور شما كايز گوشيتون رو نميشناسه
اين مراحل رو طي كنيد و بعد امتحان كنيد: كد #*5239870#* را بگيريد و گزينه pre-configuration رو بزنيد و كد #*27236#* را بزنيد گزينه thr را install كنيد قبل از اينكار از گوشي بك آپ بگيريد بعد از انجام اين كار 99% كايز گوشيتون رو ميشناسه |
|
|
|
| از Farhad Jan تشکر شده : |
|
|
#13 |
|
عضو انجمن
![]() |
ممنون استاد گل
فقط با چه برنامه ای بک آپ بگیرم ؟؟؟؟ راستی فکر میکنم نوشته بود که فریمور رسمی هست و .... اگه اشتباه نکنم توی سایتی که دانلود کردم . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
![]() |
فرهاد جان ممنون از راهنماییت
مشکلم حل شد البته تمامی اطلاعاتم حذف شد ولی کایز گوشی را شناخت فقط یک مشکلی دارم فعلا در عکس مشخصه یکی اینکه نوشته Your device does not support software upgrading via kies فکر کنم میگه که فریمور رسمی نیست واسه همین آپدیت نمیشه اگر همین منظورش .شما راهی برای حل این مشکل دارید ؟؟؟؟فرقی نمیکنه فریمور فقط بروز بشه و برای بازی ها اذیت نکنه و فارسی باشه و دو م اینکه Memory Order را روی کدام گزینه تنظیم کنم که از همه نظر بهتر باشه بازی نرم افزار و ...... مموری هم 8 گیگ هست سوم : بعد از فلش زدن به این پیشتاز 2 هیچ بازی روی گوشی ندارم مشکلش چیه چهارم : گوشی را کارکرده خریدم و نمیدونم آکبند سیستم عاملش چیه و چرا میان کاستوم و .. میکنند . مختصر راهنماایی کنید ممنون میشوم بازم خیلی خیلی شرمنده و ممنون بابت زحماتی که دادم ایشالا جبران میکنم بای |
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
فريمور رسمي نيست و مشكلش همينه و نميتونين از طريق كايز آپديتش كنيد. پيشتاز رام يك فريموري هست كه يك فريمور رسمي رو تبديل به يك فريمور كاستوم و با ساپورت فارسي كردنش.
همون مموري بهتره چون كه بعضي از بازي هاي ويو 2 حدود 700-800 مگ حجم دارن و نميشه روي گوشي نصبشون كرد براي اين كه سرعت گوشي و حافظه افزايش پيدا كنه سازنده اين كاستوم رام بازي ها رو پاك كرده آكبند سيستم گوشيتون بادا 1.2 فارسي هستش. دليل اينكه ميان كاستوم ميسازن اينكه گوشي رو به بادا 2 آپديت كنند به طوري كه گوشي فارسي هم بشناسه و تا آومدن فريمور رسمي فارسي بادا 2 وعضيت همينه |
|
|
|
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
![]() |
ممنون استاد عزیز
فقط نفرمودین بک آپ با چه برنامه هایی میتوان کلی گرفت ؟؟؟؟ تسک منیجر این فریمور کجاست ؟؟؟ پیشتاز 2 فریمور پیشنهادی شما چیه ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
#17 |
|
کاربر متخصص انجمن
![]() |
شما با همون كايز ميتونيد از گوشيتون بك آپ بگيريد
دكمه ي منو رو چند ثانيه نگهداريد تا تسك منيجر باز شه من خودم چون ويو 525 دارم نميتونم واسه گوشي شما فريمور خاصي پيشنهاد كنم يه فريموري كه به نظر خودتون خوبه رو بريزيد تو گوشيتون و تا اومدن فريمور اصلي منتظر بمانيد |
|
|
|
| از Farhad Jan تشکر شده : | roozbeh.s (2012-12-21) |
|
|
#18 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2012
تشکر کردن: 9
1 تشکر در 1 ارسال