|
|
#1 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: Nokia N85
سیم کارت: همراه اول
|
من دیروز یک گوشی diamond 2 که امروز بعد از اینکه چند عکس با آن گرفتم متوجه شدم که روی لنز دوربین یک لکه وجود دارد که باعث می شود که روی عکسها یک نقطه سیاه بیفته و سعی کردم که آنرا پاک کنم ولی دیدم که ظاهرا آن لکه از داخل لنز است حالا من باید چکار کنم آیا باید آنرا برای گارانتی ببرم یا اینکه به مغازه ای که از آنجا خریده ام
لطفا من را راهنمایی کنید |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 | |
|
عضو انجمن
![]() |
نقل قول:
موظف هستند که مشکل رو براتون حل کنند |
|
|
|
| از GsmAria. 1 تشکر شده : | msme (2009-07-04) |
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
![]()
|
سلام
من گوشی Diamond 2 مو که برای مشکل لکه ای که روی لنز دوربین وجود داشت به گارانتی بردم و همانجا هم به آنها لکه ای که روی عکسها و هنگام عکس گرفتن وجود داشت رو نشون دادم که گفتن باید لنز عوض بشه ولی وقتی دو روز بعد برای تحویل گرفتن گوشی رفتم گفتند که هنگامی که گوشی رو برای تعمیر روشن کردند هیچ لکه ای ندیدند و به همین خاطر هیچ کاری انجام نداده بودند و من هم وقتی گوشی رو گرفتم دیدم که دیگه این لکه هنگام عکس گرفتن وجود نداره آیا همچین چیزی می شه که خود به خود این لکه حذف بشه 2- مشکل دیگه ای که این گوشی داره اینه که هنگامی که گوشی رو آروم از قسمت پشت روی یک چیز مثلا پشت دست می زنم و یا موقع گذاشتن روی میز یک صدای تق از قسمت لنز گوشی شنیده می شه و همچنین هنگامی که داخل منوی دوربین هستم و برای خارج شدن از دوربین ضربدر را می زنم هم دقیقا همان صدای تق را می دهد که من فکر می کنم لنز دوربین لق باشد چون وقتی لنز را نگه می دارم و گوشی رو تکان میدم دیگه صدا نمیده آیا برای شما نیز این صدا رو می ده به نظر شما چکار کنم آیا این تکان خوردنهای لنز مشکلی برای آن بوجود نمی یاره چون مسئول گارانتی گفت نباید زیاد حساس باشم ولی آخه گوشی نو باید همچین ایرادی داشته باشه |
|
|
|
|
#4 |
|
اشخاص مهم
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson K810
سیم کارت: همراه اول / ایرانسل
|
بخشنودي اهورا مزدا
=========== درود بسيار دوست عزيز ... اين جاي خوش شانسي داره كه گوشي شما تعمير نشده و اون لكه هم مشكل خاصي نبوده و برطرف شده . اينم بگم گاهي اين لكه به دليل نوري هست كه از روبرو منتشر ميشه و بهش ميگيم ضدنور ... اين انعكاس كه بر اساس شعاع تابش نور و شكست اون در برخورد با محافظ شيشه اي لنز و خود لنز ايجاد ميشه ؛ باعث ايجاد لكه هايي در تصوير ميشن . در مورد صدا شايد اون صدا ناشي از تنظيم خودكار لنز دوربين باشه برادر ... من يك k810 دارم كه وقتي روي دوربين هستم ، و ميرم براي فوكوس ، يه صداي تق مانندي براي يه لحظه ميده كه كاملا مشخصه از چيه . اوايل فكر ميكردم مشكلي داره ولي زود متوجه شدم اين صدا طبيعيه و لنز داره خودش رو تنظيم ميكنه . اگر از روي حالت اتوماتيك برش داريد شايد ديگه اون صدا رو نده ... تست كنيد نتيجه رو بفرماييد . ![]() [ ویرایش شده توسط Soushiant] | [ تاریخ : 2009-07-14]. |
|
|
| از Soushiant تشکر شده : | GsmAria. 1 (2009-07-14), msme (2009-07-15) |
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
![]()
|
دوست خوبم از این صدا معلومه که لنز احتمالا لقا چوت من وقتی گوشی رو تکون می دم صدا از قسمت لنز شنیده می شه حتی اگر گوشی خاموش باشه
من امروز برای نشان دادن مشکل صدا دادن گوشی Diamond 2 خودم به مرکز گارانتی اون در خیابان بهشتی رفتم و مسئول قسمت سخت افزار گفت که این صدا دادن لنز در همه این مدل گوشی وجود داره و خودش یک گوشی Diamond 2 رو از کارتن درآورد و اون هم همین مشکل رو داشت وگفت شرکت HTC این رو جزو مشکلات این گوشی نمی دونه و گفت هیچ کاری نمیشه کرد من بعد از اون به پاساژ علاءالدین رفتم و در چند مغازه که Diamond 2 داشت دیدم که همه آنها نیز همین مشکل صدا دادن لنز رو دارن حالا به نظرتون چکار باید بکنم |
|
|
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
![]()
مدل گوشی: SonyEricsson P1
|
با سلام خدمت همه دوستان،
شايد كمي دير باشه ولي جالبه كه به دوست خوبمون اين صدا صداي لنز نيست بلكه با كمي دقت ميشه فهميد صدا از دگمه پاور بالاي گوشيه.... |
|
|
| از amirfara تشکر شده : | سرپرست انجمن (2010-02-08) |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
|
|