![]() |
AXE Box : بهترين ابزار فلش و آنلاک برای HTCبا افزایش فروش گوشی های اچ تی سی در بازار ایران ، تعمیرکاران تلفن همراه به ابزاری برای رفع مشکلات نرم افزاری این گوشی های نیاز دارند که بهترين باکس موجود برای اين برند باکس می باشد که در سال 2010 ...
|
باکس های جديد برای فلش و آنلاک گوشی های چينیتعمیرکاران موبایل در ایران برای سرویس گوشی های چینی فقط از باکس Spiderman استفاده می کنند ، به دلیل تنوع این گوشی ها این باکس پاسخگوی نیاز تعمیرکاران نمی باشد لزا باکس های جدیدی را به شما معرفی می کنیم که ...
|
فروش فوق العاده باکس UFS Micro با HWK اصلیUFSx يکی از حرفه ای ترين ابزار فلش گوشی های نوکيا ، سامسونگ و برخی از مدل های سونی اريکسون می باشد که با ساير نرم افزار ها مثل JAF ، MX-key و SETool سازگاری کامل دارد ، برای خريد اين باکس با چيپ HWK اصلی ساراس ...
|
|
|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
تشکر کردن: 1
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
با سلام
خیلی کارم گیر کرده توی این حل مشکل شبکه دارم خدا تومن پول میدم به این و اون ! کار بسیار ساده ای هم هست چون دیدم بایک برنامه سریال رو چنج می کنن و فقط یک کلیک می کنن . شدیدا به دنبال این برنامه هستم . با تشکر |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
مدیر ارشد انجمن سامسونگ
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
موقعیت: 021
تشکر کردن: 10,290
از این کاربر 10,094 بار تشکر شده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
سلام فکر کنم برنامه زیر کارتون رو راه بندازه:
![]() ![]() طرح مسائل و در خواست پیرامون گوشی های سامسونگ آخرین اخبار مرتبط با سامسونگ مجموعه بهترین بازی ها - مخصوص گوشی های سامسونگ معرفی بهترین فریمور ها برای گوشی های سامسونگ -------------------------------------------------- مجموعه فایل های Eeprom برای باکس NS-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس UST-Pro مجموعه فایل های Eeprom برای باکس Z3X مجموعه فایل های NVM مخصوص باکس Z3X ----------------------------------------------------- نقل قول:
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر کردن: 0
از این کاربر 0 بار تشکر شده
![]() |
دوست عزيز سلام . خسته نباشيد . يه راهنمايي ميخاستم من تازه گوشي k600 دو سيم كارته خريدم و وقتي دو تا سيم كارت ميندازم يكيشون هي انتش ميره و مياد . مشكل از كجاست ميشه منو راهنميي كنيد
متشكر |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر حرفه ای انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
موقعیت: Over the clouds
تشکر کردن: 788