|
|
|
#1 |
|
کاربر فعال تعمیرات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر کردن: 29
از این کاربر 91 بار تشکر شده
![]() |
NEW ORIGINAL X1 ROMS 25.01.2009 طبق خبرهایی که از xda پخش شده سونی اریکسون رام جدید و ارجینال را برای این گوشی بیرون داده. اینطور که معلومه برای نسخه های انگلیسی از الان آپدیت قابل دانلود است. این آپدیت کردن رام در اصل همان فلش کردن گوشی است. 1. Online: اگر تا حالا با گوشی های سونی اریکسون کار کرده باشید حتما با Sony Ericsson Update Service که مخفف آن SEUS است نیز آشنا هستید. پس خیلی راحت این برنامه آپدیت را برای اکسپریا از سایت سونی اریکسون دانلود میکنید و مراحل آپدیت را آنطور که خود SEUS به شما میگوید باید انجام دهید تا آپدیت آن کامل شود. این شیوه از آپدیت به اینترنت احتیاج دارد چون حداقل حجم دانلود رام بصورت آنلاین 150 مگابایت است و رام هر کشوری با کشورهای دیگه فرق میکنه و در نتیجه حجم هاشون هم فرق میکنه. مثلا رام سوئدی حدود 172 مگابایت حجم داره در حالی که رام انگلیس یک چیزی حدود 154 مگابایته. پس اگر خواستید از طریق SEUS آپدیت کنید باید فکر اینترنتش را هم بکنید. 2.Offline: روش دیگر فلش کردن گوشی با این رام جدید از طریق مموری کارت است. مموری کارتی که استفاده میکنید حتما باید با فرمت FAT32 باشه. من پیشنهاد میکنم که اگر داخل مموری کارت موزیک, عکس, برنامه و یا هر برنامه و هر گونه فولدری دارید آنها را کامل پاک کنید و بعد اقدام به استفاده از این روش بکنید. Offline: حالا طرز فلش از طریق MicroSD اگر تا حالا رام پاکت پیسی را عوض نکردید و اولین دفعه تون هست که میخواهید این کار را انجام دهید اول بهتره که اطلاعاتتون رو در این زمینه تکمیل کنید بعد اقدام به نصب آپدیت یا فلش گوشی بکنید. لینک دانلود رام مخصوص گوشي شما از رپیدشر: فقط رام صحیح رو بر اساس رام قبلی گوشی خود انتخاب کنید. http://rapidshare.com/users/ENCD8L یا از این تاپیک دانلود رام برای سونی اریکسون Xperia X1 ابتدا باید تشخیص بدید که ورژن رام شما چیه برای اینکار به مسیر زیر برید : Start > Setting > System > Device Information سپس به تب 4 ام یعنی Customer Info برید . مثل این عکس: ![]() اکسپریا 2 تا نسخه داره یکی X1i و اونیکی X1a. بطور مثال اگر گوشی من X1i باشه و رامش هم Generic SE باشه (مثل شكل) دقیقا باید همین رام رو دانلود و نصب بکنم. گوشیهای آسیا و اروپا X1i هستن البته محض احتیاط روی جعبه گوشی رو نگاه کنید. ![]() پس شما هم باید دقیقا رامی را دانلود کنید که مربوط به گوشی شما باشه نه رامهای دیگه. اگر رامی را غیر از رام گوشیتون دانلود کرده باشید بهتون ارور میده چون روش عوض کردن رام اصلی گوشی با رامهای دیگه با این روشی که اینجا گفته شده فرق میکنه. معمولا اکسپریا هایی که در ایران فروخته می شوند دارای رام Generic UK هستند. اما ... اگر مطمئن نیستید که گوشی شما چه رامی داره و یا کدام رام را باید دانلود کنید بهترین روش و مطمئن ترین روش برای آپدیت گوشیتون از طریق برنامه SEUS است.(روش Online) چون SEUS اتوماتیک گوشی و رام گوشیتون رو تشخیص میده و رامی که مربوط به گوشیتون هست رو نصب میکنه. حالا اگه از رام گوشي خودتون مطمئن هستيد اون رو دانلود كنيد از لينك رپيدشير بالا و مراحل زير رو انجام بديد: مراحل كار: 1. فایل رامی را که دانلود کردید با فرمت rar است ( فرمت rar با برنامه Winrar باز می شود ) پس اول آن را extract کنید تا محتوای آن که ایمیج این رام است خارج شود. 2. اسم فایل خراج شده را خیلی راحت به Kovsimg تغییر دهید. 3. پسوند فایل Kovsimg را به nbh. تغییر دهید. امیدوارم بدونید که پسوند یک فایل را چطور میشه تغییر داد. برای این کار اول باید به Folder Option برید و جایی را که مشخص کردم تیکش را بردارید تا پسوند فایلها نشون داده بشه بعد اقدام به عوض کردن پسوند فایل بکنید. ![]() 4. پس تا اینجا شما باید فایلتون دقیقا با این اسم و پسوند روبرو آماده باشه >> Kovsimg.nbh 5. حالا فایل Kovsimg.nbh را داخل مموری کارتتون کپی کنید. به توصیه ای که در مورد مموری کارت هم بهتون کردم اگر خواستید توجه کنید که مشکلی پیش نیاد.(كل مموري از آهنگ و اين جور چيزا خالي باشه) 6. گوشی را کاملا خاموش کنید. 7. باطری را حدود 1 تا 2 دقیقه بیرون بیارید و دوباره بزارید سر جاش. نکته> شارژ باطریتون حداقل 50 درصد باشه. اگر فول شارژ باشه که چه بهتر. 8. دکمه های کم کردن صدا را بگیرید و دستتون رو از روش برندارید. همینطور که این دکمه ها رو گرفتید دکمه Power یعنی همان دکمه روشن شدن گوشی رو بزنید و دستتون رو از روش برندارید تا به یک صفحه 4 رنگ میرسید. ![]() اونوقت دستتون رو بردارید.در اینجا گوشی باید اتوماتیک فایل ایمیج را پیدا کرده و شروع کنه به لود کردن آن. مثل عکس زیر ![]() 9. برای اینستال آپدیت گوشی ازتون می خواد که 1 بار دکمه Power را بزنید. سپس از زدن دکمه Power عملیات آغاز می شه. ![]() 10. صبر کنید تا "SUCCESS" را بهتون نشون میده. ![]() 11. حالا گوشی رو Soft Reset کنید. ( برای Soft Rest اکسپریا در باتری رو باز کنید و قلم رو از جاش خارج کنید یه سوراخ در قسمت قرار گیری قلم هست قلم رو داخلش کنید و فشار بدید مثل شکل ) ![]() 12. بعد از سافت ریست گوشی باید رام جدید را به شما گزارش بده. 13. حالا مراحل اولیه تنظیم کردن تاچ اسکرین و تاریخ و ... را انجام میدید. 14. تموم شد. همه این کارها را با مسئولیت خودتان انجام دهید. |
|
|
|
| از SpringTide تشکر شده : | Yaser202 (2011-03-10) |
|
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
سلام
من چندبار سعی کردم گوشیمو از طریق خودش آپدیت کنم حتی یکبار هم فایل آپدیتش رو از سایت سونی اریکسون گرفتم ولی هربار ارور میده انگار از تنظیمات تاریخم ایراد میگیره اما اونم به میلادی درسته ممکنه بخاطره فارسی کردن گوشی باشه؟ |
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|